Διαγραμμένο μέλος 231348
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2023
- Like
- 182
- Πόντοι
- 0
Q
Τελευταία τροποποίηση:
Δεν ξεφεύγει τίποτα από τον ΤζιοβάνιΛάνα ή Λάνος είσαι ρε τύπε;Εδώ έχεις βάλει φωτό της γυναίκας σου:
Δημοσίευση στο thread ''Συλλογή φωτό με σχέσεις, βίζιτες, πιτσιρίκες, milf!!!'' Συλλογή φωτό με σχέσεις, βίζιτες, πιτσιρίκες, milf!!! - Page 603
Σιγά μην είσαι και η Lana del Rey!Καλησπέρα σας είμαι η λανα και πουλάω τα εσώρουχα μου φορεμενα για κάθε γούστο...απλά μου λέτε τι εσώρουχο θα θέλατε πώς το θέλετε και τα άλλα αφήστε τα επάνω μου. Το εσώρουχο θα συνοδεύεται από ένα βίντεο μικρής διάρκειας που θα δείχνει ότι το φοράω και θα αναφέρομαι στο όνομα του αγοραστή. Τιμές κλπ σε συνεννόηση ευχαριστώ πολύ
Θα τον κυνηγάει η γυναίκα του που θα ξεμείνει από εσώρουχα.Βλέπω να πέφτει παντόφλα.Δεν ξεφεύγει τίποτα από τον Τζιοβάνι
Μπορεί να βάζει και ο ίδιος γυναικεία. Τώρα που είναι και απόκριες...Θα τον κυνηγάει η γυναίκα του που θα ξεμείνει από εσώρουχα.Βλέπω να πέφτει παντόφλα.
Έχουν και το κόκκινο σημάδι της παρθενιάς;ανταλλάζεις με χρησιμοποιημένα σεντόνια δεκαετίας;;;
τυπισσα λανα, το μελος enduro ασχολειται με αυτα τα θεματα, τωρα θα πεταει αετο, μολις τελειωσει ...
Σιγά μην είσαι και η Lana del Rey!
Για μένα που δεν φοράω γυναικεία.... έχεις κάνα φορεμένο αντρικό να στείλεις;;;;Καλησπέρα σας είμαι η λανα και πουλάω τα εσώρουχα μου φορεμενα για κάθε γούστο...απλά μου λέτε τι εσώρουχο θα θέλατε πώς το θέλετε και τα άλλα αφήστε τα επάνω μου. Το εσώρουχο θα συνοδεύεται από ένα βίντεο μικρής διάρκειας που θα δείχνει ότι το φοράω και θα αναφέρομαι στο όνομα του αγοραστή. Τιμές κλπ σε συνεννόηση ευχαριστώ πολύ