Νέα

Πόπη-Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα priapikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

priapikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά απλώς ήθελα να σας ενημερώσω οτι η περίφημη Πόπη εφερε καινουργιες κοπέλες,απο
τις οποίες η ʼννα είναι απλώς φοβερή.Είναι το πιο όμορφο call girl που εχω δει ποτε μου.
Δοκιμάστε την και θα με θυμηθειτε.Οι τιμες ειναι 100 euro η ώρα, +15 για OWO,CIM,CIF και ολα τα σχετικά.

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου ακούμε για την Πόπη πολλά... Μπορείς να στείλεις το την/νο με ΡΜ?

Vonzar

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η πόπη έχει κοπέλες και στην Θεσσαλονίκη ;;; Μιλάμε για την γνωστή πόπη απο το kinkyclub ?
μπορείς να μου στήλεις το τηλ PΜ σε παρακαλώ ;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά απλώς ήθελα να σας ενημερώσω οτι η περίφημη Πόπη εφερε καινουργιες κοπέλες,απο
τις οποίες η ʼννα είναι απλώς φοβερή.Είναι το πιο όμορφο call girl που εχω δει ποτε μου.
Δοκιμάστε την και θα με θυμηθειτε.Οι τιμες ειναι 100 euro η ώρα, +15 για OWO,CIM,CIF και ολα τα σχετικά.
μεγάλε εμένα χθές μου είπε ότι ..ΘΑ.. φέρει καινούργιες μέχρι το τέλος του μήνα....περίεργο έτσι?

aries62

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μιλάμε για Θεσσαλονίκη παιδιά ή για Αθήνα?

Vonzar

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το Θέμα λέει Ποπη - Θεσσαλονίκη .
Αυτο ρωτησα και εγω. Η Πόπη σου κάνει δουλειά αν είσαι και Θεσσαλονίκη ;;;;

Επισκέπτης
καυλιαρι σιναγονιστι ιπαρχει φοτο του νεου πουτανιδιου στο kinkyclub????ι καπου αλου?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καυλιαρι σιναγονιστι ιπαρχει φοτο του νεου πουτανιδιου στο kinkyclub????ι καπου αλου?
τα μπλέξατε...άλλη η Πόπη της Αθήνας με τζένιφερ κλπ και άλλη αυτή από το γραφείο της Θεσσαλονίκης....ο φίλος που ξεκίνησε το θέμα  αναφέρθηκε για Θεσσαλονίκη

Επισκέπτης
α μαλιστα!!!!ιπαρχουν διο ποπες διλαδι!!!!χεχε!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Παιδιά το συγκεκριμένο γραφείο είναι δώρον άδωρον αν δεν σας συστήσει κάποιος.Να τους χρυσώσεις κοπέλα δεν στέλνουν σε άγνωστο.Οπότε μην ζητάτε άσκοπα το τηλέφωνο

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παντως αυτο ειναι και λιγο  :jerking: του γραφειου... Ενταξει το καταλαβαινω να θελουν να προφυλλασονται αλλα πως θα αναπτυξουν την πελατεια τους; μονο απο συστασεις; :idiot: δλδ ολοι εσεις ειστε συστημενοι απο καποιον αλλο; Στην τελικη κατα την αποψη μου κανεις δε προκειται να πειραξει μια κοπέλα αν την καλεσει σπιτι του ( το ξενοδοχειο διαφερει ) καθως μετα μπορουν να τον βρουν απ το γραφειο και να τον γαμησουν... Ειναι κριμα παντως το γραφειο να φερνει τετοιες μωρακλες και να μη μπορουμε να τις χαρουμε ( παρ'ολο που εχουμε τα φραγκα ) :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:... Κατι πρεπει να γινει! και το πιο αστειο απ ολα ειναι οτι εγω το τηλ του γραφειου το εχω απο συναγωνιστη απο το site αλλα αυτη τη στιγμη μου ειναι παντελως αχρηστο :headbang: :headbang: :headbang:!

Επισκέπτης
α ρε ποπαρα με τα πουτανακια σου!!!!βαζεις φοτια σε ολυς τουσ καυλιαριδες!!!

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πες τα ρε Πιτσι-Λουκ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Παντως αυτο ειναι και λιγο  :jerking: του γραφειου... Ενταξει το καταλαβαινω να θελουν να προφυλλασονται αλλα πως θα αναπτυξουν την πελατεια τους; μονο απο συστασεις; :idiot: δλδ ολοι εσεις ειστε συστημενοι απο καποιον αλλο; Στην τελικη κατα την αποψη μου κανεις δε προκειται να πειραξει μια κοπέλα αν την καλεσει σπιτι του ( το ξενοδοχειο διαφερει ) καθως μετα μπορουν να τον βρουν απ το γραφειο και να τον γαμησουν... Ειναι κριμα παντως το γραφειο να φερνει τετοιες μωρακλες και να μη μπορουμε να τις χαρουμε ( παρ'ολο που εχουμε τα φραγκα ) :headbang: :tickedoff: :headbang: :tickedoff:... Κατι πρεπει να γινει! και το πιο αστειο απ ολα ειναι οτι εγω το τηλ του γραφειου το εχω απο συναγωνιστη απο το site αλλα αυτη τη στιγμη μου ειναι παντελως αχρηστο :headbang: :headbang: :headbang:!

Αυτο εινα το αιωνιο προβλημα με τον νεο πελατη...οχι τωρα..αλλα ανεκαθεν..λογικο ειναι..περισσοτερο φοβουνται  τα μπλεξιματα με την αστυνομια παρα το να κανει καποιος κατι σε μια κοπελα..μην ξεχνατε οτι αφ ενος συνοδευονται αφ εταιρου αν παει σε καποιο δωματιο ξενοδοχειου και αργησει τοτε η ρεσεψιον εχει τα στοιχεια αυτου που εχει κλεισει το δωματιο.
Παντα λοιπον ετσι δουλευανε..με συστασεις.Οποτε αυτος που δινει το τηλεφωνο σε καποιον θα πρεπει να εγγυηθει κι ολας..και εκει αρχιζουν τα δυσκολα τουλαχιστον οσον αφορα τα παιδια που ζητανε το τηλ. απο εδω μεσα.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Και εφόσον έτσι δουλεύαν πάντα και συνεχίζουν να δουλεύουν αποδεικνύει το ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση.Αρα δεν χρειάζεται να το αλλάξουν.Με το να έχουν λυσσάξει στην κυριολεξιά οι αστυνομικοί δεν κάνουν τπτ άλλο από τα να καταστρέφουν την αγορά και να δημιουργούν τέτοια φαινόμενα.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε καρντασια πατε καλα?
100 ευρω για να μαμησετε?δν πατε καλα.............

Sinnay

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
20
Πόντοι
0
Έτσι όπως πάμε σε λίγο θα γίνεται και εμπόριο τηλεφώνων και συστάσεων...500 ευρώ το τηλεφωνάκι και να πεις ότι σε έστειλε ο Μήτσος ο μπήχτης... άρε επαρχία είμαστε και δεν βλέπω να αλλάζουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom