kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Τον κατηγορουν οτι τους πουλησε ληγμενα λαχεια.
Τον κατηγορουν οτι τους πουλησε ληγμενα λαχεια.
εισαι καλος στις βολες τυπε;;;;Ελα ξεκολλα τωρα απο μενα ρε τυπε !!!!!
Μονοποντος λεμε ειμαι .... τραβα στους ψωλαραδες σου και παρατα με επιτελους
και οτι παλιοτερα πουλουσε και ξυσμενα ξυστα τυπεΤον κατηγορουν οτι τους πουλησε ληγμενα λαχεια.
Ας διαβαζαν την ημερομηνια τυπεΤον κατηγορουν οτι τους πουλησε ληγμενα λαχεια.
Αυτα μονο σε τυφλους τυπεκαι οτι παλιοτερα πουλουσε και ξυσμενα ξυστα τυπε
Με τοξο η με οπλο ?εισαι καλος στις βολες τυπε;;;;
αχαχουχα αληθεια βγαινεις με το γνωστο παλουκι και πουλας λαχεια?τι περιοχες συχναζεις?θελω να παιρνω απο σενα τα τυχερα μουΑυτα μονο σε τυφλους τυπε
Και μας το παιζει τιμιος και καλος ανθρωπος μετα.και οτι παλιοτερα πουλουσε και ξυσμενα ξυστα τυπε
Αλληλεγγυη στα ΑΜΕΑ τυπε;Αυτα μονο σε τυφλους τυπε
με ακοντιο τυπεΜε τοξο η με οπλο ?
εκτεθηκε τωρα τυπε :-Και μας το παιζει τιμιος και καλος ανθρωπος μετα. Αλληλεγγυη στα ΑΜΕΑ τυπε;
Μανια με τα παλουκια εχεις τυπεαχαχουχα αληθεια βγαινεις με το γνωστο παλουκι και πουλας λαχεια?τι περιοχες συχναζεις?θελω να παιρνω απο σενα τα τυχερα μου
Στυλιαρι δεν σου κανει τυπε ?με ακοντιο τυπε
ειμαι καταπτυστος τυπεεκτεθηκε τωρα τυπε :-
το ακοντιο το εχει για να καρφωνει τα λαχεια οταν του τα περνει ο αεραςμε ακοντιο τυπε
τυπε η πολυ παρεα με τους διπλα σελτζουκους σε χαλασε μου φαινεται :Sειμαι καταπτυστος τυπε
βαζει μανταλακια τυπετο ακοντιο το εχει για να καρφωνει τα λαχεια οταν του τα περνει ο αερας
Πςςςςςςςςςτο ακοντιο το εχει για να καρφωνει τα λαχεια οταν του τα περνει ο αερας
κωλαθρακι ξυνεσαι πολυ στην γκλιτσα του αχαχ.ε του τσομπανητο ακοντιο το εχει για να καρφωνει τα λαχεια οταν του τα περνει ο αερας
Αφου πρωτα τα περασω απο ιεροτελεστια στον παπα της ενοριας για να γινουν τυχεραβαζει μανταλακια τυπε