stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
Ανυπομονώ για την κονταρομαχία με Δημητράκη πορνο-μετανάστη.
Θα νικησεις τον Δημητράκη πορνομετανάστη τυπε;
Ανυπομονώ για την κονταρομαχία με Δημητράκη πορνο-μετανάστη.
Ελλάδα όσα και να έχεις θα εχεις μια κακιά Ελεηνίδα που θα σε σταυρώνει.Ακομα και οι πουτανες στην Ελλάδα ειναι συχαμερές Βουλγάρες και Μολδαβές και οι περισσότερες ειναι τελειωμένες και κακές.Να συγκρίνει κάποιος της Ελεηνίδες με της Ρωσσίες ειναι για γέλια.Ωραίο το βίντεο Δημητράκη αλλά το καλό καμάκι μπορεί να γαμάει όπου και να βρισκεται στον κόσμο.Οι γυναικες ειναι παντού ιδιες κατα βαση.Ο κυνηγος απλα προσαρμόζεται στο θηραμα.Μπορεις ομως να μας εξηγησεις πως βγαινουν τα 3000 και τα 5000 το μηνα που λες;Στην Αθηνα με πάνω κατω 1000 το μηνα μπορεις να γαμας καλα ελλεϊνιδες και εισαγομενες εκδιδομενες ή μη
Ελλάδα όσα και να έχεις θα εχεις μια κακιά Ελεηνίδα που θα σε σταυρώνει.Ακομα και οι πουτανες στην Ελλάδα ειναι συχαμερές Βουλγάρες και Μολδαβές και οι περισσότερες ειναι τελειωμένες και κακές.Να συγκρίνει κάποιος της Ελεηνίδες με της Ρωσσίες ειναι για γέλια.
Εγω δεν σας λεω πως βγαινουν τα 3.000-5.000....σας γραφω αν τα έχετε πατε Μόσχα αν εχετε 600-700 πατε Вологда αν εχετε 400 πατε Μεταξουργειο ξεκαθαρα τα λεω.
Ελλάδα όσα και να έχεις θα εχεις μια κακιά Ελεηνίδα που θα σε σταυρώνει.Ακομα και οι πουτανες στην Ελλάδα ειναι συχαμερές Βουλγάρες και Μολδαβές και οι περισσότερες ειναι τελειωμένες και κακές.Να συγκρίνει κάποιος της Ελεηνίδες με της Ρωσσίες ειναι για γέλια.
Εγω δεν σας λεω πως βγαινουν τα 3.000-5.000....σας γραφω αν τα έχετε πατε Μόσχα αν εχετε 600-700 πατε Вологда αν εχετε 400 πατε Μεταξουργειο ξεκαθαρα τα λεω.
Μολδαβες πολύ σπάνια,αλβανες,βουλγαρες και ρουμανες είναιΕλλάδα όσα και να έχεις θα εχεις μια κακιά Ελεηνίδα που θα σε σταυρώνει.Ακομα και οι πουτανες στην Ελλάδα ειναι συχαμερές Βουλγάρες και Μολδαβές και οι περισσότερες ειναι τελειωμένες και κακές.Να συγκρίνει κάποιος της Ελεηνίδες με της Ρωσσίες ειναι για γέλια.
Δεν θα το έλεγα εχει παρα πολλές Μολδαβές.Θα μου πεις απο που το καταλαβαίνω Οι Μολδαβές μιλάνε Ρωσσικά ενω οι Ρουμάνες και οι Αλβανίδες δεν ξερουν ουτε λέξη.Οι Βουλγάρες μπορει να ξερουν μερικες λεξεις Ρωσσικά ή μερικες προτάσεις στην καλητερη περιπτωση ακομα και να καταλαβαινουν λιγακι αλλα ουτε αυτες μιλανε Ρωσσικά.Εγω ετσι ξεχωριζω κατευθειαν της Μολδαβες απο της ΡουμάνεςΜολδαβες πολύ σπάνια,αλβανες,βουλγαρες και ρουμανες είναι
Δεν θα το έλεγα εχει παρα πολλές Μολδαβές.Θα μου πεις απο που το καταλαβαίνω Οι Μολδαβές μιλάνε Ρωσσικά ενω οι Ρουμάνες και οι Αλβανίδες δεν ξερουν ουτε λέξη.Οι Βουλγάρες μπορει να ξερουν μερικες λεξεις Ρωσσικά ή μερικες προτάσεις στην καλητερη περιπτωση ακομα και να καταλαβαινουν λιγακι αλλα ουτε αυτες μιλανε Ρωσσικά.Εγω ετσι ξεχωριζω κατευθειαν της Μολδαβες απο της Ρουμάνες
Που σε ποια μαγαζιά ;πολλες μολδαβες εχεις δικιο.
Εκει δεν χρειαζεσαι καν λεφτα...ζεστενεις το σπιτι με ξυλα που κωβεις στο δασος....φτιαχνεις σπιτικι βότκα που πινεις καθε μέρα για να γινεις κεφάτος ....φυτευεις πατατες,κρεμμυδια και πατζάρια ....Μαζευεις απο το δάσος μανιταρια....εχεις στην αυλη κότες για να εχεις φρεσκα αυγά και καμια κατσικουλια για να εχεις και φρσκο γάλα Αν δεν βρεις γκομενα να γιατι εκει γυρω μπορει να εχει ολο γριες την κατσικούλα σουδημητρακη με 100 ευρω τον μηνα εχει κανα φτηνο χωριο να την βγαζουμε στην ρωσια?
Το βιντεακι πολυ καλο, επικεντρωμενο βεβαια κυριως σε μεγαλες πολεις.
Αληθεια, σε μικρες επαρχιες, ως βαση, εστω και δυσκολα, θα την παλευε κανεις;
Εκει με ποσα την βγαζεις το μηνα, τα παντα ολα απο εξοδα; Φτηνοτερα απο Ελλαδα ισως;
εβραιος ειναι δεν το ηξερες?ΡΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
εβραιος ειναι δεν το ηξερες?