Χαχαχαχαχ
Ελα ψευταρακη ,εχει πουτσα παλι.
Ευτυχως ετυχε να ανοιξω θεματα και υπαρχουν στοιχεια.
Οχι σαν εσενα που ουτε το μπανιο δεν τολμας να βαλεις χαχαχαχ
Η μια φωτο που αποδεικνυει πως νοικιαζω το σπιτι κ ειμαι ο ιδιοκτητης (μπουτσα 1 )
Η δευτερη φωτο που αποδεικνυει πως εκανα αγορα cash περσι στην θεσνικη. (Μπουτσα 2)
Μην περιμενεις αποδειξη για το πατρικο σπιτι, που σχεδον ολοι οι ελληνες εχουν, ειναι αυτονοητο
1+1+1=???? Αν το βρεις κερδιζεις ρυζογαλο
*δεν θελω να το παιξω μπρουκλης, δεν απυθυνομαι σε κανεναν. Τα ποσταρισματα εχουν αποκλειστικο παραληπτη τον γαβγαβ δημητρακη, που βγαζει ολους τους μεταναστες φουκαραδες, φτωχομπινεδες κτλ.
Φουκαραδες λεει επισης ολους εσας που ζειτε στην ελλαδα.
Απορω που με τετοια προσβολη ακομη τον υπερασπιζεστε καποιοι.
Και τελος
ζητω συγνωμη σε οποιον νομιζει πως τον προσβαλω ή τον μειωνω
Γαβγαβ29, οτι κανω ,το κανω με την αξια μου και τα δικα μου αρχιδια. Δεν περιμενω τσεκ εγω.
Μαρκελακη29,
Περιμενω φωτο απο το αχουρι σου να σε ξεκατινιασω, ξερουμε και οι δυο τα χαλια του για αυτο δεν τολμας ε?
Χαχαχαχα
Τσαρε της δεκαρας.
Και καπακι σου βαζω αποδεικτικο μισθοδοσιας μου και ενοικιαστηριο συμβολαιο που αποδεικνυει οσα λεω, ξεκατινιασμα μεγαλο.
Ακου εκει παρκιγκ σε αλλη οικοδομη.
Δηλαδη παρκαρεις και μετα πας κανα δεκαλεπτο με τα ποδια στο σπιτι? Διασχιζεις τον δρομο, τις γραμμες του τρενου, το καλντεριμι εκει που σε χτυπησε το τρενο ,συνεχιζεις,συνεχιζεις και μετα ειναι το σπιτι σου??
.
Κι αν βρεχει? Ή χιονιζει?
Παιρνεις ταξι τοτε μηπως? Απο το παρκινγκ για το σπιτι, ελα μωρε 3€ ταξι μονο. Λεφτα εχεις ,τι αναγκη εχεις εσυ.
Και με τα ψωνια? Αν πηρες εξαδα νερα ή ενα καρπουζι ή 4 σακουλες ψωνια πως τα κουβαλας τα ψωνια μεστην βροχη και το χιονι?
Τωρα που το λεω αυτο θυμηθηκα ενα καροτσακι που εχεις.
Ενταξει τωρα καταλαβα.