Νέα

Πολιτισμένα strip clubs...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cplx234
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cplx234

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αξιότιμοι κύριοι χαίρετε,
Θελω να παω με τη δικιά μου σε ένα strip club αλλά κάπου καθαρά όπου να υπάρχουν και άλλες πελάτισες.. Δεν έχει ξαναπάει σε τέτοιο μέρος και είναι επιφυλακτική.. Ψάχνω για ένα μέρος για να πιούμε ένα ποτάκι για καμιά ωρίτσα χωρίς απρόοπτα...
Περιμένω οδηγίες!
Ευχαριστώ...

Επισκέπτης
αυτο ειναι που λεμε καταντια του αντρικου φιλου...περνουν τις γκομενες κ πανε στα κωλαδικα για διασκεδαση...δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν απο το να πιανουν κωλαρακια....ρε τι ειναι αυτοι  :2funny:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αξιότιμοι κύριοι χαίρετε,
Θελω να παω με τη δικιά μου σε ένα strip club αλλά κάπου καθαρά όπου να υπάρχουν και άλλες πελάτισες.. Δεν έχει ξαναπάει σε τέτοιο μέρος και είναι επιφυλακτική.. Ψάχνω για ένα μέρος για να πιούμε ένα ποτάκι για καμιά ωρίτσα χωρίς απρόοπτα...
Περιμένω οδηγίες!
Ευχαριστώ...
2 ερωτήσεις!
δική σου ιδέα ήταν ή δική της?
τι εννοείς "χωρίς απρόοπτα"?

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γουσταρεις να σου ζαχαρωνουν τη γκομενα σου ενας λοχος αντρων ταυτοχρονα??????
ε ρε γλεντια....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Baby Gold, Alkatraz πάνε γυναίκες

Επισκέπτης

κ AthenS number one πανε εχει κ στριπτιτζους  :2funny:

OP
OP
C

cplx234

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αναδιατυπώνω την ερώτηση... Παιζει κάποιο μέρος όπου ο κόσμος να είναι μοιρασμένος αντρες-γυναίκες? Εννοώ πάντα πελάτες. Στο εξωτερικό υπάρχουν μαγαζιά με χορούς (χωρίς φραπέδες φυσικά) όπου πάνε ζευγάρια, και ειτε γνωρίζονται μεταξύ τους είτε απλά πίνουνε ένα ποτό και πάνε σπίτια τους για τα περαιτέρω... Στην Ελλάδα δεν περιμένω να βρω κάτι παρόμοιο αλλά υπάρχει κάποιο μαγαζι που να απευθύνεται σοβαρα και σε ζευγάρια? Αν ήθελα να την πάω σε στρατόπεδο δε θα ρωτούσα... ευχαριστώ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kαι baby gold εχει την μαιμου τη μπρατσωμενη,τον Κασπερ και τον αλλο τον αλβανο..
Αμα θες να στην τριψουν αυτοι,πηγαινε Baby gold..
Και εχει και πολλες πελατισσες

OP
OP
C

cplx234

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οπως και να χει θα πρεπει να παω μια και μονος μου να κρινω....

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
κάποτε έκανα το ίδιο και μετάνιωσα! γιαυτό και σε ρώτησα ποιος είχε την ιδέα!
γιατί καλοί οι ξεπούτσωτοι που χόρευαν στην πίστα, καλό το λεσβιακό, αλλά έβλεπε και τις κάριες να πέρνουν τους πελάτες για φραπέδες στο σκοτεινό καναπεδάκι.
άλλο να φαντάζεται τι γίνετε αν πας σε κωλόμπαρο άλλο να το δει με τα μάτια της

αυτό το ξέρεις εσύ καλύτερα βέβαια, μπορεί να γουστάρει την ιστορία

και επειδή δεν έχω βρει μαγαζί που να έχει μόνο show θα σκεφτόμουν το ritorno στην μιχαλακοπούλου.
δεν έχω πάει αλλά αν κατάλαβα καλά οτι είναι πιο κυριλέ σε σχέση με άλλα

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Γυναίκες, μη στριπερς, δεν παίζουν στο Ritorno. Κυριλέ είναι αλλά θα είστε σαν τη μύγα μες στο γάλα

Επισκέπτης
cplx234,η καλυτερη επιλογη...ειναι το αλκατραζ...δλδ το καλυτερο σε ολους τους τομεις,παντα σε συγκριση με τα αλλα,στριπ κλαμπ της πολης...επισης,στο γκολντ εχω δει πολλες φορες ζευγαρια ή παρεες με γκομενες...τελος,εχω δει κ στο μουσσες...αλλα αυτο ειναι black-listed κ δεν στο προτεινω,ειτε πας μονος ειτε με παρεα...

***Να σημειωσω οτι ειμαι καθετα αντιθετος με την ιδεα σου/της...ειναι απ'τις μεγαλυτερες μαλακιες που συναντω τελευταια στα στριπ...
Δεν υπαρχει λογος να πας με γκομενα σε στριπ...εχει εκει πολλες...σιγουρα καποια θα ειναι της αρεσκειας σου...
Τελικα κανε οτι γουσταρεις...παντως να ξερεις οτι πολλοι πελατες κ στριπτιζοφιλοι δε θα σε βλεπουν με καλο ματι,ουτε θα σχολιαζουν με τα καλυτερα λογια την κινηση σου αυτη...ειτε εχεις μουναρο γκομενα...ειτε μπαζολα...εσενα θα σε κοιτανε σαν μαλακα...

Αυτααααααα......κ αν θελεις ακουσε εναν παλιο...σιγουρα δεν θα το μετανιωσεις....

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Kαι baby gold εχει την μαιμου τη μπρατσωμενη,τον Κασπερ και τον αλλο τον αλβανο..
Αμα θες να στην τριψουν αυτοι,πηγαινε Baby gold..
Και εχει και πολλες πελατισσες

Mel..o Gasper εχει φυγει κατι μηνες απο το μαγαζι...για αλλη χωρα.

Ο δε αλλος Αλβανος, ειναι Πολωνος.

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
απαντηση στο φιλο που θελει να παει με την γκομενα στο στριπτιτζαδικο.πριν 6 μηνεσ ημονα στο λιντο ενα βραδι και ηταν ενα ζευγαρι .η τυπισα ζητησε αποτο τιτζεη ενα τραγουδι και την αδεια να κανει στριπτιζ.τησ εβαλε και ανεβηκε .εγω εβλεπα τη φαση και μολισ ανεβηκε  εστηλα αρκετη σαμπανια.η γκομενα ουτε γηρισε να με δει αλλα ο τυποσ δεν θα ενιωσε και ανετα.  νομιζω....χαχα

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
το σκινικο εγινε στο λιντο και η γκομενα λιγο αβιζη αλλα καλο μουνακι .ανετα το καρφωνα χαχα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Mel..o Gasper εχει φυγει κατι μηνες απο το μαγαζι...για αλλη χωρα.

Ο δε αλλος Αλβανος, ειναι Πολωνος.
Αντε ρε,εφυγε?Δε θα κοιμηθω τωρα...
Οσο για τον αλλο,δε πα να ειναι και αμερικανος,εμενα για αλβανος μου κανει..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αντε ρε,εφυγε?Δε θα κοιμηθω τωρα...
Οσο για τον αλλο,δε πα να ειναι και αμερικανος,εμενα για αλβανος μου κανει..

Δεν το εγραψα για να χασεις τον υπνο σου..

Αλλα αφου ειχες την καλοσυνη να ενημερωσεις το αλλο μελος, τουλαχιστον καντο σωστα..

Συμφωνεις ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Mην αρπαζεσαι ρε συ.
Οντως εχεις δικιο,την τελευταια φορα που πηγα(Σαββατο)δεν τον ειδα αλλα υπεθεσα οτι ηταν τυχαιο..

Επισκέπτης
O Gasper θεωρούνταν ένας από τους πολύ καλούς χορευτές αντρικού στριπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom