Mην αρπαζεσαι ρε συ.
Οχι βρε αδελφε και να αρπαχτω..!!
Εδω ειμαι ΜΟΝΟ για να περναω καλα...για τον χαβαλε. Και για να ανταλλαζω πηροφοριες με αλλους για τον στριπ-αλκοολισμο μου..
Mην αρπαζεσαι ρε συ.
Παντως μην πας εκει που πηγα χθες Κουκλες στον Πειραια,χτυπα κανα Αλκαταζ ή Γκολντ,αλλα εγω δεν θα πηγαινα με γκομενα μου ποτε!!!!!Αξιότιμοι κύριοι χαίρετε,
Θελω να παω με τη δικιά μου σε ένα strip club αλλά κάπου καθαρά όπου να υπάρχουν και άλλες πελάτισες.. Δεν έχει ξαναπάει σε τέτοιο μέρος και είναι επιφυλακτική.. Ψάχνω για ένα μέρος για να πιούμε ένα ποτάκι για καμιά ωρίτσα χωρίς απρόοπτα...
Περιμένω οδηγίες!
Ευχαριστώ...
+1αλλα εγω δεν θα πηγαινα με γκομενα μου ποτε!!!!!
Σωστος σε ολα σου!!!!!!!!!!!!+1
Για κανενα λογο δε θα πηγαινα με γκομενα,πιστευω πως θα χασω τη βραδια μου...
Βεβαια γουστο του καθενος τι θα κανει
Παντως μην πας εκει που πηγα χθες Κουκλες στον Πειραια..
Σωστος σε ολα σου!!!!!!!!!!!!
γιατι μεταφερω καυσιμα......Εσύ απεργείς με τα βυτιοφόρα;
ΔΕΝ θελουμε πολιτισμένα στρίπ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ!
Τοτε ολοι περαστε απο Κουκλες,Σταρ,Αμαζων ,Πειραιως ,Ροξυ,Σιερα και οτι αλλο πιο παρακμιακο υπαρχει,
καθοτι ΚΑΙ παρακμιακοι τυποι,εχουμε ηδη περασει....μας κερασαν κ φυγαμε...Τοτε ολοι περαστε απο Κουκλες,Σταρ,Αμαζων ,Πειραιως ,Ροξυ,Σιερα και οτι αλλο πιο παρακμιακο υπαρχει,
αν ειναι κανονιζω δρομολογιο με την βυτιοφορα,θα σας στοιχισει ενα φραπεδακι κερασμα απο τον καθενα σας μελη του φορουμ
Oxi ρε αφου ειμαστε καλοπαιδα ουλοι μας....καθοτι ΚΑΙ παρακμιακοι τυποι,εχουμε ηδη περασει....μας κερασαν κ φυγαμε...
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ!
Τοτε ολοι περαστε απο Κουκλες,Σταρ,Αμαζων ,Πειραιως ,Ροξυ,Σιερα και οτι αλλο πιο παρακμιακο υπαρχει,
αν ειναι κανονιζω δρομολογιο με την βυτιοφορα,θα σας στοιχισει ενα φραπεδακι κερασμα απο τον καθενα σας μελη του φορουμ
Εγω δηλαδη που ειμAΙ ΟΠΑΔΟς ΤΟΥ ΣΙΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ EMO!!!!!!!!!!!!!!1Έτσι. Κάτω Star, Alkatraz και άλλα emo μαγαζιά, ζήτω BG, Lido και Baby-O
εΚΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙς ΕΣΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!!!Και Ανατολή, ξέχασες το πατάρι της ακολασίας
εΚΕΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙς ΕΣΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!!!
θελω αδεια διελευσης απο σενα
Eγω ειμαι τρεντο-καγκουρας...κ γουσταρω τρελα Σιερα οπως ο φιλος βοθρος...αλλα 1ο στις λιστες μου ειναι το Ροξυ...Έτσι. Κάτω Star, Alkatraz και άλλα emo μαγαζιά, ζήτω BG, Lido και Baby-O