ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στηλτε μου σας παρακαλω το την της ποπης σε PM,τι προτεινεται,σπιτι ή ξενοδοχειο;Και πως θα πεισουμε πως δεν ειμαστε μπατσοι;
ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΜΣ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΥΛΕΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΤΕ 8ΕΛΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΕ ΑΠΣΟΓΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΣΕΡΟ ΠΣΩΜΙ!!!! Η ΠΟΠΗ ΕΦΥΓΕ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΦΟΝΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΄΄Η ΓΙΩΤΑ ΕΝΥΓΟΥΕΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΛΑαρκετοι ανεφεραν οτι εχει κλεισει ...
λοιπον μαγκεσ ολοι ζηταται τηλ απο ποπη το 8εμα ειναι και να το δημοσιευσω δεν προκειται ουτε μια στο μυριο να στειλει κοπελα γιατι πρεπει να παρω εγω πρωτοσ τηλ και να πω 8α περει ενασ φιλοσ και να εκσιπηρετησει,και δεν ειμαι σε φαση να την κανω μλκ και να δινω το τηλ τησ στον οποιον δηποτε πουστη ασφαλητη, ρουφιανοσ ουτε α8ελα μου!!!ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΜΣ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΟΥΛΕΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΤΕ 8ΕΛΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΕ ΑΠΣΟΓΑ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΦΟΝΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΣΕΡΟ ΠΣΩΜΙ!!!! Η ΠΟΠΗ ΕΦΥΓΕ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΦΟΝΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝ 8ΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΄΄Η ΓΙΩΤΑ ΕΝΥΓΟΥΕΙ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΟΛΑ
φιλε δεν ειναι αυτο το τηλ τησ ποπηςΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE. Η ΠΟΠΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ (ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ 694*-**6590) ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ . ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
για δωσε καμια πικαντικη λεπτομερεια ,ειχε καλα μωρα;ποσο ηταν η επισκεψη;υπαρχει ακομα;τι εξτρα παιζαν;να το ανασυρω το θεματακι γιατι εμεινε στασιμο.το γραφειο που μας κατεστρεψε οικονομικα αλλα αξιζε.πολυ καλα μου...
ευχαριστω που απαντησες..το τηλ στειλτο με πμ αν θες..αλλιώς τα σβηνουνφιλε δεν εχει πλεον.οταν ειχε,ειχε κορυφες.τοπ5¨ αναστασια,λουσι,κορινα,αλισια,λενα κ πολλες ακομη καλες.90 πηγαινε μετα 100 15 πιπα χωρις κ μερικες διναν κουλουρι κ στο τζαμπα επειδη γουσταραν.ξεκιναω.αναστασια φατσα μπαρμπις τρελο κ ανωμαλο μωρο αλλα ψιλοφτιαχνοτανε κ εκανε μαλακιες.δλδ αν την ελεγες να την καρφωσεις χωρις καποτα καθοταν.βυζι γαματο αν κ σιλικονι.εδινε κουλουρι κ γουσταρε παρτουζες.ΛΟΥΣΙ την πηρα σιγουρα10φορες.τρελλοο σφυροκοπημα απο παντου κ φινο τσιμπουκι.βυζι 4αρι φυσικο παρακαλω.επισης παρτουζονοταν.ΚΟΡΙΝΑ η πιο μικρη και η πιο καυλιαρα γιατι εχυνε αβερτα.πολυ μικρο βυζι αλλα μεγαλος πατος τον οποιο δεν εδινε.τα επινε ολα στο τελος οπως και οι προηγουμενες.πολυ μεγαλες αντοχες.ΑΛΙΣΙΑ το μοντελο του γραφειου.σωμα καμπυλογραμμο και γενικα πανω της ολα σε τελειες αναλογιες.απλα μερικες φορες ειχε ενα τουπε καπως αλλα στην αρχη οτν πρωτοηρθε.δεν εδινε κουλουρι αλλα ηταν σκυλι στο γαμησι.πεμπτη θα εβαζα μια που δεν θυμαμαι ονομα αλλα την ειχα παρει κανα 2φορες τριο με την κορινα και καναν γαματο λεσβιακο.επισης οταν εδινε το κουλουρι της εχυνε αβερτα απο το μουνι.ηταν με κοντο μαλλι.και τελοςΛΕΝΑ με τα μεγαλυτερα μασταρια να πηγαινουν περα δωθε.επισης καλη πιπα χωρις κουλουρι ομως.και αλλες πολλες απλα δεν θυμαμαι ονοματα.α νικολ,σβελτανα.τασουλα κτλ.πλεον υπαρχει το τηλ σε αλλο ονομα αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα παιζειειχα παρει περιστασιακα κανα 2-3 μωρα αλλα εχει καιρο.
οτι καυλωσαμε καυλωσαμε πρωι πρωι και δεν θελαμε και πολυ...του εγραψα να στειλει το τηλ με πμ .αν το στειλει οταν το δει ο φιλος θα στο στειλω εγω μετα μην ανησυχεις..ελπιζω να ειναι τοσο kinky και πιο πολυ τα πραγματα...πλεοντωρα εμεις που καβλωσαμε και δεν εχουμε μεσον τι κανουμε?αρε ελλαδα,και να γαμισουμε γνψωριμιες θελεις,πως καταντησαμε!!!!θα βοηθησει κανεις???????