dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γιατι εσυ θεωρεις γλωσσα της διαφορες διαλεκτους που μιλανε στην δυτικη Ουκρανια?Ρε Μήτσο, που κολλάει η παράθεση στα όσα (σωστά) γράφεις ?
Στο Львов με τα Πολωνικα μου τους καταλαβαινω και οτι τους πω το πιανανε.Στο Черновцы πολυ δυσκολα καταλαβαινομασταν!
Η πλακα ειναι οτι αυτη η (γλωσσα) εχει πολυ λιγες λεξεις ισα ισα για τους χωριατες αντε να'χει 2000 λεξεις!Βεβαια αυτοι οι που γραφουνε τα διαφορα αρθρα σχετικα με την Ουκρανια στο ιντερνετ και τα περιοδικα δεν ξερουνε ουτε λεξη Ρωσσικα,για Ουκρανικα δεν το συζηταω ουτε και εχουνε καμια σχεση με αυτα τα μερη!Παρολαυτα γραφουνε οτι θελουνε.
Οτι εχω δει στα δυτικα ΜΜΕ δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα !Ακομα πoυ το Euronews ειχε ρεπορταζ απο κατοικους της Κριμαιας που ειναι προσφυγες στην Ουκρανια φυγανε απο'κει για να γλυτωσουν απο τη Ρωσσικη υποδουλωση οταν στην Ουκρανια μισθο δεν παιρνει κανενας (οι περισσοτεροι παιρνουν 300-400 γκριβνια εναντι) ενω στην Κριμαια πληρωθηκανε σε Ρωσσικα ρουβλια και συντομα οι μισθοτοι και οι συνταξιουχοι θα παιρνουνε οσα και στην υπολοιπη Ρωσσια ενω το μρλλον στην Ουκρανια ειναι αβεβαιο κανεις δεν ξερεις τι θα γινει .Ειναι σαν στις αρχες της δεκαετια του '90 να φευγανε Ελληνες μεταναστες στην Αλβανια
Οπως εχω πει ο μονος τροπος να χτυπιθει η Ρωσσια ειναι να ριξουν της τιμες του πετρελαιου.Ειναι πολυ πιθανον κατι τετοιο να ετοιμαζουν Δεν ειναι τυχαιο που ο Ομπάμα πηγε στη Σαουδικη Αραβία για επισημη επισκεψη