Δεν το εχω δοκιμασει, φιλος ομως που δουλευει σε sex shop μου είπε ότι έχουν αποτέλεσμα και αν θυμάμαι καλά εκτός από αυτά που είναι για το χώρο, είχε και κάτι άλλα για σνιφάρισμα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Poppers- ειναι καλο???
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thalia333
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 160
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γτ δεν το περιμενες??Βλεπω πληρη ενημερωση!!!!!!!!!!
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
σε τι ακριβώς βοηθάει?
Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι οτι δεν σε φερθηκαν σωστα. Εκτος του αλεξ που ειναι κυριος οταν μιλαει με γυναικεςsugnnwmh pou sas rwthsa! den to diafimizw afou den to gnorizw! apo auto to shop exw parei polla pragmata kai apla sas rwtisa ama kserete einai kalo h oxi! ama kapoios to exw dokimasei! Aman re paidia!
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Δοκιμασες??
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τα πόπερς ανήκουν στα λεγόμενα "εισπνεόμενα" ΧΗΜΙΚΑ και βρίσκονται. στις παρυφές των ναρκωτικών . Προκαλούν χαλάρωση του πίσω συστήματος για τους ενδιαφερόμενους .
Έχουν αποδειχθεί πως βλάπτουν τον εγκέφαλο και σε κάποιες περιπτώσεις προκάλεσαν τύφλωση . Ειναι απαγορευμένα στην Ελλάδα .
End of story .
Έχουν αποδειχθεί πως βλάπτουν τον εγκέφαλο και σε κάποιες περιπτώσεις προκάλεσαν τύφλωση . Ειναι απαγορευμένα στην Ελλάδα .
End of story .
πριν χρονια σνιφαρισμα ;)Δοκιμασες??
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ψιλομαστουρώνεις και προκαλούν πιο εντονη διέγερση.σε τι ακριβώς βοηθάει?
Επισκέπτης
Δεν το εχω δοκιμασει, φιλος κοκάκιας ομως που δουλευει σε sex shop μου είπε ότι έχουν αποτέλεσμα και αν θυμάμαι καλά εκτός από αυτά που είναι για το χώρο, είχε και κάτι άλλα για σνιφάρισμα.
όχι δεν κατάλαβες ;)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.783
- Πόντοι
- 3.656
Ιδέα δεν έχω. Έτσι λέει.
τυπε κι ο ιπποτης λεει οτι ειναι αντρας,μην τα πιστευεις αυτα
μαλακιες δεν μαστουρωσαΨιλομαστουρώνεις και προκαλούν πιο εντονη διέγερση.
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εχει δικιο ο Χοφ ειναι οντως απαγορευμενα!!!Τα πόπερς ανήκουν στα λεγόμενα "εισπνεόμενα" ΧΗΜΙΚΑ και βρίσκομαι στις παρυφές των ναρκωτικών . Προκαλούν χαλάρωση του πίσω συστήματος για τους ενδιαφερόμενους .
End of story .
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.304
- Πόντοι
- 2.606
τι σνιφαρισμα μωρη κοκα ειναι? σιγα μην καταληξουμε να βαλουμε πλατινενιο ρινοδιαφραγμα απο εισπνοη ποπερςΔεν το εχω δοκιμασει, φιλος ομως που δουλευει σε sex shop μου είπε ότι έχουν αποτέλεσμα και αν θυμάμαι καλά εκτός από αυτά που είναι για το χώρο, είχε και κάτι άλλα για σνιφάρισμα.
νομιζω ότι εχουν να κανουν όταν απολαμβανει καποιος το πρωκτικο σεξ...όταν τον γαμανε δηλαδή από κωλο όχι γι αυτόν που πηδαει...όπως και να εχει δεν νομιζω ότι αυτές οι ουσιες είναι ότι καλυτερο...υπαρχουν πολλα βιντεακια με κρος που μυριζουν αυτό το πραγμα και νομιζω είναι για χαλαρωση των νευρωνων του πρωκτου η κατι τετοιο...ΟΧΙ για μενα σε όλα αυτά...ένα λιπαντικο το πολύ,αν όχι σκετο σαλακι!
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ψιλομαστουρώνεις και προκαλούν πιο εντονη διέγερση.
είδα και την απάντηση του χάουζ, ευχαριστώ.
αν και όχι...
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.783
- Πόντοι
- 3.656
σε τι ακριβώς βοηθάει?
σε κανει καγκελο σαν τις ψωλες που ποστρει ο ιπποτης τυπε
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Ειναι σε κατι μπουκαλακια οπως τα αρωματικα ελαια και τα μυριζειςτι σνιφαρισμα μωρη κοκα ειναι? σιγα μην καταληξουμε να βαλουμε πλατινενιο ρινοδιαφραγμα απο εισπνοη ποπερς
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις