Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 505K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[size=30pt]BOUEFA[/size]
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ 

3ος ΑΓΩΝΑΣ

Picker - dimitrakis29

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Ωραίο το βίντεο Δημητράκη αλλά το καλό καμάκι μπορεί να γαμάει όπου και να βρισκεται στον κόσμο.Οι γυναικες ειναι παντού ιδιες κατα βαση.Ο κυνηγος απλα προσαρμόζεται στο θηραμα.Μπορεις ομως να μας εξηγησεις πως βγαινουν τα 3000 και τα 5000 το μηνα που λες;Στην Αθηνα με πάνω κατω 1000 το μηνα μπορεις να γαμας καλα ελλεϊνιδες και εισαγομενες εκδιδομενες ή μη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωραίο το βίντεο Δημητράκη αλλά το καλό καμάκι μπορεί να γαμάει όπου και να βρισκεται στον κόσμο.Οι γυναικες ειναι παντού ιδιες κατα βαση.Ο κυνηγος απλα προσαρμόζεται στο θηραμα.Μπορεις ομως να μας εξηγησεις πως βγαινουν τα 3000 και τα 5000 το μηνα που λες;Στην Αθηνα με πάνω κατω 1000 το μηνα μπορεις να γαμας καλα ελλεϊνιδες και εισαγομενες εκδιδομενες ή μη
Ελλάδα όσα και να έχεις θα εχεις μια κακιά Ελεηνίδα που θα σε σταυρώνει.Ακομα και οι πουτανες στην Ελλάδα ειναι συχαμερές Βουλγάρες και Μολδαβές και οι περισσότερες ειναι τελειωμένες και κακές.Να συγκρίνει κάποιος της Ελεηνίδες με της Ρωσσίες ειναι για γέλια.
  Εγω δεν σας λεω πως βγαινουν τα 3.000-5.000....σας γραφω αν τα έχετε πατε Μόσχα αν εχετε 600-700 πατε Вологда αν εχετε 400 πατε Μεταξουργειο  :2funny: ξεκαθαρα τα λεω.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ελλάδα όσα και να έχεις θα εχεις μια κακιά Ελεηνίδα που θα σε σταυρώνει.Ακομα και οι πουτανες στην Ελλάδα ειναι συχαμερές Βουλγάρες και Μολδαβές και οι περισσότερες ειναι τελειωμένες και κακές.Να συγκρίνει κάποιος της Ελεηνίδες με της Ρωσσίες ειναι για γέλια.
  Εγω δεν σας λεω πως βγαινουν τα 3.000-5.000....σας γραφω αν τα έχετε πατε Μόσχα αν εχετε 600-700 πατε Вологда αν εχετε 400 πατε Μεταξουργειο  :2funny: ξεκαθαρα τα λεω.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:rockon:

Taranis

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Μολδαβες πολύ σπάνια,αλβανες,βουλγαρες και ρουμανες είναι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μολδαβες πολύ σπάνια,αλβανες,βουλγαρες και ρουμανες είναι
Δεν θα το έλεγα εχει παρα πολλές Μολδαβές.Θα μου πεις απο που το καταλαβαίνω  :think: Οι Μολδαβές μιλάνε Ρωσσικά ενω οι Ρουμάνες και οι Αλβανίδες δεν ξερουν ουτε λέξη.Οι Βουλγάρες μπορει να ξερουν μερικες λεξεις Ρωσσικά ή μερικες προτάσεις στην καλητερη περιπτωση ακομα και να καταλαβαινουν λιγακι αλλα ουτε αυτες μιλανε Ρωσσικά.Εγω ετσι ξεχωριζω κατευθειαν της Μολδαβες απο της Ρουμάνες  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν θα το έλεγα εχει παρα πολλές Μολδαβές.Θα μου πεις απο που το καταλαβαίνω  :think: Οι Μολδαβές μιλάνε Ρωσσικά ενω οι Ρουμάνες και οι Αλβανίδες δεν ξερουν ουτε λέξη.Οι Βουλγάρες μπορει να ξερουν μερικες λεξεις Ρωσσικά ή μερικες προτάσεις στην καλητερη περιπτωση ακομα και να καταλαβαινουν λιγακι αλλα ουτε αυτες μιλανε Ρωσσικά.Εγω ετσι ξεχωριζω κατευθειαν της Μολδαβες απο της Ρουμάνες  :)

πολλες μολδαβες εχεις δικιο.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.617
Πόντοι
606
δημητρακη  με 100  ευρω τον μηνα εχει κανα φτηνο χωριο να την βγαζουμε στην ρωσια?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Το βιντεακι πολυ καλο, επικεντρωμενο βεβαια κυριως σε μεγαλες πολεις.
Αληθεια, σε μικρες επαρχιες, ως βαση, εστω και δυσκολα, θα την παλευε κανεις;
Εκει με ποσα την βγαζεις το μηνα, τα παντα ολα απο εξοδα; Φτηνοτερα απο Ελλαδα ισως;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη  με 100  ευρω τον μηνα εχει κανα φτηνο χωριο να την βγαζουμε στην ρωσια?
Το βιντεακι πολυ καλο, επικεντρωμενο βεβαια κυριως σε μεγαλες πολεις.
Αληθεια, σε μικρες επαρχιες, ως βαση, εστω και δυσκολα, θα την παλευε κανεις;
Εκει με ποσα την βγαζεις το μηνα, τα παντα ολα απο εξοδα; Φτηνοτερα απο Ελλαδα ισως;
Εκει δεν χρειαζεσαι καν λεφτα...ζεστενεις το σπιτι με ξυλα που κωβεις στο δασος....φτιαχνεις σπιτικι βότκα που πινεις καθε μέρα για να γινεις κεφάτος  :2funny:....φυτευεις πατατες,κρεμμυδια και πατζάρια :2funny:....Μαζευεις απο το δάσος μανιταρια....εχεις στην αυλη κότες για να εχεις φρεσκα αυγά και καμια κατσικουλια για να εχεις και φρσκο γάλα  :2funny: Αν δεν βρεις γκομενα να  :knockinb: γιατι εκει γυρω μπορει να εχει ολο γριες  :zfuck: την κατσικούλα σου  :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
εβραιος ειναι δεν το ηξερες? :grin:

Τοτε εκτος απο μαλακας ειναι αρχιδι καλα κανανε και οι