Νέα

Πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με 132 νεκρούς και τραυματίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην Ιαπωνία ο ισλαμιστής δεν έχει δικαίωμα ούτε σπίτι να νοικιάσει,
μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις.
Εκεί με σκέφτομαι να πηγαίνω και να έρχομαι κάθε νοέμβρη στην ελλάδα να μαζεύω τις ελιές και να φεύγω.
Από όσο ξέρω οι Iάπωνες δεν γουστάρουν γενικά τους ξένους. Είναι πολύ ρατσιστές.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.282
Πόντοι
506
το θεμα λυθηκε

οργιστηκε ο μουστακιας

«Οργισμένος» δήλωσε ο Μεϊμεράκης για τις επιθέσεις στη Γαλλία

μετα απο την οργη του μουστακια η ευρωπη κοιματε ησυχη
τουιταρε και μετα κοιμηθηκε ήσυχος
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
News This Second ‏@NewsThisSecond  3 λεπτάΠριν από 3 λεπτά
#Breaking The refugee camp in #Calais is on fire. CONFIRMED

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Από όσο ξέρω οι Iάπωνες δεν γουστάρουν γενικά τους ξένους. Είναι πολύ ρατσιστές.
Εγώ για τη 1.5 βδομάδα που έμεινα στην ιαπωνία είχα απίστευτη αντιμετώπιση και ειδικά στα αεροδρόμια, στα οποία δεν περνάω και εύκολα από τους ελέγχους λόγω εμφάνισης και μπλουζών με νεκροκεφαλές/νεκροταφία.
Στην Ιαπωνία ένοιωθα άρχοντας, τα πιτσιρίκια είτε χαιρετούσαν στο δρόμο είτε έρχονταν για να βγάλουνε φωτογραφίες μαζί μου, τα παπούδια στη νάρα μου λέγανε όλα χερόου χερόου(hello),
το μόνο που δε μου άρεσε είναι που είχα τη δυνατότητα να γαμήσω μια ιταλίδα αλλά ήμουνα χεσμένος από το σάκε.

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ για τη 1.5 βδομάδα που έμεινα στην ιαπωνία είχα απίστευτη αντιμετώπιση και ειδικά στα αεροδρόμια, στα οποία δεν περνάω και εύκολα από τους ελέγχους λόγω εμφάνισης και μπλουζών με νεκροκεφαλές/νεκροταφία.
Στην Ιαπωνία ένοιωθα άρχοντας, τα πιτσιρίκια είτε χαιρετούσαν στο δρόμο είτε έρχονταν για να βγάλουνε φωτογραφίες μαζί μου, τα παπούδια στη νάρα μου λέγανε όλα χερόου χερόου(hello),
το μόνο που δε μου άρεσε είναι που είχα τη δυνατότητα να γαμήσω μια ιταλίδα αλλά ήμουνα χεσμένος από το σάκε.

Τι να πω και το είχα διαβάσει και μου το έχουν πει πολλοί, κανεις όμως που να την έχει επισκεφτεί. Μακάρι να είναι αλλιώς τα πράγματα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
«Το αίμα θα ρέει σαν ωκεανός»: Οι τζιχαντιστές απειλούν να μετατρέψουν τη Ρωσία σε... Χαλιφάτο

Σε νέο βίντεο που αποδίδεται στο Ισλαμικό Χαλιφάτο, οι τζιχαντιστές απειλούν άμεσα τη Ρωσία, με επιθέσεις στο μέλλον, λέγοντας ότι θα διαλύσουν το Κρεμλίνο και θα δημιουργήσουν χαλιφάτα σε περιοχές όπως ο Καύκασος, τα Ουράλια και η Κριμαία, ενώ οι μη μουσουλμάνοι θα πρέπει να... πληρώνουν ειδικό φόρο.

Το βίντεο αποτελεί μονταρισμένο υλικό από παλαιότερες φρικιαστικές εκτελέσεις, ισλαμική μουσική και στίχους απειλών. Ο τίτλος του είναι «Πολύ σύντομα το αίμα θα ρέει σαν ωκεανός».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής κυβέρνησης δήλωσε ότι η αυθεντικότητα του βίντεο ελέγχεται.

Οι απειλές έρχονται σε συνέχεια των ιδιαίτερα αποτελεσματικών αεροπορικών βομβαρδισμών της ρωσικής αεροπορίας εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου, που το έχουν υποχρεώσει σε υποχωρήσεις από τα εδάφη που είχε κατακτήσει, καθώς και την προέλαση του συριακού στρατού εναντίον του.

Οι τζιχαντιστές πρόσφατα, ως αντίποινα, είχαν αναλάβει την ευθύνη για την κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου στο Σινά.

μεινανε με τον ελεγχο στο χερι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Τι να πω και το είχα διαβάσει και μου το έχουν πει πολλοί, κανεις όμως που να την έχει επισκεφτεί. Μακάρι να είναι αλλιώς τα πράγματα.
το μόνο πρόβλημα που έχουν στην ιαπωνία είναι οι παλαιότερες γενιές με τους νέους,
οι οποίοι νέοι, κυρίως λόγω ιντερνετ και τριβής τους με άλλες κουλτούρες μέσω αυτού, δεν είναι τόσο αφοσιωμένοι στις παραδόσεις της κάθε οικογένειας και της Ιαπωνίας γενικότερα.
Οι νέοι στην Ιαπωνία περνάνε από περίεργες φάσεις, ένα από τα τελευταία περίεργα είναι η άρνηση σύναψης σχέσεων, οπότε και σεξ και εν τέλει γάμων και γεννήσεων.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Καλα να παθουν οι Γαλλοι αφου ειχαν μουσουλαμνους μεταναστες στην χωρα τους .το ιδιο θα συμβει οπου υπαρχουν μουσουλμανοι μεταναστες Αυτο να το καταλαβουν οι ΑΝΤΙΤΑΤΣΙΤΕΣ καλα, Ισλαμ= ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλα να παθουν οι Γαλλοι αφου ειχαν γαμήσει τόσους λαούς με τις αποικίες τουςμουσουλαμνους μεταναστες στην χωρα τους .το ιδιο θα συμβη οπυ υπαρχουν μουσουλμανοι μεταναστες Αυτο να το καταλαβουν οι ΑΝΤΙΤΑΤΣΙΤΕΣ καλα, Ισλαμ= ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
θεωρώ ότι κάπως έτσι είναι πιο σωστό.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
Λονδινο και Ρωμη!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι
Σαμαράς: Αποτρόπαιο και ύπουλο κτύπημα για τους λαούς της Ευρώπης
14/11/201502:34

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι προϋπόθεση της Δημοκρατίας» τόνισε

Δήλωση για την πολλαπλή τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι έκανε και ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζοντας το κτύπημα αποτρόπαιο και ύπουλο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σαμαρά:
«Το τρομοκρατικό κτύπημα στο Παρίσι είναι κτύπημα αποτρόπαιο και ύπουλο για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Η ασφάλεια των πολιτών είναι προϋπόθεση της Δημοκρατίας. Και η φύλαξη των συνόρων είναι πλέον όρος ύπαρξης για τις δημοκρατικές κοινωνίες».

πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ανατριχιασα

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το καλοκαίρι έχουν και το EURO. Τελικά σαν να χαίρομαι που δεν περάσαμε.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom