Νέα

Πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με 132 νεκρούς και τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Και τώρα που έφυγαν οι Δυτικοί σφάζονται σε μεγαλύτερο βαθμό μεταξύ τους οι μουσουλμάνοι.
Για αυτό μιλάω για ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ των μουσουλμάνων
Αρχιδια εφυγαν, αλλα τεσπα. Και πες οτι οχι μονο φευγανε, εξαφανιζονταν απο Αφρικη και Ασια οι Δυτικοι. 30 χρονια (επιεικως) τους γαμανε, τους πετσοκοβουν. Το εχω ξαναγραψει κι αυτο. Ποτε πιστευεις οτι θα ξεχασουν τη φρικη αυτοι που την εζησαν? Σε εξι μηνες? Η απαντηση ειναι ΠΟΤΕ. Πρεπει να πεθανουν οι γενιες που την εζησαν τη φρικη και μετα θα ηρεμησει το πραμα κατα την άποψή μου. 50 χρονια.

Επισκέπτης
Αρχιδια εφυγαν, αλλα τεσπα. Και πες οτι οχι μονο φευγανε, εξαφανιζονταν απο Αφρικη και Ασια οι Δυτικοι. 30 χρονια (επιεικως) τους γαμανε, τους πετσοκοβουν. Το εχω ξαναγραψει κι αυτο. Ποτε πιστευεις οτι θα ξεχασουν τη φρικη αυτοι που την εζησαν? Σε εξι μηνες? Η απαντηση ειναι ΠΟΤΕ. Πρεπει να πεθανουν οι γενιες που την εζησαν τη φρικη και μετα θα ηρεμησει το πραμα κατα την άποψή μου. 50 χρονια.

Ἐπομένως οἱ βιώσαντες τὴν φρίκην τῶν ἐντολοδόχων σας ὀρθοφρονοῦντες Ἕλληνες θύματα τοῦ συμμοριτοπολέμου θὰ ἔδεε νὰ σᾶς διώκωσιν ἔως τὸ 1994. Δυστυχῶς τοιοῦτον τι δὲν συνέβη.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ποσοι ηρθαν 500 χιλιαδες μουσουλμανοι στην Ευρωπη ? Ας αναλαβει το ΝΑΤΟ  να τους φορτωςει σε τιποτα πολεμικα πλοια και να τους αδειασει απο την γη του πυρος και κατω που εχει μπολικα οικοπεδα αδεια και δροσια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ξέρεις κάτι ... βαρέθηκα την συζήτηση σχετικά με το πότε θα ξεχάσουν... μην σώσουν και ξεχάσουν ποτέ στα παπάρια μου...

ας κάτσουν στα μέρη τους και ας το θυμούνται όσα χρόνια θέλουν...

στην Ευρώπη δεν έχουν καμμιά απολύτως θέση...

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Καλά, ειδικά από Αφρική, ας μην υπερβάλλουμε. Η Αφρική προ Δυτικού κόσμου δεν ήταν και ότι καλύτερο, ένα μάτσο βάρβαροι που σφάζονταν μεταξύ τους.

Ο κόσμος ξεσηκώνεται και φωνάζει για τους δούλους, λίγοι όμως λένε πως οι πρώτοι δούλοι που έπαιρναν από την Αφρική οι Δυτικοί δεν ήταν τυχαίοι μαύροι. Ήταν ήδη δούλοι σε άλλους μαύρους. Επίσης πολλοί από αυτούς τους δούλους προτιμούσαν να είναι δούλοι στην Αμερική παρά στην Αφρική.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εάν ενδιαφέρεστε για τις απόψεις μουσουλμάνων μπορείτε να παρακολουθήσετε debates και συζητήσεις σε αμερικάνικα και βρετανικά κανάλια (youtube). Οι ορθόδοξοι μουσουλμάνοι δεν έχουν θέση στην ευρωπαική κουλτούρα.

Επισκέπτης
Ποσοι ηρθαν 500 χιλιαδες μουσουλμανοι στην Ευρωπη ? Ας αναλαβει το ΝΑΤΟ  να τους φορτωςει σε τιποτα πολεμικα πλοια και να τους αδειασει απο την γη του πυρος και κατω που εχει μπολικα οικοπεδα αδεια και δροσια

Χρειάζεται θέλησις διὰ τοιοῦτον τι.

Ἡ Δυτικὴ Εὐρώπη εἶναι ψυχολογικῶς νεκρά.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Ρε τύπε και εμάς μας απομιζούσαν τα μουσλίμια επί 400 χρόνια.
Βλέπεις Ελληνες να πηγαίνουν μετανάστες στην Τουρκία και να σφάζουν μουσουλμάνους όπου τους βρουν?

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καλά, ειδικά από Αφρική, ας μην υπερβάλλουμε. Η Αφρική προ Δυτικού κόσμου δεν ήταν και ότι καλύτερο, ένα μάτσο βάρβαροι που σφάζονταν μεταξύ τους.

Ο κόσμος ξεσηκώνεται και φωνάζει για τους δούλους, λίγοι όμως λένε πως οι πρώτοι δούλοι που έπαιρναν από την Αφρική οι Δυτικοί δεν ήταν τυχαίοι μαύροι. Ήταν ήδη δούλοι σε άλλους μαύρους. Επίσης πολλοί από αυτούς τους δούλους προτιμούσαν να είναι δούλοι στην Αμερική παρά στην Αφρική.

Ποσο τυχεροί θα αισθάνονται οι Αφροαμερικάνοι που οι παππούδες τους ήρθαν σκλάβοι στην Αμερική και δεν παρέμειναν στην Αφρική.
Θα είχαν γεννηθεί Αφρικάνοι σκέτο :new_shocked:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ξέρεις κάτι ... βαρέθηκα την συζήτηση σχετικά με το πότε θα ξεχάσουν... μην σώσουν και ξεχάσουν ποτέ στα παπάρια μου...

ας κάτσουν στα μέρη τους και ας το θυμούνται όσα χρόνια θέλουν...

στην Ευρώπη δεν έχουν καμμιά απολύτως θέση...
Μωρε δε πα να τους στειλεις και σε στρατοπεδα συγκεντρωσης? Στη Δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα. ;) Μαλακια σου προφανως οτι δεν εστησες το Απαρτχάιντ που πιστευεις οτι ειναι η λυση πριν τους γαμησεις στη Μεση Ανατολη και τους προκαλεσεις εκατομμυρια νεκρους. Αυτο πληρωνεις τωρα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποσο τυχεροί θα αισθάνονται οι Αφροαμερικάνοι που οι παππούδες τους ήρθαν σκλάβοι στην Αμερική και δεν παρέμειναν στην Αφρική.
Θα είχαν γεννηθεί Αφρικάνοι σκέτο :new_shocked:

Μεγάλη τύχη.
Ο βασιλιάς Λεοπόλδος Β´ του Βελγίου και η φιλοδοξία να «εκπολιτίσει» τους κατοίκους του Κονγκό εφαρμόζοντας μαζικές δολοφονίες και ακρωτηριασμούς.
ο πληθυσμός του Κονγκό είχε υπολογισθεί σε 20.000.000. Μια επίσημη απογραφή αποκάλυψε ότι το 1911 στην αποικία του βέλγου μονάρχη είχαν απομείνει μόλις 8.500.000 άνθρωποι.

Επισκέπτης
Μεγάλη τύχη.
Ο βασιλιάς Λεοπόλδος Β´ του Βελγίου και η φιλοδοξία να «εκπολιτίσει» τους κατοίκους του Κονγκό εφαρμόζοντας μαζικές δολοφονίες και ακρωτηριασμούς.

ο πληθυσμός του Κονγκό είχε υπολογισθεί σε 20.000.000. Μια επίσημη απογραφή αποκάλυψε ότι το 1911 στην αποικία του βέλγου μονάρχη είχαν απομείνει μόλις 8.500.000 άνθρωποι.

Ἐν τοιαύτῃ περιπτώσει οἱ Χίοι ἔδεε νὰ σφάζωσιν Τούρκους μέχρι σήμερον.

Διὰ νὰ μὴν ὠμιλήσωμεν περὶ τοῦ τὶ θὰ ἔδεε νὰ ἔπραττον οἱ Ἀθηναῖοι κατὰ τῶν Περσῶν...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ἐν τοιαύτῇ περιπτώσει οἱ Χίοι ἔδεε νὰ σφάζωσιν Τούρκους μέχρι σήμερον.

Διὰ νὰ μὴν ὥμιλήσωμεν τὶ θὰ ἔδεε νὰ ἔπραττον οἱ Ἀθηναῖοι κατὰ τῶν Περσῶν...

Ιστορική η παρέμβαση. Ούτως ή άλλως δεν είναι οι αφρικανοί οι δράστες τρομοκρατικής.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Μωρε δε πα να τους στειλεις και σε στρατοπεδα συγκεντρωσης? Στη Δημοκρατια δεν υπαρχουν αδιεξοδα. ;) Μαλακια σου προφανως οτι δεν εστησες το Απαρτχάιντ που πιστευεις οτι ειναι η λυση πριν τους γαμησεις στη Μεση Ανατολη και τους προκαλεσεις εκατομμυρια νεκρους. Αυτο πληρωνεις τωρα.

Δεν αντιμετωπιζεται η σαρια με δημοκρατια μεσιε...αυτοι θελουν ολοκαυτωμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

δεν χρειάζεται ούτε απαρτχαιντ ούτε στρατόπεδα συγκέντρωσης...

ανεξάρτητες χώρες έχουν ας μείνουν εκεί και ας θυμούνται όσο θέλουν... κλειστά σύνορα για τις χώρες αυτές, καμμία εμπορική δοσοληψία με αυτές (δεν θα λείψουν δα και τα προιόντα τους) ούτε αγορές από αυτές ούτε πωλήσεις ... και ας βράσουν στο ζουμί τους

όσο για τους εν ευρώπη εγκαταβιούντες επανεξέταση όλων των ιθαγενειών με εφαρμογή δικαίου αίματος και εφόσον η καταγωγή έλκει από τις χώρες αυτές αποστολή σε αυτές με τιμές και δόξα και με εισητήριο άνευ επιστροφής...

Επισκέπτης
επανεξέταση όλων των ιθαγενειών με εφαρμογή δικαίου αίματος και εφόσον η καταγωγή έλκει από τις χώρες αυτές αποστολή σε αυτές με τιμές και δόξα και με εισητήριο άνευ επιστροφής...

Ναὶ καλά. Hannibal intra portas.

OP
OP
Cr9

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ανέλαβε πρωτοβουλία ο δικός μας να λύσει το πρόβλημα της τρομοκρατίας! :grin:

12243124_511764505664919_2811586652470045959_n.jpg

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
απλα είναι τα πραματα
απελαση απο ολη την ευρωπη των μουσουλμανων πουχουν εισελθει.
φυσικα με συνοπτικες διαδικασίες.
τό ισλαμ δημιουργει ζώα
εγώ δεν εχω δει χριστανο να δολοφονει αθώους με αυτον τρόπο.
τελεια και παυλα η ισλαμικη θρησκεια ειναι εγκληματική και πρέπει να αντιμετωπίζετε όπως ο ναζισμός μετα τό τελος του β παγκοσμίου πολέμου.
μόνο έτσι θα ησυχάσουμε.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom