Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Την γυναίκα του Μήτσου ρε παiδιά ποιος την γαμούσε και γιατί;
Δεν μπορούσε ο ίδιος;:confused:
Τίνος είναι το παιδί;:confused:

ως νεος έχεις χάσει πολλά τεύχη
Λοιπόν για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μανθάνουν οι μικροί
ο κ. πρόεδρος ισχυρίζεται ότι έχει όχι 1 αλλά 4 παιδιά (κήατά φαντασίαν όλα)
το ένα το έχει φορτωθεί από τότε που ήταν 20 χρονών, δεν ημπορείτε να φανταστείτε πόσους μαλάκες έχω δει στο ανατολικό μπλοκ με φορτωμένα παιδιά άλλων. Σε γενομένη ερωτησή μου προς τον κ. πρόεδρον, πώς είναι σίγουρος ότι ή κορασίς είναι ιδική του
Απάντησις κ. προέδρου¨: μα , μου μοιάζει !
απόκρισις ιδική μου : πώς σου μοιάζει ρε μαλάκα, δηλαδή είναι καραφλή, έχει τρίχες στην πλάτη?

Σκληρά αλλά αληθινά λόγια.
δεν ημπορείς να φανταστείς αγαπητέ πόσους μαλάκες έχω δει στην Ουκρανία , έλληνα ςκαι ιθαγενείς, με φορτωμένα παιδιά άλλων. Δεν υπήρχε γκόμενα που να επήδηξα (εγώ και διάφοροι άλλοι) που να μην ήλθε και να μου ειπεί ότι έμεινε έγγυος. Πίπες μπλε! Ψάχνουν εθελοντάς μαλάκες ε και ο κ. πρόεδρος παιδί αμάθητο 20 ετών εδήλωσε πρώτος εθελοντής

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Εικάζω ότι στην εξαφάνιση του Δημητράκαρου κάποια σχέση μπορεί να έχει και ο κατακρημνισμός του ρουβλίου το οποίο έχει χάσει περίπου 30% της αξίας του από την αρχή του χρόνου.

Ο δυστυχής περίμενε ότι θα πάρει 200.000 Ευρώ με την πώληση του διαμερίσματος του (καλά, νόμιζε ότι τόσο πιάνει επειδή τόσο πιάνουν τα διαμερίσματα 5 τετράγωνα παρακάτω στις αγγελίες) τώρα διαπιστώνει ότι θα πάρει 60.000 λιγότερο.

Έχω πληροφορίες πως κάνει επενδύσεις σε ακίνητα τώρα που υπάρχουν ευκαιρίες,γιαυτό είναι απών.
Ιδού το τελευταίο του απόκτημα,το αυτοκίνητο δώρο,κόστισε 87562451785631,00075 ρούβλια.:confused:

Συνημμένα

• real estate.jpg
    real estate.jpg
    72,5 KB · Εμφανίσεις: 29

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Του χαζοχαρη παντως του ξεφυγε οτι ο Δασκαλος εχει αρχισει να καραφλαινει... :confused:

Τωρα για τον ρεντ τι να πει κανεις... ατομο που δαγκωσε το χερι που το ταιζε (σκρουτζ τυροπιτες ελ μπασα) δεν το παιρνεις στα σοβαρα... :confused:

άκουσε αγαπητέ, καλώς ή κακώς είμαι μεγάλος άνθρωπος και μαλλιά δεν έχω και δόντια δεν έχω και ρυτίδες έχω και κλάνω στον ύπνο και ξύπνιο μου αλλά όταν ήμουν νέος δεν ήμουν μαλάκας να πάω να με τυλίξει μιά όταν ήμουν 20 χρονών και να μείνω 30 χρόνια μαζί της να την ζει η μάνα μου και να βρω ένα σάιτ για καθυστερημένους και να γράφω πίπες

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Εικάζω ότι στην εξαφάνιση του Δημητράκαρου κάποια σχέση μπορεί να έχει και ο κατακρημνισμός του ρουβλίου το οποίο έχει χάσει περίπου 30% της αξίας του από την αρχή του χρόνου.

