You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πολύ μικρά βυζιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eleytheros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 94
- Εμφανίσεις 42K
-
- Ετικέτες
- βυζιά
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
xaris42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 209
- Πόντοι
- 281
Εμένα μου'χει μεινει απωθημένο, έπαιζε κάτι με μια με μικρά βυζιά (ψηλή, όμορφη, χιούμορ κλπ) και από εντελώς λάθος timing δεν έγινε κάτι.
Οποιος έχει να προτείνει αντίστοιχη κοπέλα (όχι petite/κοντή) ακούω μ'ενδιαφέρον!
Οποιος έχει να προτείνει αντίστοιχη κοπέλα (όχι petite/κοντή) ακούω μ'ενδιαφέρον!
ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 347
- Πόντοι
- 20
Είμαι φαν των βυζων...άρα... χάλια τα μικράποια η γνωμη σας για τα πολυ μικρα βυζια?κ αν θελει καποιος να βαλει κ φωτο αν υπαρχουν
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.328
- Πόντοι
- 3.556
Εμένα το αγαπημένο μου είναι τα σιλικονάτα.
Μαρέσει μια γυναίκα να ναι τσόντα σε εμφάνιση.
Τύπε βγάλε άδεια για την πυραμίδα πρώτα και όταν την ξεπουλήσεις μέσω real estate κουμαντάρεις και τα σιλικόνια
Polybius
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 178
- Πόντοι
- 280
Καλά είχα γνωρίσει μια χαζογκόμενα που έλεγε ότι όλα τα πρότυπα μόδας έχουν ως βάση την παιδική εμφάνιση γιατί ο κόσμος της μόδας είναι τίγκα στους παιδόφιλους.και αμα καποιος θελει τη γυναικα με μεγαλα βυζια και ξυρισμενο αιδιο παραπεμπει σε μικρη ή σε μεγαλη κοπελα ?
Και της λέω εγώ "ΟΚ αν αυτο είναι αλήθεια τότε γιατί το σωματότυπο των Kardashians είναι το mainstream σήμερα;". Κάπου εκεί το βούλωσε.
Οπότε να ξέρεις ότιη ιδέα δεν είναι μοναδική.
aidiogliftis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 3.769
- Πόντοι
- 446
Τώρα εσένα, σε τρώει ο κωλος σου ε?Της γυναίκας μου πως σας φαίνονται;
Ειλικρινή γνώμη ζητάω. Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές :-)Τώρα εσένα, σε τρώει ο κωλος σου ε?
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.300
- Πόντοι
- 10.336
τυπε με ολη την ειλικρινεια που μου περισσευει, πες της να κανει λιγο γυμναστικουλα να ριξει λιγο την κοιλουμπα, και αν τα καταφερει, εσυ θα της κανεις δωρο μια πλαστικη βυζιων να γινουν λιγο πιο γυναικεια γιατι τωρα μοιαζουν με γυναικομαστια εφηβου μπουλη. Και οι δυο χαρουμενοι θα ειστε, πιστεψε με.Ειλικρινή γνώμη ζητάω. Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές :-)
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.571
- Πόντοι
- 11.146
Της γυναίκας μου πως σας φαίνονται;
...ευτυχως που ειναι μικρα γιατι αλλιως θα βρισκαν στα γονατα!!!Ειλικρινή γνώμη ζητάω. Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές :-)
Παντως περα απο την πλακα, δεν υπαρχει "ειλικρινη γνωμη", ολα ειναι θεμα προσωπικου γουστου, καβλας και συνολικης εικονας της κοπελιας. Αρα υποκειμενικα! Αμα γουσταρεις εσυ κ αυτη τοτε ολα ειναι ωραια
koprytanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2022
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Μεγάλη καύλα τα μικρά βυζάκια!!!!
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.054
- Πόντοι
- 746
δεν μου αρεσει το κενο αναμεσα αλλα εννοειται πως τα εγλυφα και τα εχυναΤης γυναίκας μου πως σας φαίνονται;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 473
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 97
- Εμφανίσεις
- 6K