Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Τυπε εχει τετοιο μαγαζι εκει που εισαι να πηγαινεις με το μουνετο, να αραζεις το αμαξι απο κατω, να σε χτυπαει ο αερας απο το πελαγος, να παιζει live ο dj να δινει ρεστα, να πινεις κοκτειλ, να γαμας το μουνετο για ενα στα γρηγορα και μετα να τρωτε για μεσημερι;

Σαν την Ελλαδα δεν εχει, αρκει να εχεις μια στοιχειωδη οικονομικη δυνατοτητα.

Με σπιτι δικο σου και 1500+ ευρω εισαι μια χαρα, εαν ξερεις να παιζεις μπαλα και δεν εισαι βλαχαδερο τη περνας ζαχαρη εως να πεθανεις, παντα θα βρισκεις μουνετα και παιχνιδι αναλογα με τη περισταση.

Τροπο να εχεις, ορεξη, χρονο και στοιχειωδη οικονομικη ανεση, οχι υπερβολες, απλα να μπορεις να κινεισαι σε νορμαλ επιπεδα.

:hi:
γιατι αυτοαποκαλεστηκε φουκαρας τοτε?

Περιεργο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Μαρκελακη οταν εβαλες ip ντεμεκ σαν μαρκελος και σου ζητησα τηκεφωνο εδω και τωρα γιατι εξαφανιστηκες??

Χαχχαχαχα

Οχι εσυ ,ο μαρκελος, οχι ο μαρκελος ,εσυ χαχαχαχαχ

Α να χαθεις παλιοπαιδο με μπερδεψες....

SomebodyOrNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2020
Like
18
Πόντοι
0
Όντως πανέμορφη δείχνει.Θα το επιβεβαιώσω και από κοντά Ευχαριστώ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τι ειπα εγω?

Σε μια σειρα εγραψες τρια ψεματα ρε τυπε.

Ουτε διατροφη δινω εδω και δεκα χρονια, ουτε σπιτι πληρωνω. Πληρωνω δηλαδη ενα μερους του ενοικιου που εισπρατω. Ουτε σπιτι δικο της οπως λετε συκοφαντες. 100% στο ονομα μου, εκεινη δεν ξαναμπηκε μεσα ποτε απο τοτε.
Κι επειδη ειναι στην πολη της κ οχι στην δικη μου ,δεν γουσταρω να το πληρωσω ,,για να μεινει μια μερα στο παιδι, αν θελει ας του παρει αυτη σπιτι στην πολη της, εγω του πηρα στην θεσσαλονικη cash πριν 7-8 μηνες.

Αλλα τι σου λεω τωρα...

Τυπε γιατι χωρισες αν επιτρεπεται? Τα διαζυγια κοστιζουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξαναπαρτα ψευταρακη ,τελευταια φορα στα βαζω. Γιατι σαν ατομο με ειδικες αναγκες κ συνδρομο ,επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια.

Σωστα ειδες σωστα διαβασες.
Απο τον 6/2018 εως τον 6/2020 αλλαξαν καποια πραματα. Πως να το κανουμε δηλαδης. Επειδη εσυ μενεις σε γιαπί κ επειδη σε αποκληρωσαν?
Τι να κανω εγω τωρα χαχαχχ

Παρε να δεις αν δεν εισπρατω ενοικια και αν δεν αγορασα cash αλλο χαχαχχαα

Τωρα θα λες παλι, οτι ειναι ψεματα. Λες κι εγραφα ψεματα περσι για να σε ξεκατινιαζω φετος χαχχαχα

Χαχχαχαχαχααχχα ενω αληθεια ειναι αυτα που βγαζεις απο το κλουβιο το κεφαλι σου
Χαχαχχα

Καπνους στα αυτια παλι....
Αυτό δεν είναι απόδειξη έχεις πάρει απάντηση γ'αυτό,τίποτα δεν άλλαξε στα 2 χρόνια.80.000 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξεχρέωσες  :2funny:
  Σχετικά με της ασυναρτησίες σου σου απάντησα στο άλλο Thread εδώ είναι Thread γιά γκόμενες και πορνομετανάστευση το Thread γιά πονεμένους οικονομικούς μετανάστες σαν εσένα είναι γιά τη δουλειά στο εξωτερικό,εκεί είναι όλη η φτωχομπινεδιά του σά'ι'τ όλα τα ναυάγια,οι αποτυχημένοι σαν εσένα και οι χρεωκοπημένοι  :vomit: :2funny:.

Τυπε γιατι χωρισες αν επιτρεπεται? Τα διαζυγια κοστιζουν
Χώρισε και πληρώνει διατροφή θέλει δε θέλει :2funny: μη μας λέει  :jerking:δεν τρώμε κουτόχοτρο  :2funny:

παρακολουθουμε με προσοχη τα βιντεακια σου...αναμενουμε :)  :orchestra:
Θέλω πολύ να κάνω απάντηση στον Φώτη αν δεχτεί μιά φίλη μου να παίξει θα έχει πολύ  :2funny:αλλιώς μπορώ να πείσω το γατάκι να παίξει την κόρη του Σατανά  :2funny: :2funny: :2funny:η άλλη όμως ταιριάζει περισσότερο αλλά το παίζει σοβαρή  >:(

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Αυτό δεν είναι απόδειξη έχεις πάρει απάντηση γ'αυτό,τίποτα δεν άλλαξε στα 2 χρόνια.80.000 ευρώ δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξεχρέωσες  :2funny:
  Σχετικά με της ασυναρτησίες σου σου απάντησα στο άλλο Thread εδώ είναι Thread γιά γκόμενες και πορνομετανάστευση το Thread γιά πονεμένους οικονομικούς μετανάστες σαν εσένα είναι γιά τη δουλειά στο εξωτερικό,εκεί είναι όλη η φτωχομπινεδιά του σά'ι'τ όλα τα ναυάγια,οι αποτυχημένοι σαν εσένα και οι χρεωκοπημένοι  :vomit: :2funny:.
   Χώρισε και πληρώνει διατροφή θέλει δε θέλει :2funny: μη μας λέει  :jerking:δεν τρώμε κουτόχοτρο  :2funny:
  Θέλω πολύ να κάνω απάντηση στον Φώτη αν δεχτεί μιά φίλη μου να παίξει θα έχει πολύ  :2funny:αλλιώς μπορώ να πείσω το γατάκι να παίξει την κόρη του Σατανά  :2funny: :2funny: :2funny:η άλλη όμως ταιριάζει περισσότερο αλλά το παίζει σοβαρή  >:(

Χαχαχα αυτιστικες απαντησεις .
Διοριστηκα επιτημος τσομπανης σου καημενακη.

Αυριο έχει ψηφοφορια.

Μετα την ψηφοφορια θα το σκεφτω ...

Χαχαχα ακου γκομενες χαχαχα

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Χαχαχα αυτιστικες απαντησεις .
Διοριστηκα επιτημος τσομπανης σου καημενακη.

Αυριο έχει ψηφοφορια.

Μετα την ψηφοφορια θα το σκεφτω ...

Χαχαχα ακου γκομενες χαχαχα
με τόσα που έχεις πληρώσει διατροφή εσύ στην πρώην θα μπορούσες να είχες τόσες κάθε μήνα, παραδέξου ότι στην έφερε η πρώην  :happy:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Δημητρακηηηηη  :2funny: :2funny: :2funny:

Σε εγκατελειψαν ενας ενας οι υποστηρικτες σου.
Παλια ηταν περισσοτεροι

Δεν πειραζει ομως ,φτιαχνεις αλλους μπουαααααααχαχαχα

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• unnamedοικ.jpg
    unnamedοικ.jpg
    63 KB · Εμφανίσεις: 64

SomebodyOrNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2020
Like
18
Πόντοι
0
Εαν πας με γυναικα, πες μου να σου πω ποιον να βρεις και να σε φτιαξει μαγκα.

Για αρχη λεω μονος να επισκεφθω το μερος να εχω μια γνωριμια της περιοχης. Ευχαριστω για την γενναιοδωρια σου, οταν θα ειμαι με γυναικα θα σου πω.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Για αρχη λεω μονος να επισκεφθω το μερος να εχω μια γνωριμια της περιοχης. Ευχαριστω για την γενναιοδωρια σου, οταν θα ειμαι με γυναικα θα σου πω.

Τυπε, εκει πηγαινουν ειτε με μουνετα παρεα ειτε οικογενειες ειτε παρεες αγαμητων.

Μονο δεν εχω δει καποιον ακομα στα τοσα χρονια που συχναζω.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δημητρακη εχεις ακομα συνεργασια με τον Σακη Ρουβα του Πειραια? Παιζει να σε δουμε στη Σωτηρος?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
έχει να έρθει χρόνια ο Δημήτρης εδώ, ο Σάκης τώρα είναι σόλο

Εχει να παει χρονια το λες εσυ που εχεις ημερομηνια εγγραφης 1/12/19? Μισο χρονο δηλαδη

Μπουχαχαχα

Οραμα ειδες?? Που το ξερεις?

Μπουχαχαχα

Τι γελια.

Εναν κλωνο εχεις συνδεμενο τωρα κ ολο λαθη κανεις βρε καημενακη χαχαχα

Συγκεντρωσου λιγο

SomebodyOrNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2020
Like
18
Πόντοι
0
Τυπε, εκει πηγαινουν ειτε με μουνετα παρεα ειτε οικογενειες ειτε παρεες αγαμητων.

Μονο δεν εχω δει καποιον ακομα στα τοσα χρονια που συχναζω.

Καταρχας σ΄έχω δει στο νημα γυμνες φωτογραφιες απο τις γυναικες μας και με τα ελαχιστα που εχω διαβασει απο αυτα που γραφεις στις 2-3 κατηγοριες νηματων που σε εχω πετυχει, δειχνεις δυνατος και ωραιος τυπος.

Ευκαιρια να δεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καταρχας σ΄έχω δει στο νημα γυμνες φωτογραφιες απο τις γυναικες μας και με τα ελαχιστα που εχω διαβασει απο αυτα που γραφεις στις 2-3 κατηγοριες νηματων που σε εχω πετυχει, δειχνεις δυνατος και ωραιος τυπος.

Ευκαιρια να δεις.

Τυπε οι φωτογραφιες δεν ειναι απο γυναικες που γνωριζω, ειναι απο το διαδικτυο, το δηλωνω ξεκαθαρα αλλωστε οτι δεν εχω τη δυνατοτητα εγω για τετοιες μουναρες, αυτα ειναι για αλλους οχι για εμας.

Που να δουμε εμεις τετοια μουνια απο κοντα τυπε...;

:S

SomebodyOrNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2020
Like
18
Πόντοι
0
Πως τυπε; χα σου εχω απαντηση

Με σπιτι δικο σου και 1500+ ευρω εισαι μια χαρα, εαν ξερεις να παιζεις μπαλα και δεν εισαι βλαχαδερο τη περνας ζαχαρη εως να πεθανεις, παντα θα βρισκεις μουνετα και παιχνιδι αναλογα με τη περισταση.

Τροπο να εχεις, ορεξη, χρονο και στοιχειωδη οικονομικη ανεση, οχι υπερβολες, απλα να μπορεις να κινεισαι σε νορμαλ επιπεδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πως τυπε; χα σου εχω απαντηση

Με 1500 ευρώ είσαι οριακος.Και παλι πρέπει να εισαι κατω των 40.
Αλλα όντως με 1500 Αθήνα και διαμέρισμα δικο μου γαμουσα αβέρτα.
Με 1500 ευρώ και διαμέρισμα δικο σου Αθήνα εισαι περιπου οπως αν βγαζεις  3000 ευρώ Γερμανία και μενεις στο ενοίκιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom