Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ξεροχυνω με διακοσμητικές κουκουβάγιες πορνομεταναστη στο φόντο :wanker:

:confused:
διακοσμητικό είναι και το πουλάκι του πορδομετανάστη, μινιατούρα...

Γιατί το λες αυτό;:confused:

ο κ. πρόεδρος δύο συμπλέγματα έχει: το ένα είναι με το πουλάκι του, διότι δυστυχώς ο Θεός τον αδίκησε

Το 2ό ποιό είναι;:think:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Την γυναίκα του Μήτσου ρε παiδιά ποιος την γαμούσε και γιατί;
Δεν μπορούσε ο ίδιος;:confused:
Τίνος είναι το παιδί;:confused:

ως νεος έχεις χάσει πολλά τεύχη
Λοιπόν για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μανθάνουν οι μικροί
ο κ. πρόεδρος ισχυρίζεται ότι έχει όχι 1 αλλά 4 παιδιά (κήατά φαντασίαν όλα)
το ένα το έχει φορτωθεί από τότε που ήταν 20 χρονών, δεν ημπορείτε να φανταστείτε πόσους μαλάκες έχω δει στο ανατολικό μπλοκ με φορτωμένα παιδιά άλλων. Σε γενομένη ερωτησή μου προς τον κ. πρόεδρον, πώς είναι σίγουρος ότι ή κορασίς είναι ιδική του
Απάντησις κ. προέδρου¨: μα , μου μοιάζει !
απόκρισις ιδική μου : πώς σου μοιάζει ρε μαλάκα, δηλαδή είναι καραφλή, έχει τρίχες στην πλάτη?

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
με την φαντασία του έχει μία κόρη στην Βουδαπέστη, μία κόρη στην Βαρσοβία και μία κόρη στην Βολόγκντα. Κάτι σαν τα παιδιά του Ζεβεδαίου, απλώς εδώ είναι -οι κατα φαντασίαν- κόρες του κ. προέδρου

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
με την φαντασία του έχει μία κόρη στην Βουδαπέστη, μία κόρη στην Βαρσοβία και μία κόρη στην Βολόγκντα

Μα ο Μήτσος μιλάει πάντα με αποδείξεις,δεν μπορεί κάποιο λάθος έχει γίνει.:(

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
κάθε φορά που τράβαγε μαλακία ο κ. πρόεδρος έκανε κι από μια κόρη στο θολωμένο μυαλό του

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
με την φαντασία του έχει μία κόρη στην Βουδαπέστη, μία κόρη στην Βαρσοβία και μία κόρη στην Βολόγκντα

Μα ο Μήτσος μιλάει πάντα με αποδείξεις,δεν μπορεί κάποιο λάθος έχει γίνει.:(

με πόρδους μιλάει σ' όλη του την ζωή και όντως έχει γίνει κάποιο λάθος διότι την μία -εκείνη που δεν του μοιάζει- την έχει αναγνωρίσει και την πληρώνει και αυτή ο άντρας της μάνας του

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
ξεροχυνω με διακοσμητικές κουκουβάγιες πορνομεταναστη στο φόντο :wanker:

:confused:
διακοσμητικό είναι και το πουλάκι του πορδομετανάστη, μινιατούρα...

Γιατί το λες αυτό;:confused:

ο κ. πρόεδρος δύο συμπλέγματα έχει: το ένα είναι με το πουλάκι του, διότι δυστυχώς ο Θεός τον αδίκησε

χοντρο τύπε :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.080
Πόντοι
3.556
τύπε πορνομεταναστη ακούσαμε με προσοχη την μια όψη του νομίσματος απο τυπο δάσκαλο ιωσηφ. αναμενουμε και την αλλη όψη απο εσενα η τυπο μαρκελο για να γινει ενα σωστο μπάχαλο :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δασκαλε Ιωσηφ (τζοε) Μπλασκο, κοσμητωρ του Πανεπιστημιου της Ζωης και Πρυτανη της Ανωτατης Ουκρανολογιας ειστε αδικος και εμπαθης με τον Δημητρακαρο... :confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Μα η μια του κόρη είναι γόνος πλούσιας κομμουνιστικής οικογένειας,του στέλνει και εμβάσματα.:confused:

ναι επειδή έγλυφε καλά την μάνα της, του στέλνει ένα αρκίντι φλαμπέ με φιόγκους, κάτσε να μην στείλει το έμβασμα ο άντρας της μάνας του και θα σφάξει να φάει τα γατιά

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Χαιρετίζω τον μέγα διδάσκαλο της Ουκρανολογίας και την πανηγυρική επιστροφή του στο μπου.κομ.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ότι πόρδους σας αραδιάζει για χρόνια ότι δήθεν-μήθεν του ς έχετε φάει..Ρε στον κορυδαλλό εάν ήταν έγκλειστος περισσότερες ανέσεις και καλύτερο φαγητό θα είχε

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Χαιρετίζω τον μέγα διδάσκαλο της Ουκρανολογίας και την πανηγυρική επιστροφή του στο μπου.κομ.

Ω τον αγαπητό Βολταίρο ! Υποκλίνομαι έμπροσθεν στην διανόησιν και την ευφυία η οποία φυσικά και δεν επίστευσε ότι η ταπεινότης μου ήτο συγγραφεύς διαφόρων ανοησιών που αδίκως μου απέδιδε ο αραχνιασμένος νους του κ. προέδρου μας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
Την γυναίκα του Μήτσου ρε παiδιά ποιος την γαμούσε και γιατί;
Δεν μπορούσε ο ίδιος;:confused:
Τίνος είναι το παιδί;:confused:

ως νεος έχεις χάσει πολλά τεύχη
Λοιπόν για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μανθάνουν οι μικροί
ο κ. πρόεδρος ισχυρίζεται ότι έχει όχι 1 αλλά 4 παιδιά (κήατά φαντασίαν όλα)
το ένα το έχει φορτωθεί από τότε που ήταν 20 χρονών, δεν ημπορείτε να φανταστείτε πόσους μαλάκες έχω δει στο ανατολικό μπλοκ με φορτωμένα παιδιά άλλων. Σε γενομένη ερωτησή μου προς τον κ. πρόεδρον, πώς είναι σίγουρος ότι ή κορασίς είναι ιδική του
Απάντησις κ. προέδρου¨: μα , μου μοιάζει !
απόκρισις ιδική μου : πώς σου μοιάζει ρε μαλάκα, δηλαδή είναι καραφλή, έχει τρίχες στην πλάτη?

Σκληρά αλλά αληθινά λόγια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
ότι πόρδους σας αραδιάζει για χρόνια ότι δήθεν-μήθεν του ς έχετε φάει..Ρε στον κορυδαλλό εάν ήταν έγκλειστος περισσότερες ανέσεις και καλύτερο φαγητό θα είχε

Δεν είναι αυτό ένα πλούσιο γεύμα;:embarrased:

Συνημμένα

• Σαβούρα.jpg
    Σαβούρα.jpg
    420,8 KB · Εμφανίσεις: 24

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εικάζω ότι στην εξαφάνιση του Δημητράκαρου κάποια σχέση μπορεί να έχει και ο κατακρημνισμός του ρουβλίου το οποίο έχει χάσει περίπου 30% της αξίας του από την αρχή του χρόνου.

Ο δυστυχής περίμενε ότι θα πάρει 200.000 Ευρώ με την πώληση του διαμερίσματος του (καλά, νόμιζε ότι τόσο πιάνει επειδή τόσο πιάνουν τα διαμερίσματα 5 τετράγωνα παρακάτω στις αγγελίες) τώρα διαπιστώνει ότι θα πάρει 60.000 λιγότερο.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

έχω την εντύπωσιν ότι ο κ. πρόεδρος γενικώς εις την ζωήν του πρέπει να έχει περάσει τρελές λόρδες
έτρωγε εις την φοιτητική εστία του Λενινγκράντ, κοιμότανε εις το κοινόβιο κλπ Το τρελόν της υποθέσεως είναι ότι δεν επήγε στρατιώτης εις την ελλάδα δια να μην κακοπεράσει!

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Του χαζοχαρη παντως του ξεφυγε οτι ο Δασκαλος εχει αρχισει να καραφλαινει... :confused:

Τωρα για τον ρεντ τι να πει κανεις... ατομο που δαγκωσε το χερι που το ταιζε (σκρουτζ τυροπιτες ελ μπασα) δεν το παιρνεις στα σοβαρα... :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356

Παλι ανεβαζεις χατσαπουρια ρε πουσταδουρε;;;
Εσενα δηλαδη ο Αλγερινος σε εχει στα γκουρμε ρεστοραν καθε βραδυ;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom