Τελικα κανονισες τιποτα με το kolaraki;Αφου πρωτα τα περασω απο ιεροτελεστια στον παπα της ενοριας για να γινουν τυχερα
Μπορει να ειναι το τυχερο σου.
Τελικα κανονισες τιποτα με το kolaraki;Αφου πρωτα τα περασω απο ιεροτελεστια στον παπα της ενοριας για να γινουν τυχερα
Δεν εισαι με τα καλα σου μου φαινεταιΤελικα κανονισες τιποτα με το kolaraki;
Μπορει να ειναι το τυχερο σου.
επεσες μεσα και στα δυο.και τριβομαι,και στο τσομπανηκωλαθρακι ξυνεσαι πολυ στην γκλιτσα του αχαχ.ε του τσομπανη
ποτε μη λες ποτε.Δεν ενδιαφερομαι για ΤΙΠΟΤΑ απο εδω μεσα τυπε
αστα αυτα.βαρεθηκα να με εχεις στην σκια..Δεν εισαι με τα καλα σου μου φαινεται
Δεν ενδιαφερομαι για ΤΙΠΟΤΑ απο εδω μεσα τυπε
Εγγυημενο σου λεω.......ποτε μη λες ποτε.
Τι εννοεις τυπε; :Sαστα αυτα.βαρεθηκα να με εχεις στην σκια..
αυτο που ολοι καταλαβαμε.εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος.απλα ο χαχαχουχας ακομα δεν το εχει συνειδητοποιησει.ολη η σταση του δεν δειχνει εναν ερωτα,μια λατρεια υποβοσκουσα?οχι,πειτε!Τι εννοεις τυπε; :S
ποια σκια ρε ?αστα αυτα.βαρεθηκα να με εχεις στην σκια..
αχαχουχα αληθεια βγαινεις με το γνωστο παλουκι και πουλας λαχεια?τι περιοχες συχναζεις?θελω να παιρνω απο σενα τα τυχερα μου
επεσες μεσα και στα δυο.και τριβομαι,και στο τσομπανη
ειδες?στα λογια μου ερχεσαι!δεν θα με κανεις να μοιαζω με την δασκαλα απο το καφε της χαρας...!ποια σκια ρε ?
Ουτε που σε ξερω ...........
Παρεπιπτωντος εχει πολλα παλουκαρια εδω !!!!!!
Απολυτος - Μαριος51 - Ντιμμιτς .... και πολλα αλλα που μου διαφευγουν
Το παιζουν και δυσκολοι τυπε και δεν δεχονται την φυση τους ....
Σου προτεινω να ξεκινησεις τα κονε μαζι τους και οτι κατσει !!!!!! ;)
:SΠαρεπιπτωντος εχει πολλα παλουκαρια εδω !!!!!!
Απολυτος - Μαριος51 - Ντιμμιτς - Σπηντ .... και πολλα αλλα που μου διαφευγουν
Το παιζουν και δυσκολοι τυπε και δεν δεχονται την φυση τους ....
Σου προτεινω να ξεκινησεις τα κονε μαζι τους και οτι κατσει !!!!!! ;)
μεσα στην καυλα!Ομονοια και περιξ! ;)
Παλια κατι ειχε παιξει με τον αχαχουχα και το τρανς Σοφιας. εχει "κλιση" δηλαδη.αυτο που ολοι καταλαβαμε.εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος.απλα ο χαχαχουχας ακομα δεν το εχει συνειδητοποιησει.ολη η σταση του δεν δειχνει εναν ερωτα,μια λατρεια υποβοσκουσα?οχι,πειτε!
Γιατι το αποδιωχνετε το παιδι βρε κακουργοι ?
μωρη τιτικα κατσε φρονιμα μην διαβασεις τιποτα γαλλικαΠαλια κατι ειχε παιξει με τον αχαχουχα και το τρανς Σοφιας. εχει "κλιση" δηλαδη.
Να ξερεις οτι ψαχνει για σχεση και οχι για one night stand.
τωρα μην ανοιξω το στομα μου τι λενε οι διπλα για σενα...θα γελασει κ το παρδαλο κατσικι...Γιατι το αποδιωχνετε το παιδι βρε κακουργοι ?
Τι σας ζηταει στο κατω κατω ?
Το πουλακι σας θελει μονο .... δεν σας ζητησε κωλο
εσυ με αποδιωχνεις!κατι ειδα παραπανω για μια τρανς...ειναι αληθεια?γιατι εγω τον αντρα τον θελω απειραχτο..Γιατι το αποδιωχνετε το παιδι βρε κακουργοι ?
Τι σας ζηταει στο κατω κατω ?
Το πουλακι σας θελει μονο .... δεν σας ζητησε κωλο
Να δεις και που τα εχω γραμμενα ολα οσα λενε τυπε !!!!!!!!!!τωρα μην ανοιξω το στομα μου τι λενε οι διπλα για σενα...θα γελασει κ το παρδαλο κατσικι...