Νέα

Πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με 132 νεκρούς και τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω που έχω ελληνικά ΄΄χαρτιά΄΄ δεν με έχουν ελεγξει ποτε σε χωρα της ΕΕ κατα την είσοδο μου
Τι συγκρινεις ακριβως?
Εσυ εισαι πολιτης της ΕΕ, κινεισαι ελευθερα.

Ο Συριος οχι. Θα επρεπε να εχει καταγραφει κανονικα.
Και γι' αυτο μετα την Ελλαδα, τον κατεγραψαν και στα Σκοπιανα, και στα Σερβικα, και στα Κροατικα συνορα.
Τα ιχνη "χαθηκαν" σε κατι πολιτισμενες (μη βαλκανικες) Αυστριες, Ελβετιες και Γαλλιες, που μας κανουν μαθηματα ασφαλειας συνορων.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
δηλαδή να καταλάβω ... δεν είναι προνόμιο να θέλεις ειδικό φαγητό για μια κατηγορία παιδιών (χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα υγείας) ??

Δεν είναι προνόμιο ρε παπάρα, πώς να το κάνουμε.
Γι αυτόν είναι τρόπος ζωής και αν δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις και να το αποδεχτείς πάω πάσο... αλλά μη μου το παίζεις πολιτισμένος δυτικός.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ανοιχτα συνορα να μπουν ολοι οι κατατρεγμενοι
ανατροπη νεοφιλελευθερων πολιτικων να ορθοποδησουν οι λαοι μας
εξω οι ιμπεριαλιστες απο τις αλλες χωρες στη μ ανατολη

απλα πραγματακια, παιζουμε μπαλιτσα ωραια και καλα :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Nα μη κρυβομαστε. Σαφως και δεν ειναι προνομια αλλα φ υσιολογικα αστικα δικαιωματα. Αλλα υποτιθεται θα ειναι μια αστυνομικη καταστολη ειδικα για μουσουλμανους, για λογους αποθαρρυνσης τους και ασφαλειας, αν δεχτουμε φυσικα οτι κατι τετοιο ειναι η λυση.

μάλιστα... είναι φυσιολογικό αστικό δικαίωμα να απαιτείς ξεχωριστό φαγητό για τα παιδιά σου επειδή η θρησκεία σου το απαγορεύει ... τι μας λέτε ρε ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Γι αυτόν είναι τρόπος ζωής και αν δεν είσαι σε θέση να το καταλάβεις και να το αποδεχτείς πάω πάσο... αλλά μη μου το παίζεις πολιτισμένος δυτικός.

αν είναι τρόπος ζωής να πάει να ζήσει κάπου που ζούνε σύμφωνα με αυτόν τον τρόπο... όχι να απαιτεί να αλλάξω εγώ τρόπο ζωής...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
Τι συγκρινεις ακριβως?

Και γι' αυτο μετα την Ελλαδα, τον κατεγραψαν και στα Σκοπιανα, και στα Σερβικα, και στα Κροατικα συνορα.
Τα ιχνη "χαθηκαν" σε κατι πολιτισμενες (μη βαλκανικες) Αυστριες, Ελβετιες και Γαλλιες, που μας κανουν μαθηματα ασφαλειας συνορων.
ρε σε ξανά ρωτάω με αεροπλάνο η με αμάξι έφτασε στη Γαλλία ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για τη μπάλα και τη μουσική στα έγραψε ο Άλεξ.  Ακόμα και αν τα θεωρείς μαλακία μπορείς να απέχεις ή μπορείς να παράγεις τη δική σου μουσική ή να βγεις στο δρόμο και να ρίξεις δύο σουτάκια γιατί έτσι σου κάβλωσε.

Θα θυμισω αυτο που εγινε στην Αθηνα, με εναν μουσουλμανο που πηρε ταξι και ο ταξιτζης ακουγε μουσικη.

Θρασυτατα το μουσουλμανικο ορκ ζητησε απο τον ταξιτζη να κλεισει τη μουσικη, επειδη ο Μωαμεθ δεν ακουγε μουσικη.
Και πολυ σωστα ο ταξιτζης τον κατεβασε κατω, λεγοντας του "παρε καμηλα, ούτε ταξι επαιρνε ο Μωαμεθ".

Ειναι αυτονοητο οτι οταν μπαινεις σε μια χωρα, σε ταιζει, σε κανει ανθρωπο, σου παρεχει ασφαλεια, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. Δεν θα πας να επιβαλεις την κουλτουρα σου.
Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΦΡΕ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
μάλιστα... είναι φυσιολογικό αστικό δικαίωμα να απαιτείς ξεχωριστό φαγητό για τα παιδιά σου επειδή η θρησκεία σου το απαγορεύει ... τι μας λέτε ρε ...

E δε κοστιζει παραπανω. Και ο χορτοφαγος μπορει να απαιτησει και ο εβραιος κοσερ. Και εγω αν γουσταρω μπορω να πω ειμαι χριστιανος και νηστευω και θελω το ταδε φαγητο.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Μαλιστα.
Και αν η Δυση εξαφανισθει, πού θα πηγαινουν οι προσφυγες για "καλυτερη ζωη"?
Αν δεν σε πειθω, προβλημα δικο σου.

Ουδεν επιχειρημα μπορει να πεισει καποιον που του λενε οτι ενα και ενα ισον δυο, οταν απαντησει "επιχειρηματολογησε επ αυτου".
Απλα ανοιγεις τα ματια σου και μετρας.
Ανοιξε τα και συ.

μπορείς να απαντήσεις πως η Δημοκρατία και η Ανθρωπότητα εκπροσωπείται απο 22 ντοπαρισμένους μαλάκες που κλωτσάνε μια μπάλα για λογαριασμό πολυεθνικών ή απο 5 μαστουρωμένους μαλάκες που γρατζουνάνε κιθάρες και βαράνε τούμπανα μπροστά απο ένα μπούγιο ηλίθιων γάλλων που χτυπιούνται ?

υπάρχει κάποιο γαμημένο επιχείρημα ?  

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εγω που βαζω δυνατα λαικα ασματα στο αυτοκινητο προκαλω τυπε αλεξ ?  :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
E λογικο ειναι. Εσυ τι περιμενεις να κανουν?  Και εσυ να σουνα. Εσυ πχ δε φοβασαι τους ακροδεξιους, τους ναζι κλπ? Αμ ειναι και η Χρυση Αυγη να κατηγορει για ναζιστοφοβια.
Για να καταλαβαινομαστε. Θεωρεις πως η θρησκεια παιζει καθοριστικο ρολο στο ολο σκηνικο; Θεωρεις οτι ειναι λογικο και δημοκρατικο να κατηγορησουμε ολους του μουσουλμανους, και να προχωρησουμε σε πογκρομ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι συγκρινεις ακριβως?

Aπο που μπηκε στη Γαλλια? Και πως ? Αν μπηκε απο χωρα σενγκεν τοτε δε γινεται ελεγχος στα συνορα . Απο χωρα μη σενγκεν προς σενγκεν γινεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να παει σε χωρες που αποδεχονται την κουλτουρα του.
Επειδη ακριβως ειμαστε πολιτισμενοι, δεν αποδεχομαστε κουλτουρα βαρβαρων.

Οποιος δεν γουσταρει να ζει στη δυση σαν ανθρωπος, δεν θα επιβαλλει την ανοχη να ζει σαν γουρουνι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Για να καταλαβαινομαστε. Θεωρεις πως η θρησκεια παιζει καθοριστικο ρολο στο ολο σκηνικο; Θεωρεις οτι ειναι λογικο και δημοκρατικο να κατηγορησουμε ολους του μουσουλμανους, και να προχωρησουμε σε πογκρομ;

Να φοβασαι παντως ειναι λογικοτατο. Τωρα αυτο απο ενα πογκρομ απεχει δε νομιζεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Aπο που μπηκε στη Γαλλια? Και πως ? Αν μπηκε απο χωρα σενγκεν τοτε δε γινεται ελεγχος στα συνορα . Απο χωρα μη σενγκεν προς σενγκεν γινεται
Λεμε κατι διαφορετικο?
Ας κοιταξουν λοιπον οι Γαλλοι τα χαλια τους.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Θέτεις ενδιαφέροντα ερωτήματα, προσωπικά δεν είμαι σε μουντ να το φιλοσοφήσω τόσο πολύ, προτιμώ το ψιλοτρολάρισμα.

Πάντως η δυνατότητα να το συζητάμε και να διαφωνούμε, να θεωρεί ο ένας τον άλλο μαλάκα και να επιχειρηματολογούμε γιατί είναι μαλάκας είναι ένα επίτευγμα παντελώς ξένο και ανοίκειο με την κοσμοθεωρία τους.  Κοινωνία που βασίζεται στη βία, στην απειλή της βίας και στην άσκηση αυτής.  Περιορισμοί σε αυτονόητες ανθρώπινες ανάγκες για να ασκείς έλεγχο μέσω της καταπίεσης του θυμικού. Η υποκρισία και η καταπίεση ως η μαγιά του κοινωνικού ιστού.

Για τη μπάλα και τη μουσική στα έγραψε ο Άλεξ.  Ακόμα και αν τα θεωρείς μαλακία μπορείς να απέχεις ή μπορείς να παράγεις τη δική σου μουσική ή να βγεις στο δρόμο και να ρίξεις δύο σουτάκια γιατί έτσι σου κάβλωσε.

αυτό μάλιστα , είναι επιχείρημα  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εισαι μαλακας; Αν πηγε οδικώς που ακριβώς θα έλεγχαν τα χαρτιά του οι Γάλλοι ;  :jerking:
Να μην ελεγχουν τιποτα ρε τύπε, κανενα προβλημα. Τι με νοιαζει εμενα? Ο δικος τους πυργος του Αιφελ θα γινει φλαμπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom