Νέα

Πόπη-Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priapikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

andreas.0511

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δεν το πολυπρολαβα το Μαρινα γιατι αν και 30αρης,οταν πουτανιαζα αβερτα ηταν στη μοδα τα παρανομα ρωσοουκρανορουμανακια στον Καστανα και στα γυρω χωρια...Πηδουσαμε με 10000δρχ οτι πιο ζουμερο και φρεσκο
μουνακι κυκλοφορουσε πριν ερθει στην πολη...Και αμφιβαλω αν ηταν ολες 18...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
φιλε μου  βγαιναν ολες στο κλαρι μολις καταλαβενανε τι κρυβανε μεσα στο βρακι τους

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Πωπω παιδια τι ιστοριες τρομερες. Τι γκαβλα να γαμας 18χρονα πουτανακια! Εγω δεν ημουν περιοχη Θεσσαλονικης αυτον τον καιρο. Τοσα χρονια στην Θεσσαλονικη ποτε δεν πηρα κολγκερλ απο φοβο μην τυχο σε καμια μπουρουχα. Μια φορα πηρα τηλεφωνο απο Αγγελιοφωρο και μου ειπε η τηλεφωνητρια 300 ευρω η ωρα! Ε, οχι ρε παιδια αμα ειναι ετσι να δωσω 300 ευρω, κλεινω την ξεκωλιαρα σιτιτουριστρια την λολιτα-λολο που ερχεται στην πολη μας. Πως και δεν παιρνει κανενας το ρισκο να ανοιξει κανενα γραφειο ανοιχτο στον κοσμο στην Θεσσαλονικη. Θα θησαυρισει.   

bill7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
paidia kalispera
tin alli vdomada tha eimai thessaloniki
exete kana tilefwno apo kopeles pou na erxontai se ksenodoxeio?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
paidia kalispera
tin alli vdomada tha eimai thessaloniki
exete kana tilefwno apo kopeles pou na erxontai se ksenodoxeio?
εχω αλλα δουλευει με πελατολογιο...δεν θα σε ξερει και δεν θαρθει...πηγαινε στα γνωστα στουντιο του μυλου και περιξ φιλε...κατι καλο θα βρεις...

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Γαμω το μπελά μου μερικα θεματα…
Βλεπω ξανα νέο μυνημα στο θεμα Πόπη-Θεσσαλονίκη και επειδή εχω ξεχασει ότι το εχω διαβασεις πριν από μήνες μπαίνω και βλεπω καποιον που και καλά βρηκε εδαφος να ρωτήσει κατι άσχετο…
Δυο χρονων θεμα βρε παιδια για καποιες γκομενες που σημερα μπορεί να είναι και παντρεμενες .
Τι αφήνουνε αυτά τα θεματα ανοικτα;
Μετα από δυο χρονια εφόσον δεν προσφερουν τιποτα γιατι δεν τα κλειδώνουν…

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
έναν χρόνο μετά παραμένει ανοικτό...ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ, οι πουτανες της Πόππης δεν υπάρχουν στη θεσσαλονίκη

valant

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερει μανεις καμια πιτσιρικα που δεχεται στο σπιτι της...ερασυτεχνη οχι επαγγλματια..καμια φοιτητρια που βγαζει μεροκαματο στο σπιτι της...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
παιδια ξερει μανεις καμια πιτσιρικα που δεχεται στο σπιτι της...ερασυτεχνη οχι επαγγλματια..καμια φοιτητρια που βγαζει μεροκαματο στο σπιτι της...

:2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :idiot:
ΟΟΟΟΟΟΟΟτι να ναι...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom