BIASTIS.XXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Ρε μαλακα,τυφλοποντικα,που τρυπωσες παλι και τα αρπαξες?καριολααααα
κατσε ρε τυπε,χαβαλε κανουμε,μην εισαι παλιοπουταναστον πατο σου τυπε!μπουκα εκανα οπως ελεγε και ενας αλλος χαλβας!
τυπε στο λινκ του λεει σε μια φασηκατσε ρε τυπε,χαβαλε κανουμε,μην εισαι παλιοπουτανα
του επαγγελματος ο καρατζον τον πηρε χαμπαρι αμεσωςτυπε στο λινκ του λεει σε μια φαση
!ΓΕΝΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ!
για ριφιφι την κοβω την δουλεια
ψαχνει να χωθει σε καμια μπουκα τυπετου επαγγελματος ο καρατζον τον πηρε χαμπαρι αμεσως
τυπε συνεργαζεται μονο με εμπειρους ο καρατζονψαχνει να χωθει σε καμια μπουκα τυπε
τυπε ειχε ανοιξει ενα πολυ ωραιο θρεντ ο καρατζον αλλα το συγχωνευσαν :-τυπε συνεργαζεται μονο με εμπειρους ο καρατζον
με τους κρασομεζεδες τυπε; ειναι μερακλης ο καρατζον φτιαχνει ωραιους μεζεδες εχει γουστοτυπε ειχε ανοιξει ενα πολυ ωραιο θρεντ ο καρατζον αλλα το συγχωνευσαν :-
με το αν εχει δεχτει κανεις πυροβολισμο τυπεμε τους κρασομεζεδες τυπε; ειναι μερακλης ο καρατζον φτιαχνει ωραιους μεζεδες εχει γουστο
πολυ καλο τυπε τωρα το θυμηθηκαμε το αν εχει δεχτει κανεις πυροβολισμο τυπε
με το αν εχει δεχτει κανεις πυροβολισμο τυπε
Ρε μαλακα,οντως,τι εγινε το θεμα που ανοιξα?δεν το βρισκω πιατυπε ειχε ανοιξει ενα πολυ ωραιο θρεντ ο καρατζον αλλα το συγχωνευσαν :-
οχι,αυτο δεν το ανοιξα εγω...ακομα να φτιαξω την γουρουνοκεφαλη,πηχτη,δεν εχω προβαλλει ρε πουστη μου,ελπιζω κυριακη το πολυ...με τους κρασομεζεδες τυπε; ειναι μερακλης ο καρατζον φτιαχνει ωραιους μεζεδες εχει γουστο