Βαράνε καμπάνες στην Ευρώπη.Εμείς,βέβαια,ακόμα κοιμόμαστε,ως συνήθως,μέχρι να διακοπεί βίαια ο ύπνος μας κατόπιν εορτής.Μην κατηγορούμε μουσουλμάνους που η Ευρώπη έχει κάτσει στα 4 και την γαμάνε.Απαίτησαν και πήραν.Οι προοδευτικοί Γάλλοι τους έφτιαξαν τζαμιά και άρχισαν να προσαρμόζονται στις συνήθειες των μουσουλμάνων μεταναστών ήδη απο τα τέλη του 1970,αντί να προσαρμοστούν εκείνοι στην γαλλική πραγματικότητα.Εν Παρισίοις τότε γίνονταν διαδηλώσεις για να καλύπτονται νομικά οι Αφρικανογάλλοι μουσουλμάνοι με τη Σαρία.Δεν επετεύχθη κάτι τέτοιο,βέβαια,αλλά εκείνοι το απαίτησαν και το κατάφεραν στην Γερμανία σχεδόν 20 χρόνια μετά,όπου Τούρκογερμανοί,σε ομοσπονδιακό δικαστήριο,διευθέτησαν υπόθεση διαζυγίου μέσω Σαρίας.Εγώ ξέρω ότι όταν πήγα στο Παρίσι για σπουδές,επρεπε να προσασμοστώ στην πραγματικότητα της χώρας που με φιλοξενούσε,να μάθω την γλώσσα και τα έθιμα των ανθρώπων εκεί και να συνυπάρξω ειρηνικά μαζί τους.Πολλές ισλαμικές κοινότητες δεν το κάνουν,απλά γιατί μπορούν και μάλιστα με τις ευλογίες των κρατών που τους φιλοξενεί.Και μιλάμε για προηγμένα κράτη με πρακτική εφαρμογή νόμων και θέσεων,όχι για την δική μας Μπανανία που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.Οι Αλβανοί εδώ απαιτούν το ένα,οι Βούλγαροι το άλλο,οι μουσουλμάνοι "της Θράκης" λένε τα δικά τους και εν πάσει περιπτώσει προσαρμοζόμαστε στα θέλω των άλλων και όχι στα δικά μας.Απο όλον τον προηγμένο κόσμο,μόνο η Πρωθυπουργός της Αυστραλίας,αν και γυναίκα,είχε τα αρχίδια να τους πεί την αλήθεια κατάμουτρα και να τελειώνει το πανηγύρι.Είπε ότι στην Αυστραλία είναι φιλοξενούμενοι,ότι οι Αυστραλοί μιλάνε Αγγλικά,είναι Χριστιανοί και καλά θα κάνουν οι φιλοξενούμενοι να προσαρμοστούν στους νόμους του κράτους που τους φιλοξενεί,να μάθουν την γλώσσα και να ξεχάσουν οτιδήποτε περί Σαρίας ή προσαρμογής των Αυστραλών στα δικά τους κόλπα,αλλιώς κανείς δεν τους κρατάει εκεί με το ζόρι και να πάνε αλλού.Αυτό δεν έχει τα παπάρια να το κάνει κανείς στην Ευρώπη,επειδή φοβούνται για τις καρέκλες τους.Οι μάγκες μας πήραν χωρίς πόλεμο,για πλάκα,στα πλαίσια της κατάργησης της ξενοφοβίας,ενώ στις δικές τους χώρες οι χριστιανοί σπαράζουν και διώκονται.Περαστικά μας.