Ο δυστυχής περίμενε ότι θα πάρει 200.000 Ευρώ με την πώληση του διαμερίσματος του (καλά, νόμιζε ότι τόσο πιάνει επειδή τόσο πιάνουν τα διαμερίσματα 5 τετράγωνα παρακάτω στις αγγελίες) τώρα διαπιστώνει ότι θα πάρει 60.000 λιγότερο.

Έχω πληροφορίες πως κάνει επενδύσεις σε ακίνητα τώρα που υπάρχουν ευκαιρίες,γιαυτό είναι απών.
Ιδού το τελευταίο του απόκτημα,το αυτοκίνητο δώρο,κόστισε 87562451785631,00075 ρούβλια.:confused:

ο άνθρωπος πρέπει να έχει διαμείνει υπό τραγικάς συνθήκας σαν σε φυλακή στας φιλλιπίνας ή στην βραζιλία δια να νομίζει ότι σε αυτήν την τρώγλη έχει όλας τας ανέσεις

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Ξέρεις ποία ήτο η αιτία που με εμίσησε: διότι επροσπάθησα να του εξηγήσω ότι ο έτερος παλαβός του σάιτ, ο kman τον οποίον γνωρίζω μέσω κοινών γνωστών, ότι δεν είναι άπορος ούτε εργάτης εις την Γερμανία, το μυαλό του δεν ήθελε να το αντιληφθεί όσο και να προσπαθούσα να οτυ το εξηγήσω και στο τέλος αφού το μυαλό ηρνήτο έπαθεμανία καταδιώξεως μαζί μου

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μα ζει το όνειρο στη Πετρούπολη,μοντέρνο κόζι σπίτι και όμορφες γυναίκες...:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• βρωμια.jpg
    βρωμια.jpg
    417,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • tragiko bazo.jpg
    tragiko bazo.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 35

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Μα ζει το όνειρο στη Πετρούπολη,μοντέρνο κόζι σπίτι και όμορφες γυναίκες...:confused::confused::confused:

αυτή η κακομοίρα η Νατάσσα, η "κορεάτισσα" που λέγει ο κ. πρόεδρος τραγική φιγούρα του '21. Κι αυτή τον έκλασε πριν 3-4 χρόνια και βάζει φωτογραφίες από κονσέρβα. Τα "γατάκια" που λέγει είναι κάτι καυλοράπανα γειτονισσές του , που τον βλέπουν και γελάνε και εις την φαντασίαν είναι γκομενές του και τις γαμά με τηλεπάθεια με την χούφτα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μην ξεχνάμε ότι εδώ μέσα υπάρχουν πλούσιοι , που συχνάζουν με πολυτελή suv στη μαβίλη ....

και φλερτάρουν με πορνοστάρ , που στραπονιάζουν με στράπον Φ40
και κερνάνε ζεστά κάτουρα !!!!!!

Μεγάλη πολυτέλεια να σε στραπονιάσει πορνοστάρ με στράπον Φ40
και να πιείς τα τσίσα της !!!!!!!

Κοστίζει παραπάνω το κάτουρο, από το lagavulin που έπινε ο Σαβ !!!!!!

Αλήθεια, έχει ανοιχτεί ποτέ θέμα γευσιγνωσίας .... κάτουρου από τους .... επαΐοντες ;;;;;

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

αυτό το σπίτι ρε τροβαδούρε
Λοιπόν χωρίς αστεία είχα κάποιον γνωστόν και έκανε εις την Κολομβία εις το γνωστό ίδρυμα Modelo βάλτε στο you tube να δείτε τι εστί
το κελί και το φαί του ήταν 5 φορές καλύτερα από του κ. προέδρου

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
Μην ξεχνάμε ότι εδώ μέσα υπάρχουν πλούσιοι , που συχνάζουν με πολυτελή suv στη μαβίλη ....

Αλήθεια, έχει ανοιχτεί ποτέ θέμα γευσιγνωσίας .... κάτουρου από τους .... επαΐοντες ;;;;;

τυπαρα λακη :wanker:

:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556

Ξέρεις ποία ήτο η αιτία που με εμίσησε: διότι επροσπάθησα να του εξηγήσω ότι ο έτερος παλαβός του σάιτ, ο kman τον οποίον γνωρίζω μέσω κοινών γνωστών, ότι δεν είναι άπορος ούτε εργάτης εις την Γερμανία, το μυαλό του δεν ήθελε να το αντιληφθεί όσο και να προσπαθούσα να οτυ το εξηγήσω και στο τέλος αφού το μυαλό ηρνήτο έπαθεμανία καταδιώξεως μαζί μου

α την κουφάλα τον τυπο κμαν για τα ματια του βαλκάνιου τσοπάνη χάλασε η φιλια μεταξυ δασκάλου και προέδρου :confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

το 2008 είχε ανοίξει θέμα ο κ. πρόεδρος με υλικό τα κοπρανά του τα οποία εφωτογράφηζε κάθε ημέρα κάνοντα ανάλυση του τι είχε φάει και μετά τα ετοποθετούσε εντός του ψυγείου του σε ταπεράκια, μάλλον για να τα ξανά-φάει (έτσι είχαν πει οι κ. κ. chevalier fidelle και πιιστιλιστής που τον είχαν επισκευτεί) Εδώ είναι ο κ. Voltaire είμαι σίγουρος ότι το θυμάται...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ομολογουμένως πιστεύω ότι το θέμα
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΤΟΥΡΟΥ
λείπει από το φόρουμ !

Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν το ξεκινούσε ο έχων τις κατάλληλες περγαμηνές επαΐων .
Ο οποίος έχει και άλλες διακρίσεις, όπως αυτές του μαλάκα της χρονιάς !

Κάτι λογικό .
Ο επαΐων στο κάτουρο , δεν μπορεί να μην είχε και άλλες διακρίσεις , όπως του μαλάκα της χρονιάς !

Ή του μέγιστου ρουφήχτρα των τσοντοσινεμά !!!!

Θα ήταν σαν να μην ήξερε μαθηματικά ο Τέσλα ή ο Μπεκερέλ .

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

αυτή η κακομοίρα η Νατάσσα, η "κορεάτισσα" που λέγει ο κ. πρόεδρος τραγική φιγούρα του '21. Κι αυτή τον έκλασε πριν 3-4 χρόνια και βάζει φωτογραφίες από κονσέρβα. Τα "γατάκια" που λέγει είναι κάτι καυλοράπανα γειτονισσές του , που τον βλέπουν και γελάνε και εις την φαντασίαν είναι γκομενές του και τις γαμά με τηλεπάθεια με την χούφτα

Δηλαδή ο Μήτσος μόνο σε σαλόν γαμέι;
Παλί καλά που μετανάστευσε στην Πετρούπολη γιατί στην Ελλάδα δεν έχει πουτάνες.:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δασκαλε Ιωσηφ (τζοε) Μπλασκο, κοσμητωρ του Πανεπιστημιου της Ζωης και Πρυτανη της Ανωτατης Ουκρανολογιας ειστε αδικος και εμπαθης με τον Δημητρακαρο... :confused:

εγώ δηλώνω μέγας θαυμαστής του κ.προέδρου εάν η τρέλα του επροχώρησε δεν ευθύνομαι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

το 2008 είχε ανοίξει θέμα ο κ. πρόεδρος με υλικό τα κοπρανά του τα οποία εφωτογράφηζε κάθε ημέρα κάνοντα ανάλυση του τι είχε φάει και μετά τα ετοποθετούσε εντός του ψυγείου του σε ταπεράκια, μάλλον για να τα ξανά-φάει (έτσι είχαν πει οι κ. κ. chevalier fidelle και πιιστιλιστής που τον είχαν επισκευτεί) Εδώ είναι ο κ. Voltaire είμαι σίγουρος ότι το θυμάται...

Τελικά τα σκάτα τα τρώει για ευχαρίστηση και όχι για βιοποριστικούς λόγους...:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom