You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόπη-Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα priapikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 69
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλα συστασεις για να γαμησουμε;το πορτοφολι δεν αρκει;μαλακιες...καλα θα γραψω βιογραφικο...με τα γαμησια που χω κανει..χαχαχα.λες και θα μας πληρωσουν ρε πουστη..gl νασε καλα...αλλα και να το εχουμε να δουμε θα μας στειλουν γυναικα?το βλεπω χλομω αν χρειαζομαστε συστασεις,ειναι λιγη εδω μεσα που βοηθανε
καλα συστασεις για να γαμησουμε;το πορτοφολι δεν αρκει;μαλακιες...καλα θα γραψω βιογραφικο...με τα γαμησια που χω κανει..χαχαχα.λες και θα μας πληρωσουν ρε πουστη..
ας ερθει ο οδηγος μαζι επανω,να μας ψαξει,να μας βαλει και δακτυλο πας και κρυβουμε τις χειροπεδες στον πρωκτο μας...μαλακιες,να περασουμε καλα θελουμε και οχι να δημιουργισουμε προβληματα.και οποως ειπες,πληρωνουμε!!!!και πολλα μαλιστα,αντι να μας εχουν στα οπα οπα τρεχουμε να βρουμε γυναικα λες και μπλεξαμε σε καμια δημοσια υπηρεσια
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε οχι και ο οδηγος...αν ειναι προτιμω την κοπελα χαχαχαχα.παντως στον μυλο ...εχουμε καλες συστασεις μετρανε;ας ερθει ο οδηγος μαζι επανω,να μας ψαξει,να μας βαλει και δακτυλο πας και κρυβουμε τις χειροπεδες στον πρωκτο μας...μαλακιες,να περασουμε καλα θελουμε και οχι να δημιουργισουμε προβληματα.και οποως ειπες,πληρωνουμε!!!!και πολλα μαλιστα,αντι να μας εχουν στα οπα οπα τρεχουμε να βρουμε γυναικα λες και μπλεξαμε σε καμια δημοσια υπηρεσια
ρε παιδια εχει χιλιοειπωθει.εγω οσο καλη διαθεση κ να εχω να σας δωσω το τηλ.εσεις που θα παρετε τι θα πειτε οτι σας εστειλε ποιος?κ να ξερετε το γραφειο παιρνει τηλ .πρωτα εμενα για επιβεβαιωση.κ με ρωταει εσυ εστειλες τον κωστα π.χ.?κ εγω δεν γνωριζω κανεναν πως θα στειλω τηλ.που το εχω καβατζα χρονια?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσεις που θα παρετε τι θα πειτε οτι σας εστειλε ποιος?κ να ξερετε το γραφειο παιρνει τηλ .πρωτα εμενα για επιβεβαιωση.κ με ρωταει εσυ εστειλες τον κωστα π.χ.?
[/quote]
καλα βρε παιδακι μου ποιοι ειναι αυτοι η στοα της μασονιας ή το ΚΚΕ (εκτος νομου παλαι ποτε);χαχαχα
[/quote]
καλα βρε παιδακι μου ποιοι ειναι αυτοι η στοα της μασονιας ή το ΚΚΕ (εκτος νομου παλαι ποτε);χαχαχα
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μία ερώτηση συνάδερφοι...το γραφείο της Πόπης είναι αυτό στο οποίο τηλεφωνήτριες είναι η Εύα-Μαρίνα-Βάνα;
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
....514 συνάδερφε.
σασ λυπάμαι ρε καρντάσια. Μέσο και στο γαμήσι χρειάζεται από ότι βλέπω στη Σαλόνικα. Ήρθα για μια βδομάδα και δεν βρήκα ούτε ένα cg της προκοπής. Ευτυχώς την κάνω την Τριτη να βρω καμιά μαυρούλα/ ασιάτισσα/ λατίνα/ ρωσίδα κλπ στην χώρα που απογορεύεται η πορνεία αλλά τα βρίσκεισ όλα τόσα εύκολα...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε φιλε κατι γαμαμε κι εμεις εδω...πλην απο ασιατισσες που δεν γουσταρω...σασ λυπάμαι ρε καρντάσια. Μέσο και στο γαμήσι χρειάζεται από ότι βλέπω στη Σαλόνικα. Ήρθα για μια βδομάδα και δεν βρήκα ούτε ένα cg της προκοπής. Ευτυχώς την κάνω την Τριτη να βρω καμιά μαυρούλα/ ασιάτισσα/ λατίνα/ ρωσίδα κλπ στην χώρα που απογορεύεται η πορνεία αλλά τα βρίσκεισ όλα τόσα εύκολα...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ναι βρε φιλε μπορη να γινη μεταξυ μας οταν μου πης το ονομα σου για να το αναφερω και ξερης εσυ ποια μερα θελω να κλεισω ραντεβουρε παιδια εχει χιλιοειπωθει.εγω οσο καλη διαθεση κ να εχω να σας δωσω το τηλ.εσεις που θα παρετε τι θα πειτε οτι σας εστειλε ποιος?κ να ξερετε το γραφειο παιρνει τηλ .πρωτα εμενα για επιβεβαιωση.κ με ρωταει εσυ εστειλες τον κωστα π.χ.?κ εγω δεν γνωριζω κανεναν πως θα στειλω τηλ.που το εχω καβατζα χρονια?
tongue_009
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι, έχει και αυτό πολύ καλά μωρά.
andreas.0511
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε δεν εχει πλεον.οταν ειχε,ειχε κορυφες.τοπ5¨ αναστασια,λουσι,κορινα,αλισια,λενα κ πολλες ακομη καλες.90 πηγαινε μετα 100 15 πιπα χωρις κ μερικες διναν κουλουρι κ στο τζαμπα επειδη γουσταραν.ξεκιναω.αναστασια φατσα μπαρμπις τρελο κ ανωμαλο μωρο αλλα ψιλοφτιαχνοτανε κ εκανε μαλακιες.δλδ αν την ελεγες να την καρφωσεις χωρις καποτα καθοταν.βυζι γαματο αν κ σιλικονι.εδινε κουλουρι κ γουσταρε παρτουζες.ΛΟΥΣΙ την πηρα σιγουρα10φορες.τρελλοο σφυροκοπημα απο παντου κ φινο τσιμπουκι.βυζι 4αρι φυσικο παρακαλω.επισης παρτουζονοταν.ΚΟΡΙΝΑ η πιο μικρη και η πιο καυλιαρα γιατι εχυνε αβερτα.πολυ μικρο βυζι αλλα μεγαλος πατος τον οποιο δεν εδινε.τα επινε ολα στο τελος οπως και οι προηγουμενες.πολυ μεγαλες αντοχες.ΑΛΙΣΙΑ το μοντελο του γραφειου.σωμα καμπυλογραμμο και γενικα πανω της ολα σε τελειες αναλογιες.απλα μερικες φορες ειχε ενα τουπε καπως αλλα στην αρχη οτν πρωτοηρθε.δεν εδινε κουλουρι αλλα ηταν σκυλι στο γαμησι.πεμπτη θα εβαζα μια που δεν θυμαμαι ονομα αλλα την ειχα παρει κανα 2φορες τριο με την κορινα και καναν γαματο λεσβιακο.επισης οταν εδινε το κουλουρι της εχυνε αβερτα απο το μουνι.ηταν με κοντο μαλλι.και τελοςΛΕΝΑ με τα μεγαλυτερα μασταρια να πηγαινουν περα δωθε.επισης καλη πιπα χωρις κουλουρι ομως.και αλλες πολλες απλα δεν θυμαμαι ονοματα.α νικολ,σβελτανα.τασουλα κτλ.πλεον υπαρχει το τηλ σε αλλο ονομα αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα παιζειειχα παρει περιστασιακα κανα 2-3 μωρα αλλα εχει καιρο.
Η Αλισια ηταν ολα τα λεφτα...Που και που την πετυχαινα να χτυπιεται στο LIDO...Η κοπελα μπορουσε ανετα να κανει
καριερα ευρωπαικη στο χωρο σαν συνοδος...Κορμαρα με τελειες αναλογιες,και κουκλα πραγματικη με γαλαζοπρασινα
ματια...Εγω την επαιρνα συνηθως στο πλαζα...Με ξεντυνε,μου εκανε ντουζακι,και υστερα πετουσε τα ρουχα της
χορευοντας σαν τρελη...Η ΛΑΓΝΕΙΑ με ολη τη σημασια της λεξης...ΑΧΧΧΧΧ...Παλιες καλες εποχες...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μονο καλες και ενδοξες εποχες,το θυμαμαι με το προηγουμενο ονομα Μαρινα τι γινοτανε τοτε στον 6ο οροφο που ειχε γυναικες και στον 7ο καφε και ο σερβιτορος μας ελεγε τι γυναικες υπαρχουνσυναδερφε το 90% του γραφειου αυτου στο πλαζα τις παιρναμε.οντως παλιες κκαλες κ ενδοξες εποχες.οσο για την Αλισια τι να λεμε τωρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 1K
?
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 0