Επισκέπτης
απλά λέω ότι η σεξουλικότητα ενός κοινωνικού συστήματος πρέπει να ρυθμίζεται ώστε αυτό το σύστημα να διατηρείται και να αναπαράγεται
Τι σχέση έχει ρε παίκτη η ανάγκη να γαμήσεις έτσι για να γαμήσεις με την ανάγκη για τεκνοποίηση??
απλά λέω ότι η σεξουλικότητα ενός κοινωνικού συστήματος πρέπει να ρυθμίζεται ώστε αυτό το σύστημα να διατηρείται και να αναπαράγεται
Παπάρια εφαρμόστηκε.
Απλά κάπνιζαν και τα ξύλα..
Sandstone Love Commune
California 1972
McCoy Commune
California 1968
Στα λόγια μου έρχεσαι.
Αυτοί κάπνιζαν και τις ρίζες..
απλά λέω ότι η σεξουαλικότητα πρέπει να χαλιναγωγείται/χειραγωγείται απο το κάθε κοινωνικό σύστημα , ώστε αυτό να διατηρείται σε μια τάξη και να αναπαράγεται, η βιομάζα πρέπει να είναι οικονομικά & πολιτικά ελεγχόμενη , αλλιώς το σύστημα καταρρέειΤι σχέση έχει ρε παίκτη η ανάγκη να γαμήσεις έτσι για να γαμήσεις με την ανάγκη για τεκνοποίηση??
εννοείς οτι δεν γαμούσαν τόσο αλλά πιο πολύ κάπνιζαν?
πάντως οι δύο αριστερά στην Sandstone είναι και γαμώ τα μουνιά.
και την δεξιά κάτω θα γαμούσα.
την δεξιά πάνω μόνο αν ήμουν stoned, έχεις δίκιο.
απλά λέω ότι η σεξουαλικότητα πρέπει να χαλιναγωγείται/χειραγωγείται απο το κάθε κοινωνικό σύστημα , ώστε αυτό να διατηρείται σε μια τάξη και να αναπαράγεται, η βιομάζα πρέπει να είναι οικονομικά & πολιτικά ελεγχόμενη , αλλιώς το σύστημα καταρρέει
η βιομάζα
Εννοώ πως το ένα έφερνε το άλλο. Η όλη φάση βασιζόταν στα ντρόγκια.
Γενικά αυτή η γενιά αποδείχθηκε εντελώς fake όταν ξενέρωσε από τα ντρόγκια κι εξελίχθηκε πιο συντηρητική κι απ'αυτή των παππούδων της..
Κι εδώ σταματάει κάθε προσπάθεια διαλόγου.
Χάρηκα που τα λέγαμε..
και συ δίκιο έχεις , δεν φταίς εσύ , αλλού είναι το πρόβλημα σου( )δηλαδή το να τεκνοποιείς είναι έλεγχος από το σύστημα αλλά το να γαμάς για λεφτά μέσα σε ένα πηγάδι με καπότα είναι η αντισυμβατική αντισυστημική επανάσταση?
βασικά με εσένα ισχύει το κλασικό
[size=20pt]έχεις δίκιο, δεν ξέρεις τι λες.[/size]
θιχτηκε η ιδεολογία σου μάλλον με τον όρο βιομάζαΚι εδώ σταματάει κάθε προσπάθεια διαλόγου.
Χάρηκα που τα λέγαμε..
και συ δίκιο έχεις , δεν φταίς εσύ , αλλού είναι το πρόβλημα σου( )
Αυτη η γενια πιστευε πως θα αλλαξει τον κοσμο με αδρανεια και οχι με δραση.Εννοώ πως το ένα έφερνε το άλλο. Η όλη φάση βασιζόταν στα ντρόγκια.
Γενικά αυτή η γενιά αποδείχθηκε εντελώς fake όταν ξενέρωσε από τα ντρόγκια κι εξελίχθηκε πιο συντηρητική κι απ'αυτή των παππούδων της..
θα με χαροποιούσε αν σταματούσε δια παντός ο διάλογος μαζί σου ;)
πάντως δεν φταίνε αυτοί ως γενιά.
η πλάκα είναι ότι ο ανόητος δεν κατάλαβε ότι μόλις χλέυασε μια σχεδόν αυτούσια φράση του foucault απο την ιστορία της σεξουαλικότητας[size=20pt]έχεις δίκιο, δεν ξέρεις τι λες.[/size]
η πλάκα είναι ότι ο ανόητος δεν κατάλαβε ότι μόλις χλέυασε μια σχεδόν αυτούσια φράση του foucault απο την ιστορία της σεξουαλικότητας
απλά λέω ότι η σεξουαλικότητα πρέπει να χαλιναγωγείται/χειραγωγείται απο το κάθε κοινωνικό σύστημα , ώστε αυτό να διατηρείται σε μια τάξη και να αναπαράγεται, η βιομάζα πρέπει να είναι οικονομικά & πολιτικά ελεγχόμενη , αλλιώς το σύστημα καταρρέει
Αυτό το έζησα στο σπίτι μου. Ο πατέρας μου μού απαγόρευε να έχω σχέσεις με άλλους ανθρώπους (παρέες κλπ) κ να πηγαίνω βόλτες, αλλά με προέτρεπε να πηγαίνω στα μπουρδέλα γιατί αυτό μείωνε τον κίνδυνο να πιάσω γκόμενα.