Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
τουλάχιστον είναι δικό του όπως και άλλα 4,  :2funny:, τι προτιμάς ένα σπίτι ακατάστατο δικό σου, που απλά βαριέται να το φτιάξει, η να ζεις σαν περήφανος εργάτης και να κάνεις περήφανη την εργατική τάξη  :2funny: σε ένα υπόγειο στα κατεργα της Γερμανίας, που δεν είναι καν δικό σου, η σε αποθήκη νοσομοκειου :2funny: δίπλα στα πτώματα  :2funny: :jerking: αυτά περί περήφανης εργατιας είναι των δεκαετιών 1910-1930 με τους εργάτες να έχουν δεκάδες δικαιώματα, Τωρα το έχουν?  :jerking: αλλά είπαμε βρώμικα χέρια, καθαρά λεφτά  :2funny: εγώ πράγματικα ζηλεύω της γάτες του Δημήτρη, τρώνε πίνουν, κοιμούνται, παίζουν, δεν φύγαν γκαστερμπαιτερ  :2funny:
Και 44 να εχεις κανενας δεν θελει να ειναι σαν κι εσενα γιατι εισαι κριμα.

Ασε που δεν εχεις τιποτα.
Αν ειχες θα μας ειχες μουρλανει στις φωτος
Λεφτα δεν εχεις ,αν ειχες θα μας ειχες μουρλανει στις φωτος.

Εισαι κριμα....καημενε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Γιατί ο μήτσος

1)δεν δούλεψε ποτέ υπάλληλος, ενώ όλοι που του τη λένε είναι υπάλληλοι του ψόφου
2)έχει ακίνητα, οι άλλοι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν
3)ο μήτσος είναι υγιής και γαμάει, αυτοί είναι γέροι και τρύπιοι
4)έχει γκόμενες, ενώ αυτοί έχουν γαμιάδες , γέρους , των τσοντοσινεμά και πάκια

Ρε αρχίδι Λάκη, γιατί έπαιξες πουστιά και είπες οτι δε θα μπεις μέχρι την Κυριακή και πήγα ήσυχος για ύπνο;;;;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Με θέα το ποτάμι ας πούμε:

d0bf7e39-9da6-4ae2-b9e6-84e9e1d69482.jpg

9040ae13-6165-4516-9834-ba30445fa536.jpg
ΡΕ ΣΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟ Η' ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ?  :sunglasses: :sunglasses: :rockon: :rockon:

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
αν και προσωπικά σπανίως τον έχω κράξει γιατί δεν αξίζει καν να ασχολείται κανείς...

λοιπόν λέξη λέξη αυτά που λες

"ρε τυποι βλεπω το νημα και δεν καταλαβαινω το εξης.."
δεν παίρνει σχολιασμό

"Ποιοι ειστε εσεις που κραζετε τον πορνομεταναστη"
καμιά σημασία δεν έχει, είτε το ποιοι είστε το εννοείς μεταφορικά, είτε κυριολεκτείς. είμαστε απλά τα μέλη του φόρουμ

"που αν δεν κανω λαθος γραφει απ το παλιο φορουμ εδω."
στα παπάρια μας. και προ χριστού να έγραφε μετράνε μόνο τα λεγόμενα, όχι η παλαιότητα.

"Ποιος σας ξερει"
γιατί θα έπρεπε?

"ο τυπος εχει τα κακαλα και εχει βγαλει τη φατσα του φατσα φορα τον ξερετε φατσικα..."
και ποιος είπε ότι αυτό δείχνει αρχίδια και "κόκκαλα"?
μαλακία δείχνει. επίσης δείχνει άνθρωπο χωρίς προσωπική ζωή. γιατί νορμάλ τύπος που βγάζει τη φάτσα του σε τέτοιο φόρουμ πάει να πει ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ, γι αυτό και αδιαφορεί για όλα. ακόμα χειρότερα δείχνει ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ (ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ.
λοιπόν στο μπου γράφω κι εγώ, υπό την έννοια ότι δεν το απαξιώνω, αλλά δεν θα βγω και στις ειδήσεις να το κάνω βούκινο. θέλουμε δεν θέλουμε η κοινωνία μας είναι δομημένη έτσι που - ανοικτά τουλάχιστον - κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο.
αλλιώς γιατί δεν βάζεις κι εσύ φότσα μόστρα την φώτο σου? ή όλοι οι υπόλοιποι?
εκτός κι αν ο μητσάρας είναι ο σωστός και όοοοοοοολο το λοιπό σαιτ οι μαλάκες...

"Εσεις ειστε καποιοι??"
άσκοπη ερώτηση. ναι είμαστε κάποιοι. εννοείται.

"ρητορικα και πραγματικα ρωταω γιατι τοσο μενος"??
μένος προσωπικά από μένα κανένα. για τους άλλους δεν δικαιούμαι να μιλήσω.
αλλά όχι τώρα ότι τις άπειρες μαλακίες του δεν θα τις κρίνουμε/κράξουμε κιόλας...σιγά...

ρε συμφωνω με αυτα που λες..το θεμα ειναι ο τυπος ειναι αναισχυντος οταν καποιος ειναι τοσο εμφανως αναισχυντος και τοσο ανοιχτος σε αυτα τα θεματα δειχνει οτι δεν τον απασχολει η κοινωνια,εγω προσωπικα ειμαι αναγκασμενος να ειμαι μελος αυτης της κοινωνιας και να εχω την αιδω να μη βγαζω προσωπικα δεδομενα επειδη δε με περνει να το κανω επειδη δε μπορω να αντεξω το να ειμαι δακτυλοδεικτουμενος...αλλα οταν καποιος προβαλει ολα αυτα για τα οποια εμεις ντρεπομαστε,με ψευτικα?αληθινα? sidelines
για μενα ειναι χαρακτηρας,μορφη,οχι καποιος που θα κατσω ναα κραξω..εινααι μορφη με λιγα λογια και γι αυτο μου φαινετε μαλακια το κραξιμο που τρωει,ειναι σαν να βλεπεις π.χ indiana jones και να καθεσε να κραζεις τον χαρισον φορντ λεγοντας ααα δεν ειναι πραγματικος γιατρος και δεεν τον πυροβολισε πραγματικα αα και αυτο το ζωο δεν υπαρχει και τι χαζοι ειστε δεν υπαρχουν σκελετεοι που περπατανε στη πραγματικοτητα
Με λιγα λογια οσοι βαζουν μενος μαλλον θα θελαν να τους επερνε να πουλαγαν την κατ'εμε ωραια τρελα που πουλαει,τωρα αν ειναι κληρονομος  η αν τα χει βγαλει μονος του,για τον περνει να πουλαει αυτη τη τρελα,δεν με αφορα..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Αυτή η πλάκα με τον Μήτσο πρέπει να σταματήσει,δεν καταλαβαίνω ορισμένους τι τους ενοχλεί και τον ξεφτιλιζουν όλη την ώρα.

Και τι έγινε που ζεί σαν λάθρο μετανάστης σε άθλιες συνθήκες μέσα στη βρώμα και χωρίς τις στοιχειώδεις ανέσεις, κρεβάτι, πάτωμα!

Και σιγά το θέμα που για να τα βγάλει πέρα τον χεζουν για 6.66 ευρώ.

Και που συμπεριφέρεται σαν ζώο και χέζει στους δρόμους.

Και που κάνει τον Καραγκιόζη όπου σταθεί και όπου βρεθεί 50 χρόνων "ανθρώπος".

Και που γαμάει κατσίκες και πεπόνια,τα χύνει και τα δίνει στους γονείς του να τα φάνε.

Και που του στέλνει οικονομική βοήθεια η κόρη του,ενώ τον δείχνει και σε βίντεο να χορεύει γυμνός.

Και
Και
Και
Και

Είναι δυνατόν να τον γλεντάνε κάποιοι και να τον καραμουζιαζουν; :think:

Μήτσο να ξέρεις είμαστε μαζί σου,με τα γατιά σου και σε στηρίζουμε!!!
:headbaning1: :headbaning2:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλά ο τύπος είναι περιορισμένης ευθύνης για αυτο προκαλεί οικτο.Σου λεει πώς τον βαράτε έτσι τον ΑΜΕΑ?Σταματήστε επιτέλους.
Γενικά εμφανίζεται σαν ΑΜΕΑ για να μειώνει τον πήχυ στην κριτική.
Σε πλήρη αντίθεση με τους Βαλκάνιους πουτσαραιους που αυτομάτως ανεβάζουμε τα στάνταρντς,μας κρίνουν ολοι αυστηρά,συχνά λυσανε απο το θυμό τους.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.322
Πόντοι
1.446
Απλά ο τύπος είναι περιορισμένης ευθύνης για αυτο προκαλεί οικτο.Σου λεει πώς τον βαράτε έτσι τον ΑΜΕΑ?Σταματήστε επιτέλους.
Σε πλήρη αντίθεση με τους Βαλκάνιους πουτσαραιους που αυτομάτως ανεβάζουμε τα στάνταρντς,μας κρίνουν ολοι αυστηρά,συχνά λυσανε απο το θυμό τους.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εδω που τα λέμε δεν έχεις και μεγάλη διαφορά με τον Μητσο.Ολο μαλακίες είσαι και εσυ.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Γιατί ο μήτσος

1)δεν δούλεψε ποτέ υπάλληλος, ενώ όλοι που του τη λένε είναι υπάλληλοι του ψόφου
2)έχει ακίνητα, οι άλλοι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν
3)ο μήτσος είναι υγιής και γαμάει, αυτοί είναι γέροι και τρύπιοι
4)έχει γκόμενες, ενώ αυτοί έχουν γαμιάδες , γέρους , των τσοντοσινεμά και πάκια
τα είπες όλα, τον Μήτσο από κοντά αν του μιλήσεις σου δείχνει κατανόηση δεν είναι κακός άνθρωπος, τώρα εγώ έχω αναλάβει της γάτες του όταν πάει στην σκιουρινα

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Ρε Δημητρακη, στην Αγία Πετρούπολη με πόσα χρήματα είσαι άνετος; Αληθεύει ότι οι Ρώσοι είναι ψιλό-βλάχοι; Και το πιο βασικό πως την παλεύεις με το κρύο; Πρέπει να έχει θέρμανση αναμμένη όλη μέρα κάθε μέρα; Είναι τσάμπα στη Ρωσία η θέρμανση;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Δημητρακη, στην Αγία Πετρούπολη με πόσα χρήματα είσαι άνετος; Αληθεύει ότι οι Ρώσοι είναι ψιλό-βλάχοι; Και το πιο βασικό πως την παλεύεις με το κρύο; Πρέπει να έχει θέρμανση αναμμένη όλη μέρα κάθε μέρα; Είναι τσάμπα στη Ρωσία η θέρμανση;
Τα έχω γράψει.Εδώ τα διαμερίσματα έχουν κεντρική θέρμανση και έχουμε το χειμώνα μες το σπίτι 27-28 βαθμούς!Το πρόβλημα δεν είναι το κρύο αλλά αν ρίχνει χιονόνερο με αέρα.Λύνετε αν υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι σου και βάζεις εκεί τ'αμάξι σου.
  Με τα λεφτά εξαρτάται τι ζητάς?Γιά να ζεις άνετα με δικό σου διαμέρισμα εννοείται θέλεις από 1.000 ευρώ το μήνα και πάνω .1500  πιστεύω είναι πολύ καλά.
  Η θέρμανση δεν είναι τσάμπα θα έλεγα γιά το διαμέρισμα 43τμ. δίνω κάπου 9 ευρώ το μήνα γιά το 80 τμ. 22 ευρώ (είναι λιγάκι ακριβότερη γιατί έχει δικό του λέβητα με γκάζι).Κοινόχρηστα πάει με τα άτομα που είναι γραμμένα εκτός από το εμβαδόν του σπιτιού.Στο μικρό σπίτι δίνω 30 ευρώ με τη θέρμανση με ένα άτομο γραμμένο και στο άλλο σπίτι (80τμ.)100-110 ευρώ με τρία άτομα.
  Πιστεύω το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ γιά έναν Ελληνα είναι ότι δεν έχει Ρωσσική υπηκοότητα!Μόνο γιά να βγάλεις άδεια παραμονής θα ταλαιπωρηθείς πολύ.Υπηκοότητα αν έχεις παιδί παίρνεις στην πράξη σε 6-7 χρόνια χωρίς παιδί μπορεί και σε 15! :headbang:Προς το παρόν δεν ξέρω κανέναν Ελληνα να έχει καταφέρει να πάρει Ρωσσική υπηκοότητα!(δε μιλάω γιά Ρωσσοπόντιους αλλά γιά Ελληνα που γεννηθηκε Ελλάδα και δεν είχε καμιά σχέση με την Ρωσσία).
  Οι Ρώσσοι εδώ δεν είναι βλάχοι το αντίθετο είναι αρχοντικοί και κουλτουριάριδες,οπότε αν κάποιος είναι κάφρος τον κοιτάνε υποτημιτικά.Στα χωριά είναι όντως βλάχοι  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με 1500 ευρώ απλώς επιβιώνεις Ρωσία,δε γαμάς τίποτα αν είσαι άνω των 40.Εννοώ δε γαμάς εφτάρι και πάνω.
Οποιος το αμφισβητεί δεν έχει παρά να δοκιμάσει να πάει Ρωσία με αυτά τα λεφτά.Από το δημητράκη καλύτερα θα γαμήσει,θα του κάτσει και κανά εξάρι όχι μόνο μπάζα.Αλλά ο δημητράκης είναι vfm που λένε,προτιμά να ξοδεύει 10 ευρώ για μπαζάκι παρά 50 ευρώ για εξαράκι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με 1500 ευρώ απλώς επιβιώνεις Ρωσία,δε γαμάς τίποτα αν είσαι άνω των 40.Εννοώ δε γαμάς εφτάρι και πάνω.
Οποιος το αμφισβητεί δεν έχει παρά να δοκιμάσει να πάει Ρωσία με αυτά τα λεφτά.Από το δημητράκη καλύτερα θα γαμήσει,θα του κάτσει και κανά εξάρι όχι μόνο μπάζα.Αλλά ο δημητράκης είναι vfm που λένε,προτιμά να ξοδεύει 10 ευρώ για μπαζάκι παρά 50 ευρώ για εξαράκι.
Τι λες βρε κακομοίρη  :2funny:δεν έχεις πάει ποτέ στην Ρωσσία και έχεις και γνώμη  :2funny: και στο κάτω κάτω εσύ τι να της κάνεις της ωραίες γκόμενες αφού έτσι κ'αλλιώς ο σκύλος θα της γαμίσει και εσύ θα κοιτάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• perrito.gif
    808,5 KB · Εμφανίσεις: 37

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Με 1500 ευρώ απλώς επιβιώνεις Ρωσία,δε γαμάς τίποτα αν είσαι άνω των 40.Εννοώ δε γαμάς εφτάρι και πάνω.  Οποιος το αμφισβητεί δεν έχει παρά να δοκιμάσει να πάει Ρωσία με αυτά τα λεφτά.Από το δημητράκη καλύτερα θα γαμήσει,θα του κάτσει και κανά εξάρι όχι μόνο μπάζα.Αλλά ο δημητράκης είναι vfm που λένε,προτιμά να ξοδεύει 10 ευρώ για μπαζάκι παρά 50 ευρώ για εξαράκι.
Ρε κατμαν αυτην ειπε οτι καλιμπραρισε προχθες ο  π/μεταναστης  με κατι ψιχουλα..
Οταν για την αντιστοιχη ξοδευεις  χιλιαδες δολλαρια αλλα δεν την γκαμας..
Ή στην καλυτερη περιμενεις να την γκαμησει το λαμπραντορ    :sunglasses:

βάζω αυτή την κοπέλα από το σαλόν, δε μου είχε κάνει καμιά εντύπωση αλλά έβαλαν αυτό το βιντεάκι  Smiley

Αμέσως θυμήθηκα τον Τ. που του αρέσουν αυτές που παίζουν σε τσόντες  
Σκέφτομαι να πάω να την  Knockin' Boots αύριο γιά τους VIP πάει 45 ευρώ η ώρα. Για τους κοινούς θνητούς 51 ευρώ η ώρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα είναι να γαμάς πουτάνες κάτσε Ελλάδα καλύτερα.
Τα ίδια και τα ίδια.Και ξανά τα ίδια.Η κάποιος καταλαβαίνει ή όχι.Γενικώς βαριέμαι να τα γράφω δύο φορές.
Είναι αυτό που λένε οτι κάνουμε κακό presentation,στα αρχίδια μας λουλούδια που λένε.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Αμα είναι να γαμάς πουτάνες κάτσε Ελλάδα καλύτερα.
Τα ίδια και τα ίδια.Και ξανά τα ίδια.Η κάποιος καταλαβαίνει ή όχι.Γενικώς βαριέμαι να τα γράφω δύο φορές.Είναι αυτό που λένε οτι κάνουμε κακό presentation,στα αρχίδια μας λουλούδια που λένε.
Ξυπνα τυπε, και εσυ σε τανες του διαδικτυου απευθυνεσαι αλλα δεν γκαμας..

Πορνεία ονομάζεται η προσφορά του σώματος προς συνουσία έναντι χρηματικής ή άλλης αμοιβής. Το άτομο που μαζικά και συστηματικά (ως επάγγελμα) παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες έναντι χρηματικής αμοιβής ονομάζεται «εκδιδόμενο». Η γυναίκα που «εκδίδεται» ονομάζεται επίσης «ιερόδουλη» ή κοινώς «πόρνη».

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Βλεπω πως εχεις παρει σβαρνα τα θρεντ και γραφεις για μενα. :2funny: :2funny:
Εφιαλτης σου εγινα. Δεν φταιω εγω ,ας μην ησουν ψευτης  :2funny: :2funny:

Κι ας ειχες αρχιδια να παραδέχεσαι καποια πραματα.

Απο μενα ζητας συνεχως αποδειξεις κ οταν τις βαζω τις αμφισβητεις. Πιστευεις πως εχεις ποιοτητα ζωης υψηλη κι εγω επειδη προσπαθω να σου ανοιξω τα ματια να μην κοιμασαι τοτε με συκοφαντεις χωρις αποδειξεις ενω κανεις δεν σε πιστευει ,για αυτο κ γρινιαζεις που κανείς δεν με κανει αναφορες εμενα κτλ.

Και φωτο αυτοκινητο να βαλω θα λες πως δεν ειναι δικο μου, και την αδεια να βαλω θα λες πως ειναι πλαστη, μονταζ,κτλ χαχαχαχαχαχαχα.
Λες κ να παρεις αυτοκίνητο στην γερμανια  ειναι κατι.
Ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο στην γερμανια ειναι φτηνοτερο απο ενα καλο καινουργιο ποδηλατο.

Απο την αλλη θελεις οτι λες εσυ να το δεχομαστε defacto χωρις αντιρησεις κ χωρις αποδειξεις. Καλη τη πιστη. ,το γιαπι σου, τα μπαζα σου, κτλ.
Μα ποια πιστη? Αφου εισαι ψευταρος  :2funny: :2funny:

Κι εγω ξαναρωτω

Και μπλα μπλα μπλα μπλα και μετα μπλα μπλα μπλα μπλα στο τελος μπλα μπλα μπλα μπλα  2funny 2funny 2funny
Και τοτε μπλα μπλα μπλα και ξαναμανα μπλα μπλα μπλα χαχαχχαχαχζ

Δημητρακη αδειο μυδι  2funny 2funny 2funny

Δημητρακη τι θα γινει ρε φιλε.

Φωτος το μπανιο εσυ για να βαλω εγω ενοικιαστηριο συμβολαιο δεν δεχεσαι
Φωτος της κουζινας για να βαλω εγω μισθοδοσια δεν δεχεσαι
Κοντρα λεφτα μετρητα ,εγω εριξα μια φορα 5 χιλιαρικα , εσυ τιποτα ,παλι δεν δεχεσαι
Κοντρα τα διαβατηρια ,σφραγιδες απο τάξιδια δεν δεχεσαι
Τι δεχεσαι ρε φιλε....
Αντε να μου την πεις μια φορα με αποδειξεις να τελειωνουμε .....

Το βρηκα !!!!

Για να σε διευκολυνω....εσυ τσαρος λεφτας εχεις περιουσια, μαγκας χωρις να χρειαστει να δουλεψεις.
Εγω φτωχος μεροκαματιαρης μεταναστης ολο χρεη ,κουπι σε γαλερα, δουλευω 14ωρα, τωρα γραφω με την γλωσσα γιατι στα χερια εχω τα κουπια....

Μια κοντρα στο πιστωτικο οριο της πιστωτικης καρτας ρε φιλε.
Αντε ,ελπιζω να με κατατροπωσεις .

Παει??   Χαχχαχαχχχχα

Γιατι πιστευω πως παλι θα κανεις την κοτα?? Χαχχαχαχαχαχχα

Φοβασαι τον φουκαρα ,τον κακομοιρη? Χαχχαχαχχαχα

Αντε ντε.
Ξεφτιλισε με , με αποδειξεις μια φορα. Μπορεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom