blakanexpres
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
εδο κε διο μινεσ μασ εχι ταξι ιδατινι ιδονουλα για να εξαιλοθι απο τιν πιρφοροαμαρτια του!
αλα τελικα μια φορα πιρφοροσ για παντα πιρφοροσ!!!
πιρφοροσ γενιεσε!!!δε γινεσε!!!
Δεν με μιισεσ εσι πιρφορακο κινιματογραφικι ιδονι.αντιθετοσ εγο σ ανιξα τουσ ιδατινουσ οριζοντεσ.Eντάξει ρε πιτσιλιστή είχα ένα διάστημα πιρφοριάς και το έχω παραδεχτεί ,εσύ τώρα βγαίνεις και μου τη λες εδώ μέσα που ακόμα δεν πήγαμε σάουνα,αλλά δεν είπες ποιος σε μύησε στον πορνο-σινεμά ,τόσα χρόνια μάχιμος πόρνος αλλά δεν είχες πατήσει το πόδι σου και δεν μας είπες και τον λόγο .Τέλος πάντων άλλη φορά πριν πας να καραμουζιάσεις κοίτα λίγο και την μάπα σου στον καθρέφτη μήπως έχεις περάσει από την ίδια φάση και μετά μιλάς για άλλους.Δεν θέλω να σε τραμπουκίσω γιατί έχεις αποδείξει ότι είσαι μάχιμος αλλά σκέψου και τις δικές σου στιγμές πιρφοριάς πριν ξαναγράψεις για μένα
Ειδες κανενα γυφτο να χέζει ;πορνομεταναστη ησουν χτες πλατεια βικτωριας?
Μύστη ο τύπος την έχει τεράστια ανάγκη ,μου την ζητάει κάθε μέρα με τις πιρφοριές που γράφει και τους κλώνους που φτιάχνει
δημητράκη πορνομετανάστη , σε είδα σήμερα στην ομόνοια να κατεβαίνεις μετάξι
φορούσες γυαλί , μαύρο παντελόνι και ένα πουκάμισο σαν τραπεζομάντηλο (άσπρο με κάτι ρίγες)
επίσης είδα κώστα μυλωνά πανεπιστήμιο να καυλαντίζει ένα γκομενάκι που μάλλον κάτι πούλαγε ή δούλευε εκεί...
και τέλος μια παλιά γκόμενα που ήταν σαν γομάρι τότε και πλέον έχει χάσει καμμιά 15αριά κιλά ...κάποιος την αδυνάτισε μάλλον
αυτά
σε ειδα εγω...φορουσες ένα τιραντε ξωπλατο και ησουν μουρλια...εμενα δεν με ειδες
σε ειδα εγω...φορουσες ένα τιραντε ξωπλατο και ησουν μουρλια...
[size=11pt]Μύστη μου, σου έχω ένα δίλλημα:
Ένα μήνα παρέα με Πίτσι και Άκη ή να εργαστείς μια μέρα στην Ιάσωνος σε φουλ πρόγραμμα?[/size]
[size=11pt]Τύπε για γράψτο πιο καθαρά αυτό που λες,γιατί μου φαίνεται ετοιμάζεσαι για την φάπα σου
[size=11pt]
Φύλαξε τις φάπες σου για τους πιρφόρους τους διπλοκαποτάκηδες
Εννούσα ότι η παρέα με Πίτσι και Άκη είναι τόσο αφόρητη, που η εργασία στο Μετάξι φαντάζει παιχνιδάκι [/size]
[size=11pt]Όχι, ευτυχώς. Με τον Πορνομετανάστη έκανα τσάρκα χτες στο βρωμερό Μετάξι μέχρι να μας πιάσει βροχή.Εντάξει μύστη,παρεξήγησα :S .Μήπως έκανες μπουρδελότσαρκα μαζί τους και σας καραμούζιασαν οι μισές τσατσάδες και πουτάνες του μεταξουργείου ,
[size=11pt]Όχι, ευτυχώς. Με τον Πορνομετανάστη έκανα τσάρκα χτες στο βρωμερό Μετάξι μέχρι να μας πιάσει βροχή.
Θα έρθεις κάποια στιγμή μαζί, να μας μιλήσεις για τα μυστικά της ακάποτης ηδονής?[/size]
Mύστη πιστεύω εγώ με τον κόμπρα θα μπορούσαμε να έχουμε μια εκπομπή για παράνομα εξτραδάκια και κρεμπιέδες σε αυτό το κανάλι
http://[URL unfurl="true"]www.zappit.gr/files/Image/04_SEASON_2014-15/01_DAILY_STUFF/06_MARCH/17/cache/extra-614x378.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: ;D ;D
[/quote]
[size=11pt] Και για κτηνοβασία, που είναι κάτι το φυσιολογικό, με το Δημητράκη !!![/size]
:tooth: :tooth: :tooth:
[size=11pt]Εσύ σε ποιον όμιλο μπαίνεις? [/size]
Ξεκινάμε...
D ΟΜΙΛΟΣ
dimitrakis29
Kostakis27
Hristidis 7
ektor lopez
εχεις και εσυ αρκουδακι φιλε?[size=11pt]Εσύ σε ποιον όμιλο μπαίνεις? [/size]