propper79
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2016
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Για συλλεκτες-Πωλουνται παλαια χαρτονομισματα και νομισματα.Πληροφοριες inbox...αποστολη ολων μαζι πακετου.
Για συλλεκτες-Πωλουνται παλαια χαρτονομισματα και νομισματα.Πληροφοριες inbox...αποστολη ολων μαζι πακετου.
100 ήταν αυτά?αν εχεις καποδιστριες με ενδιαφερει
θα το κοιταξω...αν εχεις καποδιστριες με ενδιαφερει
δυστυχως δεν εχω...Ενδιαφέρομαι για 5χιλιαρα και 10χιλιαρα. Έχω 100ρικα και 1000ρικα για ανταλλαγή. Αλλά μπορώ και να αγοράσω.
τα εσπρωξα σημερα τυπε....Τύπε να κάνω μια αναπαραγωγή στο νήμα με Μπάρμπα-Στάθη μπας και κινηθεί τίποτα;
Στείλε Μ πμχρυσές λίρες να βρούμε. Ανεβαίνει συνέχεια
30 με 40 λεπτα του ευρω τυπε.ας μου πει καποιος μια καλη τιμη πωλησης για 100δρχ κερμα του 1990 γτ πολλα εχω διαβασει κ εχω δει.....
απλα για το συγκεκριμενο καποια στιγμη εγινε μεγαλος ντορος κ απο πεντε ευρω εφτασαν να το πουλανε εως κ 3.500 ευρω....προφανως εψαχναν για θυματα....30 με 40 λεπτα του ευρω τυπε.
ποσο θες?
και πολυ σου ειπα γιατι εσυ δε το εχεις σε κατασταση του κουτιου.
γενικα αν δεν εχεις κατι σπανιο σε πολυ καλη κατασταση η κατι πιο συχνα ευρισκομενο σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση μην κανεις τον κοπο...
ναι οσο το 2ευρω στο ebay που το πουλουσε ο αλλος 80.000απλα για το συγκεκριμενο καποια στιγμη εγινε μεγαλος ντορος κ απο πεντε ευρω εφτασαν να το πουλανε εως κ 3.500 ευρω....προφανως εψαχναν για θυματα....
Σε κάποια φάση μας το εξηγούσε ένας ρώσος ότι είχαν κάποιο σύστημα με αναλογία βάρος νομισμάτων προς την αξία. Αλλά έχω ξεχάσει τις λεπτομέρειες πως και τι μετά από τόσα χρόνια.Είπα και εγώ μπας και ο Μπαρούφ ήδη έχει κόψει Δήμητρες,και είπα να μπω να ψωνίσω καμία!
Τα ρούβλια της ΕΣΣΔ ανταγωνίζονται τα ελβετικά φρανκα σε ποσότητα μετάλλου
Σε κάποια φάση μας το εξηγούσε ένας ρώσος ότι είχαν κάποιο σύστημα με αναλογία βάρος νομισμάτων προς την αξία. Αλλά έχω ξεχάσει τις λεπτομέρειες πως και τι μετά από τόσα χρόνια.
Ανταλασσω πεντολιτρα με πεντολιραανταλλαζω παλια 5ευρα για καινουρια 5ευρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: