Νέα

Πολυκατοικία για σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα corfugreece2018
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.310
Πόντοι
1.056
Τρώνε πολλοί παρατρεχάμενοι φαι στην Ελλαδα απο την παράνομη πορνεία...δεν τους βολεύει να τα νομιμοποιήσουν.

Ξέρεις πόσα παίρνουν μπατσοι και άλλοι κρατικοί λειτουργοί για να κανουν τα στραβα μάτια?

Γνωρίζω περίπτωση διευθυντη ασφαλιας σε επαρχιακή πόλη, που τον πληρώνει ενα "κωλαδικο που γαμας" για να μην τους ενχολει η αστυνομία!
Πάνω απο τις μισές κοπέλες στο μαγαζι ειναι χωρίς χαρτιά και δεν ανοίγει ρουθούνι...

Βολεύει πολλούς το "παράνομο¨ .....

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Αυτο η πολυκατοικια ειναι σαν το ανεκδοτο με το μπουρδελο με πολλους οροφους, το κακο ειναι οτι δεν το θυμαμαι…

agnwstosx

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
35
Πόντοι
0
Η πολυκατοικία που θα φτιάξετε ,παρακαλώ να έχει υψηλή ενεργειακή κλάση ώστε να μη κρυώνουν τα αρχιδια μας:confused:

ενεργειακη κλαση? χμ.. πιο φθηνη λυση: να τρωνε τα κοριτσια καθε μερα φασολια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
και ο christos savvidis θα μπορουσε να το φτιαξει τυπε,να μην τρωει ολα του τα λεφτα στο νοικι στο χιλτον :confused: :confused: :confused:
μην γυρνάς το μαχαίρι στην πληγή. Χρήστο, αν διαβάζεις το νήμα, επέστρεψε. Εκφράζω πολλούς που δεν τολμάνε να το γράψουν, μήπως τους προγκήξουν

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
μην γυρνάς το μαχαίρι στην πληγή. Χρήστο, αν διαβάζεις το νήμα, επέστρεψε. Εκφράζω πολλούς που δεν τολμάνε να το γράψουν, μήπως τους προγκήξουν

τυπε τα σεντονια που εγραφε ο ντοπας christos savvidis ηταν σαν τις ταινιες του αγγελοπουλου :confused: :confused: :confused:
στο τελος σε επαιρνε ο υπνος :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
Christos, lakis, dimitrakis, tramountana, nickplat, boldermont, podolagnos πρεπει να γυρισουν οπωσδηποτε στο σαιτ, εχουμε παθει συνδρομο στερησης

τυπε θελουμε και τον εξολοθρευτη slavyanka delicatessen που δεν ειχε αφησει κανενα κλωνο του που να μην πανε σε ραντεβου θανατου :wanker: :wanker: :wanker:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τυπε θελουμε και τον εξολοθρευτη slavyanka delicatessen που δεν ειχε αφησει κανενα κλωνο του που να μην πανε σε ραντεβου θανατου :wanker: :wanker: :wanker:
τύπε βαλε και τους αρειανούς κλωνους καραμανη και σεκιουριτά τραβελακια παναγιώτη π :undecided::undecided::undecided:

• Like
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
τύπε βαλε και τους αρειανούς κλωνους καραμανη και σεκιουριτά τραβελακια παναγιώτη π :undecided::undecided::undecided:

τυπε και τον jimmy jim και τον parakmiakos που καμια φορα τους ξεφευγε και γραφανε τα ιδια ποστ :2funny: :2funny: :2funny:

Xwristaboo

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2022
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
Η πορνεία στη Γερμανία (στην οποία ζω) είναι νόμιμη (αρκεί να ακολουθούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα) αλλά τα σπίτια, πολυκατοικίες, γαμηστρόνες ή όπως θέλεις πες τα δεν είναι τόσο κυριλέ όσο φαντάζεσαι.
Τα μουσουλμάνια κάνουν πανηγύρι με δεδομένο ότι οι τιμές παίζουν σε επίπεδα στούντιο στην Ελλάδα αλλά οι μισθοί είναι τέσσερις φορές επάνω από την Ελλάδα.
Δυστυχώς δεν είναι καθόλου εύκολο να κρατήσεις ένα επίπεδο πελατών σε τέτοιου είδους καταστήματα πουθενά στον πλανήτη...
Και 2000 την πίπα να βάλεις ο γλίτσης θα βρει τρόπο να τα εξασφαλίσει ώστε να του τον σαλιώσει μία κορασίδα.
Και μη νομίζεις μέγιστε ότι αν βάλεις υψηλές τιμές και μαζεύονται μόνο φραγκάτοι δεν θα έχεις γλίτσιδες ... τα φράγκα τους κάνουν πιο γλίτσιδες από τα πακιστάνια και νομίζουν ότι επειδή έχουν φράγκα θα γαμήσουν μέχρι και τα ντουβάρια στο χώρο που θα πάνε.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.165
Πόντοι
3.846
φίλε ο Σαββίδης έχει λεφτά δεν έχει ανάγκη από παράνομες επιχειρήσεις.

Παίκτη εδώ αυτά δε γινονται επειδή εδώ ανθεί η παράνομη πορνεία. Δε θέλουμε επιχειρήσεις με άδεια, θέλουμε μαύρα λεφτά ,προστασία και όλα καλά.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.696
Πόντοι
3.656
τυπε τα σεντονια που εγραφε ο ντοπας christos savvidis ηταν σαν τις ταινιες του αγγελοπουλου :confused: :confused: :confused:
στο τελος σε επαιρνε ο υπνος :confused: :confused: :confused:
όχι, ήταν μια μορφή τέχνης, ακατάληπτη για τον πολύ Κόσμο, επειδή είχε βαθιά νοήματα. Όσο πιο έξυπνος είναι κάποιος, τόσο λιγότεροι τον καταλαβαίνουν. Ο Oscar wild ήταν τόσο πολύ έξυπνος, που πολλές φορές δεν καταλάβαινε τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Ύπνος παραλίγο να με έπαιρνε στην ταινία του Κουροσάβα, τα όνειρα

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Πιστευω κανεναν δε θα τον συμφερε κατι τετοιο εαν γινοντουσαν γραπτα με τον νομο ολα τοτε οι περισσοτερες συναντησεις θα γινοντουσαν και εκεινες πιο διαικπαιρωτικες

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.146
Πόντοι
4.656
Η πολυκατοικία που θα φτιάξετε ,παρακαλώ να έχει υψηλή ενεργειακή κλάση ώστε να μη κρυώνουν τα αρχιδια μας:confused:

Μην ανησυχείτε Κύριε έχουμε προβλέψει την ένταξη στο Εξοικονομώ και στο ΕΣΠΑ ........μη τα βάλουμε κι απ την τσέπη μας !

Και όλων τ αρχίδια θα είναι ζεστά :2funny:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Εγώ δυστυχώς έχω μπάτζετ πενήντα ευρώ τη μέρα .παλια είχα επιχείρηση και έβγαζα α

Αν νομίζεις δεν έχω λεφτά έλα Μοναστηράκι να σε κεράσω ..απλά για να σου φύγει η περιέργεια για μένα θα σου πω κάτι .έχω δικό μου στούντιο με κοπέλες. Οπότε θες στείλε μου το κινητό σου να σε πάω στο στούντιο που έχω Αθήνα. Οπότε θες φίλε .μου. Έρχεσαι Μοναστηράκι με βρίσκεις και σε πάω στο στούντιο που έχω Αθήνα .απλά να σου φύγει η περιέργεια για μένα ...οπότε θες έλα αλήθεια .αν δεν είναι όπως στα λέω πες μετά ότι θες
Έχω και στούντιο.
Πάμε μια βόλτα?
:uglykiss:

Los Angeles

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2021
Κριτικές
1
Like
164
Πόντοι
1
Όπως είναι στη Γερμανία Αυστρία κλπ.ρορεοε να έχει στην Αθήνα μια τεράστια πολυκατοικία με εκατό διαμερίσματα και να έχει εκεί κοπέλες .δικά τους σπίτια όχι στούντιο ..να έχει μέσα η πολυκατοικία και καφετέρια και σάουνα μασάζ κλπ .όπως στο εξωτερικό. Σαν το Μινιόν μεγάλο σαν το Hondo's center. Μεγάλο η ακόμα πιο μεγάλο κτήριο σαν το Χίλτον κλπ .νόμιμα .καθαρά .με πολυτέλεια .να πίνεις καφέ στη καφετέρια η σάουνα να κάνεις χαμάμ κλπ .να γαμας μετά να έχει και ποτό στο μπαρ στη ταράτσα .φαγητό εστιατόριο .όχι φτηνές τιμές για να μην.μπαινουν όλοι οι μαλακές .να έχει security .πισίνα για καλοκαίρι. Ένα κτήριο σαν το Χίλτον μεγάλο .
Παλιά άξιζε στην Γερμανία στο Αμβούργο το Eros Center στην Riverbank Straße τώρα έχουν τα FKK ανώτερα...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
όχι, ήταν μια μορφή τέχνης, ακατάληπτη για τον πολύ Κόσμο, επειδή είχε βαθιά νοήματα. Όσο πιο έξυπνος είναι κάποιος, τόσο λιγότεροι τον καταλαβαίνουν. Ο Oscar wild ήταν τόσο πολύ έξυπνος, που πολλές φορές δεν καταλάβαινε τον ίδιο του τον εαυτό. Ο Ύπνος παραλίγο να με έπαιρνε στην ταινία του Κουροσάβα, τα όνειρα

τυπε σιγα την μεγαλη σοφια που ελεγε ο τυπος και δεν την καταλαβαινε κανεις :confused: :confused: :confused:
σε συνδεσμο του μπαογκ να πας,πιο εξυπνα πραγματα θα σου πουνε :confused: :confused: :confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
τυπε σιγα την μεγαλη σοφια που ελεγε ο τυπος και δεν την καταλαβαινε κανεις :confused: :confused: :confused:
σε συνδεσμο του μπαογκ να πας,πιο εξυπνα πραγματα θα σου πουνε :confused: :confused: :confused:
Παορκ.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom