Νέα

Πόπη-Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priapikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στηλτε μου σας παρακαλω το την της ποπης σε PM,τι προτεινεται,σπιτι ή ξενοδοχειο;Και πως θα πεισουμε πως δεν ειμαστε μπατσοι;

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
δεν βλέπω να μαθαίνουμε το τηλ της ποπης. Δυστυχώς δεν γίνεται χωρίς σύσταση....

canavaro

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kalimera paidia..loipon,an milame gia tin idia popi,me tis gnostes se olous mas sistaseis,tote tin ksero sigoura.ta teleutaia 5 xronia apo ekei psonizpmai.tin teleutaia fora vevaia ou pira,i timi aneviki ena 15euro peripou..oi kopeles pantos,eno stin arxi itan apisteuta mora,tora exoun pesei ligaki..i mamakia me tin oli fasi einai oti mou zoularan to kinito prin ao merikous mines kai apo tote psaxno san trelos na to vro kai den to vrisko..Opoios to exei,as bei sto kopo na to steilei kai meta vlepoume pos boroume na volepsoume ti fasi..thanx

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

νασαι καλα....μου εφτιαξες την μερα

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
καναβαρο ξαναγραψε το ποστ σου στα ελληνικα!! :cool2: :knuppel: :police: :bottom: :new_shocked:

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
canavaro το αλλο με τον τοτο το ξερεις??!!!!

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE. Η ΠΟΠΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ (ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ 694*-**6590) ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ . ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αρκετοι ανεφεραν οτι εχει κλεισει ...

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αρκετοι ανεφεραν οτι εχει κλεισει ...
ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΜΣ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΥΛΕΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΤΕ 8ΕΛΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΕ ΑΠΣΟΓΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ    ΑΝΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΣΕΡΟ ΠΣΩΜΙ!!!! Η ΠΟΠΗ ΕΦΥΓΕ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΦΟΝΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΄΄Η ΓΙΩΤΑ ΕΝΥΓΟΥΕΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΛΑ

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΜΣ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΥΛΕΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΤΕ 8ΕΛΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΕ ΑΠΣΟΓΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ    ΑΝΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΣΕΡΟ ΠΣΩΜΙ!!!! Η ΠΟΠΗ ΕΦΥΓΕ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΦΟΝΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΄΄Η ΓΙΩΤΑ ΕΝΥΓΟΥΕΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΛΑ
λοιπον μαγκεσ ολοι ζηταται τηλ απο ποπη το 8εμα ειναι και να το δημοσιευσω δεν προκειται ουτε μια στο μυριο να στειλει κοπελα γιατι πρεπει να παρω εγω πρωτοσ τηλ και να πω 8α περει ενασ φιλοσ και να εκσιπηρετησει,και δεν ειμαι σε φαση να την κανω μλκ και να δινω το τηλ τησ στον οποιον δηποτε πουστη ασφαλητη, ρουφιανοσ ουτε α8ελα μου!!!

zaitcef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE. Η ΠΟΠΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ (ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ 694*-**6590) ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ . ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
φιλε δεν ειναι αυτο το τηλ τησ ποπης
ρε παιδια τι παιζει με την ποπη.το τηλ εχει αλλαξει?
ψωνιζα πολυ απ ποπη(694*****24) αλλα εδω και μηνες το συγκεκριμενο ειναι κλειστο
ξερει κανενας αν συνεχιζει να δουλευει το γραφειο πως μπορουμε να βρουμε το τηλ.ειναι κριμα να εισαι μεσα στο club και να μην μπορεις να χωρεψεις.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
να το ανασυρω το θεματακι γιατι εμεινε στασιμο.το γραφειο που μας κατεστρεψε οικονομικα αλλα αξιζε.πολυ καλα μου...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
το τοπ 5 του γραφειου δεν ξεχνιεται

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
να το ανασυρω το θεματακι γιατι εμεινε στασιμο.το γραφειο που μας κατεστρεψε οικονομικα αλλα αξιζε.πολυ καλα μου...
για δωσε καμια πικαντικη λεπτομερεια ,ειχε καλα μωρα;ποσο ηταν η επισκεψη;υπαρχει ακομα;τι εξτρα παιζαν;

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
φιλε δεν εχει πλεον.οταν ειχε,ειχε κορυφες.τοπ5¨ αναστασια,λουσι,κορινα,αλισια,λενα κ πολλες ακομη καλες.90 πηγαινε μετα 100 15 πιπα χωρις κ μερικες διναν κουλουρι κ στο τζαμπα επειδη γουσταραν.ξεκιναω.αναστασια φατσα μπαρμπις τρελο κ ανωμαλο μωρο αλλα ψιλοφτιαχνοτανε κ εκανε μαλακιες.δλδ αν την ελεγες να την καρφωσεις χωρις καποτα καθοταν.βυζι γαματο αν κ σιλικονι.εδινε κουλουρι κ γουσταρε παρτουζες.ΛΟΥΣΙ την πηρα σιγουρα10φορες.τρελλοο σφυροκοπημα απο παντου κ φινο τσιμπουκι.βυζι 4αρι φυσικο παρακαλω.επισης παρτουζονοταν.ΚΟΡΙΝΑ  η πιο μικρη και η πιο καυλιαρα γιατι εχυνε αβερτα.πολυ μικρο βυζι αλλα μεγαλος πατος τον οποιο δεν εδινε.τα επινε ολα στο τελος οπως και οι προηγουμενες.πολυ μεγαλες αντοχες.ΑΛΙΣΙΑ το μοντελο του γραφειου.σωμα καμπυλογραμμο και γενικα πανω της ολα σε τελειες αναλογιες.απλα μερικες φορες ειχε ενα τουπε καπως αλλα στην αρχη οτν πρωτοηρθε.δεν εδινε κουλουρι αλλα ηταν σκυλι στο γαμησι.πεμπτη θα εβαζα μια που δεν θυμαμαι ονομα αλλα την ειχα παρει κανα 2φορες τριο με την κορινα και καναν γαματο λεσβιακο.επισης οταν εδινε το κουλουρι της εχυνε αβερτα απο το μουνι.ηταν με κοντο μαλλι.και τελοςΛΕΝΑ με τα μεγαλυτερα μασταρια να πηγαινουν περα δωθε.επισης καλη πιπα χωρις κουλουρι ομως.και αλλες πολλες απλα δεν θυμαμαι ονοματα.α νικολ,σβελτανα.τασουλα κτλ.πλεον υπαρχει το τηλ σε αλλο ονομα αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα παιζειειχα παρει περιστασιακα κανα 2-3 μωρα αλλα εχει καιρο.

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
και το τηλ το παλιο απο οτι θυμαμαι τελειωνε σε********00.το καινουργιο σε *****77

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φιλε δεν εχει πλεον.οταν ειχε,ειχε κορυφες.τοπ5¨ αναστασια,λουσι,κορινα,αλισια,λενα κ πολλες ακομη καλες.90 πηγαινε μετα 100 15 πιπα χωρις κ μερικες διναν κουλουρι κ στο τζαμπα επειδη γουσταραν.ξεκιναω.αναστασια φατσα μπαρμπις τρελο κ ανωμαλο μωρο αλλα ψιλοφτιαχνοτανε κ εκανε μαλακιες.δλδ αν την ελεγες να την καρφωσεις χωρις καποτα καθοταν.βυζι γαματο αν κ σιλικονι.εδινε κουλουρι κ γουσταρε παρτουζες.ΛΟΥΣΙ την πηρα σιγουρα10φορες.τρελλοο σφυροκοπημα απο παντου κ φινο τσιμπουκι.βυζι 4αρι φυσικο παρακαλω.επισης παρτουζονοταν.ΚΟΡΙΝΑ  η πιο μικρη και η πιο καυλιαρα γιατι εχυνε αβερτα.πολυ μικρο βυζι αλλα μεγαλος πατος τον οποιο δεν εδινε.τα επινε ολα στο τελος οπως και οι προηγουμενες.πολυ μεγαλες αντοχες.ΑΛΙΣΙΑ το μοντελο του γραφειου.σωμα καμπυλογραμμο και γενικα πανω της ολα σε τελειες αναλογιες.απλα μερικες φορες ειχε ενα τουπε καπως αλλα στην αρχη οτν πρωτοηρθε.δεν εδινε κουλουρι αλλα ηταν σκυλι στο γαμησι.πεμπτη θα εβαζα μια που δεν θυμαμαι ονομα αλλα την ειχα παρει κανα 2φορες τριο με την κορινα και καναν γαματο λεσβιακο.επισης οταν εδινε το κουλουρι της εχυνε αβερτα απο το μουνι.ηταν με κοντο μαλλι.και τελοςΛΕΝΑ με τα μεγαλυτερα μασταρια να πηγαινουν περα δωθε.επισης καλη πιπα χωρις κουλουρι ομως.και αλλες πολλες απλα δεν θυμαμαι ονοματα.α νικολ,σβελτανα.τασουλα κτλ.πλεον υπαρχει το τηλ σε αλλο ονομα αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα παιζειειχα παρει περιστασιακα κανα 2-3 μωρα αλλα εχει καιρο.
ευχαριστω που απαντησες..το τηλ στειλτο με πμ αν θες..αλλιώς τα σβηνουν

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
τωρα εμεις που καβλωσαμε και δεν εχουμε μεσον τι κανουμε?αρε ελλαδα,και να γαμισουμε γνψωριμιες θελεις,πως καταντησαμε!!!!θα βοηθησει κανεις???????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα εμεις που καβλωσαμε και δεν εχουμε μεσον τι κανουμε?αρε ελλαδα,και να γαμισουμε γνψωριμιες θελεις,πως καταντησαμε!!!!θα βοηθησει κανεις???????
οτι καυλωσαμε καυλωσαμε πρωι πρωι και δεν θελαμε και πολυ...του εγραψα να στειλει το τηλ με πμ .αν το στειλει οταν το δει ο φιλος θα στο στειλω εγω μετα μην ανησυχεις..ελπιζω να ειναι τοσο kinky και πιο πολυ τα πραγματα...πλεον

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
gl νασε καλα...αλλα και να το εχουμε να δουμε θα μας στειλουν γυναικα?το βλεπω χλομω αν χρειαζομαστε συστασεις,ειναι λιγη εδω μεσα που βοηθανε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom