Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Γουσταρω αντιφα γκομενακια τύποι
αχαχαχαχα άθλιο
Γουσταρω αντιφα γκομενακια τύποι
...ο μπακαλης ειναι τιτανιο ζαγαροταγαρο και πυροβολημενος εξ επαφης με 50αρι.....αλλα δυστυχως τυπε ολοι οσοι αγοραζουν δονητη για τη σουφρα τους ,στον υπαλληλο του σεξ σοπ λενε το ιδιο ποιημα..."ειναι για μια κολλητη μου που ντρεπεται να αγορασει"""....σορυ!αντιλαμβανομαι βεβαια οτι οντως εσυ επεσες θυμα παρεξηγησης 100%τον μπακάλη συγκεκριμένα δεν τον έχω βρίσει ποτέ, μόνο όταν προκλήθηκα από τον ίδιο (παρόλο που δεν τον είχα προκαλέσει). αδιανόητο το κόλλημά του μαζί μου, σχεδόν δεν του δίνω σημασία και συνεχίζει να ασχολείται. Α, είχε βρει και μια κριτική μου για sexshop απ το οποίο είχα πάρει δονητή για μια φίλη και από τότε σε κάθε (πολιτική) συζήτηση απαντούσε με (πολιτικά) επιχειρήματα του τύπου είσαι πισωγλέντης κλπ κλπ. Αντιλαμβάνεσαι την παράνοια αλλά και την μοναξιά του (αδύνατο για τον ίδιο να πιστεύει ότι μπορεί κάποιος να αγοράσει δονητή για φίλη/γκόμενα). Όντως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ειδικά απ την στιγμή που με λέει και προπαγανδιστή του κομμουνισμού...
[size=20pt]ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ[/size]
Λογικοι, δημοκρατες και μορφωμενοι. Χειροτερα για υποκειμενα τυπου Μπακαλη εννοω. Με πιανεις. ;)
Julia Gillard, τέως Αυστραλή πρωθυπουργός: "αν δεν τους αρέσει ο τρόπος ζωής μας, ας μας αδειάσουν ελεύθερα τη γωνία".
le bataclan
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=232139.0;attach=636226;image[/img[/URL]]
[/quote]Η σκηνή από το θέατρο είναι αποκρουστική.
Μιλάμε για ΚΤΗΝΗ!
Οποιοσδήποτε τολμά να βάζει στον [s]δήθεν[/s] αποτροπιασμό του τον σύνδεσμο [b]αλλά[/b] και να επιχειρεί συμψηφισμούς είναι κτήνος, ομοίως.
...ο μπακαλης ειναι τιτανιο ζαγαροταγαρο και πυροβολημενος εξ επαφης με 50αρι.....αλλα δυστυχως τυπε ολοι οσοι αγοραζουν δονητη για τη σουφρα τους ,στον υπαλληλο του σεξ σοπ λενε το ιδιο ποιημα..."ειναι για μια κολλητη μου που ντρεπεται να αγορασει"""....σορυ!αντιλαμβανομαι βεβαια οτι οντως εσυ επεσες θυμα παρεξηγησης 100%
Ναι, αλλά εγω τωρα ανησυχω. Μηπως ειστε κομμουνιστες και το κρυβετε?
Αυτο δεν ειναι hoax;Julia Gillard, τέως Αυστραλή πρωθυπουργός: "αν δεν τους αρέσει ο τρόπος ζωής μας, ας μας αδειάσουν ελεύθερα τη γωνία".
Φασισμος και στο Μπου!Σκάσε ρε ρακοσυλέκτη, σκουπιδιάρη τρωγλοδύτη που περνιέσαι για λογικός μορφωμένος και δημοκράτης. Παράλογος, ηλίθιος, αγράμματος και ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΣ εισαι.
Όλοι οι Μουσουλμάνοι λοιπόν που ζουν στην Ευρώπη ή θέλουν να έρθουν σ' αυτήν είναι δυνάμει βομβιστές αυτοκτονίας. Σίγουρο αυτό έτσι;Oλοι οι μουσουλμανοι που ζουν η θελουν να ερθουν στην Ευρωπη. Τι στο διαολο, 90 σελιδες και ακομα να μαθεις τα βασικα.
Kαι ειδικα τα "παιδακια" που ερχονται στην Ευρωπη. Κλαινε μπροστα στις καμερες, αλλα που ξερω οτι δεν ειναι εκπαιδευμενοι φονιαδες, ετοιμοι να με σφαξουν;Όλοι οι Μουσουλμάνοι λοιπόν που ζουν στην Ευρώπη ή θέλουν να έρθουν σ' αυτήν είναι δυνάμει βομβιστές αυτοκτονίας. Σίγουρο αυτό έτσι;
ΕΛΠΙΖΕΙΣ να λες τα ιδια (εγω τουλαχιστον), αλλα δεν εισαι σιγουρος. Food for thought αυτο το επιχειρημα για την απιστευτα αποτελεσματικη λειτουργια των false flag εν γενει.Αμα συμβει στην γυναικα σου, παιδι σου, μανα σου, τα ιδια θα λες μετα;
Kαι ειδικα τα "παιδακια" που ερχονται στην Ευρωπη. Κλαινε μπροστα στις καμερες, αλλα που ξερω οτι δεν ειναι εκπαιδευμενοι φονιαδες, ετοιμοι να με σφαξουν;
Και αν δεν πειστηκες ακομα, κατσε να σου δωσω και το επιχειρημα της χρονιας οπως διατυπωθηκε σε αυτο το νημα.
Αμα συμβει στην γυναικα σου, παιδι σου, μανα σου, τα ιδια θα λες μετα;
πρεπει να βρουμε την πηγη αυτων των νεων ναρκωτικωνΌλοι οι Μουσουλμάνοι λοιπόν που ζουν στην Ευρώπη ή θέλουν να έρθουν σ' αυτήν είναι δυνάμει βομβιστές αυτοκτονίας. Σίγουρο αυτό έτσι;
ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ.
Ludovic Boumbas, 40χρονος άντρας από το Κογκό που μεγάλωσε στη Lille της Νότιας Γαλλίας. Βρισκόταν με παρέα σ’ ένα από τα εστιατόρια που δέχθηκαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Έβαλε το σώμα του μπροστά από μία γυναίκα για να την προστατεύσει και τον χτύπησε η σφαίρα. Είναι νεκρός.
Αιωνία του η μνήμη. Και αιωνία η ντροπή των ρατσιστών.
ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ.
Ludovic Boumbas, 40χρονος άντρας από το Κογκό που μεγάλωσε στη Lille της Νότιας Γαλλίας. Βρισκόταν με παρέα σ’ ένα από τα εστιατόρια που δέχθηκαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Έβαλε το σώμα του μπροστά από μία γυναίκα για να την προστατεύσει και τον χτύπησε η σφαίρα. Είναι νεκρός.
Αιωνία του η μνήμη. Και αιωνία η ντροπή των ρατσιστών.
Που κολαει αυτο ρε βαρεμενε?
μας βαζεις μια φανταστικη ιστορια αλλα και αληθεια να ειναι που κολανε οι ρατσιστες και ο αφρικανικης καταγωγης μαυρος?