Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Βρες ρε μαλακα έναν τρόπο να γλυτώσεις από την γυναίκα σου, αλλά θα μου πεις έχεις μυαλό να σκεφτείς εσύ  :2funny: εσύ και ο κμαν γράφετε μαλακιες στα άλλα θρεντ και προκαλείτε  :jerking: θα σε ψάχνουν στην νικολουλη φουκαρα σε λίγα χρόνια, και κέρατο θα φας, και το σπίτι θα στο πάρει, και μπορεί να βάλει κανέναν να σε φάει  :2funny:συνέλθε

Μαρκελακη καπνους στα αυτια παλι?

Κερατο οταν εχεις χωρισει εδω και δεκα χρονια? Χαχαχαχα

Δεν ξερεις τι να πεις κακομοιρη.
Μεινε στο θρεντ να σου σιαξω την γουνα

Ψευταρακη

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Χαχαχαχ  :2funny: :2funny: σου είπα είσαι κουτοπονηρος και αποκαλύπτεις τα ψέματα σου μόνος σου, πόσο φουκαράς και τελειωμένος  :2funny: :jerking: να έχει χωρίσει 10 χρόνια, να μην μπορεί να βρει άλλη, να ξενιτευτει για να πληρώνει μια που είχε πριν χρόνια, τουλάχιστον να την πηδαγες που και που να πω οκ γιατί πρώην ζευγάρια το κάνουν αυτό κάποιες φορές, αλλά εσένα την πρώην γυναίκα σου την έχει άλλος τώρα και εσύ της στέλνεις και διατροφή, στάνταρ έχει μερίδιο στο σπίτι και γιαυτό δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς εκτός από αναγκαστική μετανάστευση, πως στην έφερε έτσι ρε μεγάλε  :jerking: απορώ δηλαδή πως σε βάλανε σεκιουριτα, δουλειά ευθύνη, πρέπει να χεις τα μάτια 14 εσύ κοιμάσαι όρθιος  :2funny: σου είπα πήγαινε Ρωσία στον Δημήτρη να σε πατήσει και εσένα το τρένο λοξά στον ώμο να τραυματιστεις, θα αποκτήσεις χαρτί από δικαστήριο ότι είσαι ανίκανος να πληρώνεις διατροφή και θα γλυτώσεις μέχρι νεοτέρας, σου βρίσκω λύση και δεν θες  :2funny: :jerking: η πήγαινε σε έναν ψυχίατρο, μάζευε λεφτά να σε βγάλει τρελό, θα έχεις και επίδομα εφ ορου ζωής στην Γερμανία, αλλά που να σου πάει το μυαλό εσένα, σου άφησε μυαλό η πρώην  :2funny: το νου σου είπα μην σε βρούμε σε κάνα ψυγείο όπως κάνανε στην εκπομπή της νικολουλη , υπάρχουν πολλά θύματα Αντρές από γυναίκες σε αυτήν την εκπομπή  :2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
ότι είσαι ανίκανος να πληρώνεις διατροφή και θα γλυτώσεις μέχρι νεοτέρας, σου

Εσυ ανικανος ησουν και πριν το τρενο χαχαχα.

Ψευταρακη29 τα ψεματα τελειωσαν. Εδω ειναι το μαντρι σου, εδω θα σε γλενταω.

Εγω θα χτυπαω το ντεφι κι εσυ θα χορευεις. Μιζερακη.
Που μας εβαλες την τραυματισμενη για γκομενα χαχαχαχα

Κουτσες στραβες λοξες στου ψεματακη το σπιτι γιαπί.

:2funny: :2funny: :2funny:

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Άσε της ατάκες ρε φουκαρα  :2funny: και βρες καμια ιδέα να γλυτώσεις από την πρώην σου  :2funny:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
κανα βιντεακι τελευταια εχει ανεβασει ο πορνομεταναστης; :think: :think:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Για να θυμουντε οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.

Ο ψευτοδημητρακης πηγε ρωσσια για να γαμαει γκομεναρες. :2funny: :2funny: :2funny:
βεβαια αυτο μπορει ,αυτο κανει.

Αυτες ειναι οι τεσσερεις (κι αυτη με τον γκομενο που ειναι τραβηγμενα απο τα 10 μετρα) που μπορεσες να παρουσιασεις μεγαλε γητευτη, ρασπουτιν

Οποιος θα πηγαινε Ρωσία για τετοιες γκομενες ,ας το γραψει απο κατω. Δεν ειναι ντροπη.
Ντροπη ειναι να τους βγαζεις ολους σκαρτους ενω εισαι χειροτερος ολων

Χαχαχαχαχαχαχαχαχ

;) ;) ;)

Συνημμένα

• Screenshot_20200628-230630_Gallery.jpg
    Screenshot_20200628-230630_Gallery.jpg
    607,3 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Screenshot_20200628-230549_Gallery.jpg
    Screenshot_20200628-230549_Gallery.jpg
    706,4 KB · Εμφανίσεις: 67
  • Screenshot_20200628-123725_Gallery.jpg
    Screenshot_20200628-123725_Gallery.jpg
    754,7 KB · Εμφανίσεις: 54
  • Screenshot_20200616-025122_Gallery.jpg
    Screenshot_20200616-025122_Gallery.jpg
    562 KB · Εμφανίσεις: 94

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
έχει χωρίσει 10 χρόνια, να μην μπορεί να βρει άλλη, να ξενιτευτει για να πληρώνει μια που είχε πριν χρόνια, τουλάχιστον να την πηδαγες που και που να πω οκ γιατί πρώην ζευγάρια το κάνουν αυτό κάποιες φορές, αλλά εσένα την πρώην γυναίκα σου την έχει άλλος τώρα και εσύ της στέλνεις και διατροφή, στάνταρ έχει μερίδιο στο σπίτι και γιαυτό δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς εκτός από αναγκαστική μετανάστευση, πως στην έφερε έτσι ρε μεγάλε  
αστον αυτον τωρα, εχει γινει ενα καλο κουρδισμενο ρομποτ με μια αποστολη, να τα σκαει μηνιαιως στην πρωην και να αποπληρωνει το σπιτι της, αν τον βγαλεις απο αυτη την ρουτινα δεν θα εχει λογο υπαρξης, αρα τζαμπα οι συμβουλες..

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Μήτσο να θυμάσαι,για τις μελανιές,αλουμινόνερο...κάνει θαύματα ;)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ρε τυποι τη χτυπημενη την κοπελα τι τη βαζετε, λιγο αυτοελεγχο

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
αστον αυτον τωρα, εχει γινει ενα καλο κουρδισμενο ρομποτ με μια αποστολη, να τα σκαει μηνιαιως στην πρωην και να αποπληρωνει το σπιτι της, αν τον βγαλεις απο αυτη την ρουτινα δεν θα εχει λογο υπαρξης, αρα τζαμπα οι συμβουλες..

Χαχαχαχαχ

Εχεις  σκυλιασει γιατι δεν βρισκετε τι να πειτε και μονο συκοφαντειτε. Πραματα απο τα συνορα της φαντασιας. Χαχαχαχαχαχ

Χωρις επιχειρηματα, χωρις αποδειξεις.

Τσιρκο μεντρανο χαχαχαχαχ

Πολυ γελιο χαχαχαχαχα

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Την πέθανε στο γαμήσι ο Μητσάρας :headbang2:
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=96059.0;attach=1251866;image[/img[/URL]]
Φάση νεκροφιλία και έτσι...τι γούστα βγάζεις με το πιεσόμετρο; :headbaning1:
[/quote]
Αν ηταν ντυμενη σωστα σαν ρωσσιδα κ εννοειτε χωρις τραυματα ,δειχνει ωραιο σωμα.

Αλλα για να γαμας την αλλη με τραυματα κ το πιεσο μετρο στο χερι κ πιθανως τραυματα ή κλαματα στο προσωπο πρεπει να εχεις σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια στην καλυτερη

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
μονος σου τα ειπες αυτα.. σε καποια στιγμη ειλικρινειας, απο την αλλη σε γραφω και στα φρυδια μου, σπιτι μου ειμαι και οχι εξοριστος στην ξενιτια, μολις γυρισα απο λουτρακι, ειχα παει για spa, και παραλια

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Χαχαχαχαχ

Εχεις  σκυλιασει γιατι δεν βρισκετε τι να πειτε και μονο συκοφαντειτε. Πραματα απο τα συνορα της φαντασιας. Χαχαχαχαχαχ

Πολυ γελιο χαχαχαχαχα

Τυπε εχει τετοιο μαγαζι εκει που εισαι να πηγαινεις με το μουνετο, να αραζεις το αμαξι απο κατω, να σε χτυπαει ο αερας απο το πελαγος, να παιζει live ο dj να δινει ρεστα, να πινεις κοκτειλ, να γαμας το μουνετο για ενα στα γρηγορα και μετα να τρωτε για μεσημερι;

Σαν την Ελλαδα δεν εχει, αρκει να εχεις μια στοιχειωδη οικονομικη δυνατοτητα.

Με σπιτι δικο σου και 1500+ ευρω εισαι μια χαρα, εαν ξερεις να παιζεις μπαλα και δεν εισαι βλαχαδερο τη περνας ζαχαρη εως να πεθανεις, παντα θα βρισκεις μουνετα και παιχνιδι αναλογα με τη περισταση.

Τροπο να εχεις, ορεξη, χρονο και στοιχειωδη οικονομικη ανεση, οχι υπερβολες, απλα να μπορεις να κινεισαι σε νορμαλ επιπεδα.

:hi:

Συνημμένα

• 0-02-05-86d9e1e53925d2dd7081e415dbe815004eac43a0b080f01a7ff87d88b4ea3b9f_18d33d40.jpg
    0-02-05-86d9e1e53925d2dd7081e415dbe815004eac43a0b080f01a7ff87d88b4ea3b9f_18d33d40.jpg
    543,5 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 0-02-05-bfff3758184c5c763c2a54e3c1e8e2755d82cb9e5080954ccbb1764afbd5d1e6_ddaf3248.jpg
    0-02-05-bfff3758184c5c763c2a54e3c1e8e2755d82cb9e5080954ccbb1764afbd5d1e6_ddaf3248.jpg
    469,7 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαχαχαχαχ

Εχεις  σκυλιασει γιατι δεν βρισκετε τι να πειτε και μονο συκοφαντειτε. Πραματα απο τα συνορα της φαντασιας. Χαχαχαχαχαχ

Πολυ γελιο χαχαχαχαχα
Να τα πράγματα της φαντασίας μας  :2funny:
Εχω παρει κ εγω ενα στεγαστικο δανειο οπως χιλιαδες κοσμος ,τα "καλα τα χρονια" τοτε που οι τραπεζες στο εδιναν πριν ακομη πρλαβεις να κανεις την αιτηση σου.
Με το καιρο:
-Χωρισαμε ,οποτε δεν υπαρχει οικογενεια να μεινει που για αυτην αγοραστηκε
-δεν μενω καν ελλαδα
-ειναι πρωτη και μοναδικη κατοικια
-η αξια του ακινητου εχει πεσει στο μισο απο 100.000 τωρα στις 50.000
-η πραγματικη μηνιαια δοση ειναι πλεον δυσθεωρητη ,850€ τον μηνα περιπου.

Επειδη δεν πληρωνα ,,η alpha bank μου προτεινε καποιους διακανονισμους "συμβασεις" τα τελευταια 3-4 χρονια ,χαμηλα ποσά τα οποια πληρωνα με τυπικοτητα.
Βεβαια η τραπεζα δεν ξεχναει πως ειναι ο λυκος στην υποθεση και δεν μπορει να μην κανει την 'πονηρια'της. Θελω να πω πως ενω τραβαει αυτοματα το συμφωνηθεν με την συμβαση ποσόν π.χ. 200€ ,με την ληξη του χρονου της συμβασης ,χωρις προειδοποιηση οτι "κοιταξτε κυριε Τενεκεδοπουλε τον επομενο μηνα ληγει η συμβαση της, τι θελετε να κανετε? Να ανανεωσετε η κατι αλλο?"  τραβαει οτι υπολοιπο εχεις μεσα στον λογαριασμο με την αιτιολογια οτι ηταν χρεη πριν την συμβαση.....παρολο που για τον πελατη ηταν μια μικρη οικονομια αυτο.

Τεσπα.

-η συμβαση εχει ληξει παλι
-δεν τραβηξαν κατι επιπλεον γιατι φροντιζα ο λογαριασμος να ειναι παντα μηδενικος
-σπαζουν τα αρχιδια συγγενων παρολο που λενε να μην τους ενοχλουν, ψαχνοντας εμενα.
-μου προτειναν σημερα νεα συμβαση για 3 χρονια με μια αυξηση 25% περιπου χωρις να εχουν αλλαξει ομως τα οικονομικα μου δεδομενα.
-δεν δεχτηκα κ ακουσα κατι ψιλοαπειλες ευγενικα.

Μαγκες τους εχω βαρεθει,τι να κανω????
-Δεν γουσταρω να πληρωνω
-Δεν εχω αλλα περιουσιακα στοιχεια
-Ουτε ο εγγυητης μου εχει περιουσιακα στοιχεια.

Ειχα ρωτησει πριν δυο χρονια ,δυο δικηγορους
-ο ενας ειπε να τους γραψω στα αρχιδια μου και να μην πληρωσω,λεγοντας πως κανεις αλλος που δεν πληρωνει δεν εχει επιπτωσεις.

-ο αλλος ειπε να αυνεχισω να πληρωνω την δοση της συμβασης γιατι πλεον αποφασιζουν τα ξενα founds που εχουν παρει τα κοκκινα δανεια, να μην εχω προβλημα

Η ερωτηση ειναι:
-κατα πόσον αλλαξαν τα πραματα??
-βγαινουν σε πληστειριασμο πρωτες κατοικιες η οχι??
-εχει καποιος παρομοια εμπειρια?? Και τι κανει??
-ποιος ξερει να μας πει τι να κανουμε???
:2funny: :2funny: :2funny:
Τι να πουλησω φιλε
Αξια 50-55.000 μαξιμουμ ενω η οφειλη στην τραπεζα ειναι περιπου 80.000.
  Έχω πει ότι η αγαμία και η αφραγκία σε έχει βαρέσει άσχημα στο κεφάλι  :2funny: υπερχρεωμένος είσαι  :headbang:γιά 15 χρόνια θα πληρώνεις  :headbang:.

ρε τυποι τη χτυπημενη την κοπελα τι τη βαζετε, λιγο αυτοελεγχο
Η κοπέλα μπήκε γιά να δει ο Βλάκας ότι οι Ρώσσοι της σακατεύουν στο ξύλο ενώ αυτός ο φουκαράς τρώει παντόφλα,τον πετάνε έξω από το διαμέρισμα που αγώρασε και αυτός πληρώνει της δόσεις  :headbang: :2funny:και πάει μετανάστης στη Γερμανία γιά να την πληρώνει  :2funny: :2funny: :2funny:.

κανα βιντεακι τελευταια εχει ανεβασει ο πορνομεταναστης; :think: :think:
Επίτηδες ο Βλάκας αυτός γράφει εδώ άσχετα πράγματα γιά να χαλάσει το Thread οπότε αν ανεβάσω βιντεάκι να μην το δούνε!Αν μπορέσω στο τέλος της βδομάδας θα κάνω βίντεο απάντηση στο Φώτη που έκαψε τη φωτογραφία μου.
  Υπάρχει το Thread γιά εργασία στο εξωτερικό που γράφουν τα ναυάγια του σά'ι'τ.Εδώ το  Thread είναι γιά γκόμενες και γιά τη Ρωσσία,τι δουλειά έχει εδώ ο φουκαράς!?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
μονος σου τα ειπες αυτα.. σε καποια στιγμη ειλικρινειας, απο την αλλη σε γραφω και στα φρυδια μου, σπιτι μου ειμαι και οχι εξοριστος στην ξενιτια, μολις γυρισα απο λουτρακι, ειχα παει για spa, και παραλια
Τι ειπα εγω?

Σε μια σειρα εγραψες τρια ψεματα ρε τυπε.

Ουτε διατροφη δινω εδω και δεκα χρονια, ουτε σπιτι πληρωνω. Πληρωνω δηλαδη ενα μερους του ενοικιου που εισπρατω. Ουτε σπιτι δικο της οπως λετε συκοφαντες. 100% στο ονομα μου, εκεινη δεν ξαναμπηκε μεσα ποτε απο τοτε.
Κι επειδη ειναι στην πολη της κ οχι στην δικη μου ,δεν γουσταρω να το πληρωσω ,,για να μεινει μια μερα στο παιδι, αν θελει ας του παρει αυτη σπιτι στην πολη της, εγω του πηρα στην θεσσαλονικη cash πριν 7-8 μηνες.

Αλλα τι σου λεω τωρα...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Να τα πράγματα της φαντασίας μας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Έχω πει ότι η αγαμία και η αφραγκία σε έχει βαρέσει άσχημα στο κεφάλι  :2funny: υπερχρεωμένος είσαι  :headbang:γιά 15 χρόνια θα πληρώνεις  :headbang:.
  Η κοπέλα μπήκε γιά να δει ο Βλάκας ότι οι Ρώσσοι της σακατεύουν στο ξύλο ενώ αυτός ο φουκαράς τρώει παντόφλα,τον πετάνε έξω από το διαμέρισμα που αγώρασε και αυτός πληρώνει της δόσεις  :headbang: :2funny:και πάει μετανάστης στη Γερμανία γιά να την πληρώνει  :2funny: :2funny: :2funny:.
Επίτηδες ο Βλάκας αυτός γράφει εδώ άσχετα πράγματα γιά να χαλάσει το Thread οπότε αν ανεβάσω βιντεάκι να μην το δούνε!Αν μπορέσω στο τέλος της βδομάδας θα κάνω βίντεο απάντηση στο Φώτη που έκαψε τη φωτογραφία μου.
  Υπάρχει το Thread γιά εργασία στο εξωτερικό που γράφουν τα ναυάγια του σά'ι'τ.Εδώ το  Thread είναι γιά γκόμενες και γιά τη Ρωσσία,τι δουλειά έχει εδώ ο φουκαράς!?

Ξαναπαρτα ψευταρακη ,τελευταια φορα στα βαζω. Γιατι σαν ατομο με ειδικες αναγκες κ συνδρομο ,επαναλαμβανεις συνεχεια τα ιδια.

Σωστα ειδες σωστα διαβασες.
Απο τον 6/2018 εως τον 6/2020 αλλαξαν καποια πραματα. Πως να το κανουμε δηλαδης. Επειδη εσυ μενεις σε γιαπί κ επειδη σε αποκληρωσαν?
Τι να κανω εγω τωρα χαχαχχ

Παρε να δεις αν δεν εισπρατω ενοικια και αν δεν αγορασα cash αλλο χαχαχχαα

Τωρα θα λες παλι, οτι ειναι ψεματα. Λες κι εγραφα ψεματα περσι για να σε ξεκατινιαζω φετος χαχχαχα

Χαχχαχαχαχααχχα ενω αληθεια ειναι αυτα που βγαζεις απο το κλουβιο το κεφαλι σου
Χαχαχχα

Καπνους στα αυτια παλι....

Συνημμένα

• Screenshot_20200624-022855_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200624-022855_Samsung Internet.jpg
    786,4 KB · Εμφανίσεις: 75
  • Screenshot_20200624-022538_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20200624-022538_Samsung Internet.jpg
    825,6 KB · Εμφανίσεις: 47

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
παρακολουθουμε με προσοχη τα βιντεακια σου...αναμενουμε :)  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom