dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Συνέχεια σε ξεφτιλίζω με τη μεγαλύτερη ξεφτίλα που βρήκα τη μούφα φωτογραφία από την (γκόμενα) σου μετά αυτά που σου ξέφυγαν που έγραψες ότι χρωστάς παντούΒλεπω πως εχεις παρει σβαρνα τα θρεντ και γραφεις για μενα.
Εφιαλτης σου εγινα. Δεν φταιω εγω ,ας μην ησουν ψευτης
Κι ας ειχες αρχιδια να παραδέχεσαι καποια πραματα.
Απο μενα ζητας συνεχως αποδειξεις κ οταν τις βαζω τις αμφισβητεις. Πιστευεις πως εχεις ποιοτητα ζωης υψηλη κι εγω επειδη προσπαθω να σου ανοιξω τα ματια να μην κοιμασαι τοτε με συκοφαντεις χωρις αποδειξεις ενω κανεις δεν σε πιστευει ,για αυτο κ γρινιαζεις που κανείς δεν με κανει αναφορες εμενα κτλ.
Και φωτο αυτοκινητο να βαλω θα λες πως δεν ειναι δικο μου, και την αδεια να βαλω θα λες πως ειναι πλαστη, μονταζ,κτλ χαχαχαχαχαχαχα.
Λες κ να παρεις αυτοκίνητο στην γερμανια ειναι κατι.
Ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο στην γερμανια ειναι φτηνοτερο απο ενα καλο καινουργιο ποδηλατο.
Απο την αλλη θελεις οτι λες εσυ να το δεχομαστε defacto χωρις αντιρησεις κ χωρις αποδειξεις. Καλη τη πιστη. ,το γιαπι σου, τα μπαζα σου, κτλ.
Μα ποια πιστη? Αφου εισαι ψευταρος
Κι εγω ξαναρωτω
Και μπλα μπλα μπλα μπλα και μετα μπλα μπλα μπλα μπλα στο τελος μπλα μπλα μπλα μπλα 2funny 2funny 2funny
Και τοτε μπλα μπλα μπλα και ξαναμανα μπλα μπλα μπλα χαχαχχαχαχζ
Δημητρακη αδειο μυδι 2funny 2funny 2funny
Δημητρακη τι θα γινει ρε φιλε.
Φωτος το μπανιο εσυ για να βαλω εγω ενοικιαστηριο συμβολαιο δεν δεχεσαι
Φωτος της κουζινας για να βαλω εγω μισθοδοσια δεν δεχεσαι
Κοντρα λεφτα μετρητα ,εγω εριξα μια φορα 5 χιλιαρικα , εσυ τιποτα ,παλι δεν δεχεσαι
Κοντρα τα διαβατηρια ,σφραγιδες απο τάξιδια δεν δεχεσαι
Τι δεχεσαι ρε φιλε....
Αντε να μου την πεις μια φορα με αποδειξεις να τελειωνουμε .....
Το βρηκα !!!!
Για να σε διευκολυνω....εσυ τσαρος λεφτας εχεις περιουσια, μαγκας χωρις να χρειαστει να δουλεψεις.
Εγω φτωχος μεροκαματιαρης μεταναστης ολο χρεη ,κουπι σε γαλερα, δουλευω 14ωρα, τωρα γραφω με την γλωσσα γιατι στα χερια εχω τα κουπια....
Μια κοντρα στο πιστωτικο οριο της πιστωτικης καρτας ρε φιλε.
Αντε ,ελπιζω να με κατατροπωσεις .
Παει?? Χαχχαχαχχχχα
Γιατι πιστευω πως παλι θα κανεις την κοτα?? Χαχχαχαχαχαχχα
Φοβασαι τον φουκαρα ,τον κακομοιρη? Χαχχαχαχχαχα
Αντε ντε.
Ξεφτιλισε με , με αποδειξεις μια φορα. Μπορεις?
Με της τιμές των ελαστικών μόνος σου ρεζιλεύτηκες και μετά έβαλες με κρυμμένες της διαστάσεις και το σά'ι'τ κάτι λάστιχα λες και αν μάθουμε της διαστάσεις των ελαστικών θα σε βρούμε .
Εγώ εδώ βάζω διαμερίσματα που είναι δικά μου,αποδικνύω πόσο κάνουν κ'εσύ ασχολείσε με μπάνια και τουαλέτες
Εσύ βάζεις ψεύτικες απόδείξεις και ξεφτιλίζεσε .Αμάξι δεν έχεις όχι επειδή δεν μπορείς να πάρεις αλλά τα λεφτά σου δεν φτάνουν γιά να το συντηρίσεις εδώ ότι βγάζεις το στέλνεις στην Ελλάδα στις τράπεζες και γιά την διατροφή Σήμερα επειδή καταλάβαμε το οράριο εργασίας σου ότι δουλεύεις διπλοβάρδιες με ένα μικρό διάλειμμα 6-9 το πρω'ι' και πας και κοιμάσαι από της 14.00-20.00 χέστηκες και κρύφτηκες .
Επειδή πάλι θα πέσω να κοιμηθώ σαν πουλάκι θα γράψω στον Μαρκέλο να σε ξεσκίσει αυτός που σε γαμάει καλύτερα
Όσο γιά τα λεφτά εσύ έβαλες δεκάρικα και εικοσάρικα που μπορεί να είναι και των γειτόνων σου ή να τα μάζευες 2-3 χρόνια εγώ έβαλα αυτά που πήρα σε ένα μήνα .Σε καμιά δεκαριά μέρες μπορώ να ξαναβάλω 1.500 που θα πάρω εσύ μιά φορά έβαλες γιατί δεν έχεις άλλα