Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.259
Κριτικές
3
Like
1.437
Πόντοι
566
Μην το λες . Στην πρωην CCCP ειναι πολυ δυνατα τα κομμουνιστικα κομματα και σε πολλες χωρες του πρωην ανατολικού μπλοκ υπάρχει μεγάλη νοσταλγία για εκεινες τις εποχες 

Πρακτικά όμως ΠΟΥΘΕΝΑ οι κομουνιστες δεν ξαναπήραν την εξουσια με εκλογές, ούτε επανήλθε η κομμουνιστική οργανωση μιας οικονομίας σε αυτές τις χώρες!!! 
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.312
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
Πρακτικά όμως ΠΟΥΘΕΝΑ οι κομουνιστες δεν ξαναπήραν την εξουσια με εκλογές, ούτε επανήλθε η κομμουνιστική οργανωση μιας οικονομίας σε αυτές τις χώρες!!!   
Την εξουσια η κομμουνιστες την πηραν με τα οπλα και οχι με εκλογες . Το σιγουρο ειναι οτι κομμουνιστικο κομμα θα βγει στην κυβερνηση (στην Ρωσια ειναι αντιπολιτευση) αλλα δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο που ηταν πριν .
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.312
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
θαλασσα ταχει κανει ο kgbιτης,τα καταφερε να απομονωθει.
να δουμε τι θα βγει απο την συναντηση Κερυ-Λαβροφ στο Παρισι.
Ρε τυπε τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις ????? Αυτα που λεει τωρα ο Λαβροφ και οι ρωσοι ειναι να γινει η Ουκρανια ομοσπονδια για να μπορει στο μελλον να διασπαστει και σε αλλα ανεξαρτητα κρατη τα οποια με χαρα θα προσαρτηση η Ρωσια .
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.312
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
Εξαρταται πια εννοεις παλιά σε ολη σχεδον την πρω'ι'ν Ε.Σ.Σ.Δ τα σπιτια που χτιστηκαν πριν τον κομμουνισμο μαζι με τα σπιτια που χτιστηκαν επι Στάλιν ειναι ακριβοτερα γιατι απλουστατα ειναι πολυ καλητερα και μεγαλητερα απο τα κομμουνιστικα σπιτια εκτος αυτου τα παλια σπιτια καθως και τα σπιτια που χτιστηκαν επι Στάλιν ειναι αν οχι στο κεντρο σε πολυ καλες περιοχες οποτε και ειναι ακριβοτερο το τετραγωνικο.Αν και τωρα στην Μοσχα,Αγια Πετρουπολη χτιζουνε καινουργια σπιτια που ειναι εξισου καλα (ψηλοταβανα,ανετα,ευρυχωρα) και σε καλες περιοχες που δεν ειναι φτηνοτερα απο τα παλια σπιτια.Οι Ελληνες για μενα ειναι το ιδιο υπαναπτικτοι με αυτους  :2funny:Σε πολλα μαλιστα ειναι ακομα πιο  :jerking:!Τουλαχιστον αυτοι δε λενε οτι η Μολδαβια ειναι η πιο ομορφη χωρα στον κοσμο  :2funny: απλος λενε ειναι η πατριδα μου το σπιτι μου και θα γυρισω να μεινω εκει :think:Ο Ελληνας θα σου πει οτι η Ελλαδα εχει την ομορφοτερη θαλασσα στον κοσμο  :jerking: τον καλητερο καιρο  :2funny: ασχετα αν σε ψηνει το καλοκαιρι ο καυσωνας  :2funny: και απο ανεσεις η Ελλαδα ειναι μηδεν!Η Ελλαδα για μενα ειναι απο της πιο χειροτερες χωρες για να ζει κανεις μονιμα!Σιγα σιγα καταντας γιατι δεν εχεις κανενα ενδιαφερον.Αν μιλησουμε και για το :knockinb:  :2funny: η Ελλαδα ειναι χειροτερη και απο την Αλγερία,Μαροκο εκει τουλαχιστον αν εχεις ενα καλο αμαξι η γκομενα θα κατσει να την πας μεχρι το σπιτι της και θα την γνωρισεις ενω στηνΕλλαδα αρχηδια!
   Τωρα σχετικα με τα διαμερισματα στην Ουκρανια οι Ουκρανοι προσπαθουνε να αγωρασουνε διαμερισματα στο εξωτερικο συνηθως σε περιοχες της Ρωσσιας κοντα στην Ουκρανια
    Πολλοι συμφωνα με το αρθρο ειναι ετοιμοι να πουλισουνε τα διαμερισματα τους στο Χάρκοβο,Ντονετσκ,Ντεπροπετροβσκ προς 1000-1200$ το τετραγωνικο και να αγωρασουν με τα λεφτα αυτα διαμερισματα στο Μπελγκοροντ,Κουρσκ,Μπριανσκ.

 
Ελα ρε Δημητρακη με την Ρωσια σου τι καλο εχει δηλαδη εκει ??? Στην πολη που μενεις απο τις 365 μερες του χρονου της 300 βρεχει,χιονιζει και εχει ομιχλη, με τους μηνες δεν βλεπεις τον ηλιο ασε που τον μισο χρονο ειναι σαν να ζεις στον καταψυκτη του ψυγειου .Τα σπιτια που αναφερεις εσυ σαν πανακριβα ειναι τρισαθλια  που και η λαθρομεταναστες στην Ελλαδα δεν θα καταδεχοταν να μεινουν σ αυτα .Οι Ρωσοι σαν λαος εκτος απο το να δουλευουν και να μπεκρουλιαζουν δεν κανουν τιποτα αλλο .Πες μας λοιπον εκτος απο ομορφες γυναικες τι αλλο καλο εχει η Ρωσια ??? Δεν συγκρινεται με τιποτα με την φυσικη ομορφια το κλιμα και την θαλασσα της Ελλαδας . Τοσο χαλια ειναι η Ελλαδα που ολη η Ρωσια τρεχει να αγορασει εδω σπιτια και βιλλες  :2funny: Συγκρινεις τριτοκοσμικες χωρες με την Ελλαδα  :headbang:  :headbang:  :headbang:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα ρε Δημητρακη με την Ρωσια σου τι καλο εχει δηλαδη εκει ??? Στην πολη που μενεις απο τις 365 μερες του χρονου της 300 βρεχει,χιονιζει και εχει ομιχλη, με τους μηνες δεν βλεπεις τον ηλιο ασε που τον μισο χρονο ειναι σαν να ζεις στον καταψυκτη του ψυγειου .Τα σπιτια που αναφερεις εσυ σαν πανακριβα ειναι τρισαθλια  που και η λαθρομεταναστες στην Ελλαδα δεν θα καταδεχοταν να μεινουν σ αυτα .Οι Ρωσοι σαν λαος εκτος απο το να δουλευουν και να μπεκρουλιαζουν δεν κανουν τιποτα αλλο .Πες μας λοιπον εκτος απο ομορφες γυναικες τι αλλο καλο εχει η Ρωσια ??? Δεν συγκρινεται με τιποτα με την φυσικη ομορφια το κλιμα και την θαλασσα της Ελλαδας . Τοσο χαλια ειναι η Ελλαδα που ολη η Ρωσια τρεχει να αγορασει εδω σπιτια και βιλλες   :2funny: Συγκρινεις τριτοκοσμικες χωρες με την Ελλαδα  :headbang:  :headbang:  :headbang:
Μα η Ελλαδα ειναι μια τριτοκοσμικη χωρα και την βαζουνε λιγο καλητερα απο την Τουρκια Ευρωπη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Απλος εχεις μεινει στις αρχες της δεκαετιας του '90!Οτι γραφεις ειναι για την τοτε εποχη.Ναι τοτε ηταν ετσι οπως τα λες τωρα ομως εχεις τρομερες ανεσεις.Δες τι γραφει ο Φιντελ για την Κρακοβία που ειναι 5 φορες μικροτερη πολη απο την  Αγια Πετρουπολη και σιγουρα εχει πολυ λιγοτερες ανεσεις.
 Τωρα σχετικα με την ομορφια της Ελλαδας μονο το 4% των Ρωσσων πηγαινει εξωτερικο καθε χρονο!Αν απο τα 130.000.000 των Ρωσσων πηρανε και 10.000 βιλλες ειναι ενδυκτικο οτι πηραν οι Ρωσσοι βιλλες στην Ελλαδα?!Απο της φιλες μου οι περισσοτερες που πηγαν Ελλαδα ειπαν οτι ειναι μεν καλητερα απο Τουρκια αλλα με Καναρια νησια και Καρα'ι'βικη αν πας να την συγκρινεις η Ελλαδα ειναι κλασεις κατωτερη και η θαλασσσα στην Καρα'ι'βικη ειναι παρα πολυ καλητερη.Ειδα στην Ελλαδα που μενουνε χιλιαδες στους δρομους και σε κατι σπηλιες!Και μιλαμε για νορμαλ ανθρωπους οχι τιποτα πρεζονια.
  Εσυ μου εβαλες κατι αθλια κτηρια της Βουλγαριας φωτογραφια και ελεγες οτι ειναι Χα'ι'! :2funny: Στο Νοβγκοροντ να πας τα εμπορικα κεντρα που εχουνε χτιστει ειναι πολυ καλητερα απο της Σόφιας.Δηλαδη αν πας Αγια Πετρουπολη θα μεινεις με ανοικτο το στομα!΄

 
επειδή από Αύγουστο θα βρίσκομαι επαγγελματικά στην Ουκρανία, ποιά τράπεζα προτείνετε εκεί για τήρηση μισθοδοτικού λογαριασμού με μεγάλη διασπορά καταστημάτων και ATMs στην χώρα, καλές πιστωτικές και αξιόπιστη/φερέγγυα?

επίσης έχει κανείς άποψη για αγορά ακινήτου (διαμερίσματος) στην Ουκρανία, ακόμη και εκτός Κιέβου.
Τοτε που ακομα το σα'ι'τ ειχε καποια σοβαροτητα και δεν γραφανε Σκυλοχάρες αποφοιτοι γυμνασιου ειχα κανει μια λεπτομερη αναλυση σχετικα με τα διαμερισματα στην πρω'ι'ν Ε.Σ.Σ.Δ με πολλες φωτογραφιες σχεδια περιγραφοντας την καθε σειρα σπιτιων και με παρα πολλες λεπτομεριες νομιζω ειναι στο Thread της Ρωσσιας (δεν ειμαι 100% σιγουρος μπορει να ειναι και στις Ουκρανιας) εκει τα λεει ολα με καθε λεπτομερια το κακο ειναι οτι πρεπει να ξεφυλισεις τα Thread για να τα βρεις αλλα ειναι οτι ζητας
 
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ελα ρε Δημητρακη με την Ρωσια σου τι καλο εχει δηλαδη εκει ???
Ξέχασα να γραψω οτι πριν λιγο ειχα παει στο Лента που ειναι 24ωρο εχει 38 ταμεια και το μαγαζι ειναι 12.800 τετραγωνικα μετρα εχει πανω απο 10 καταστηματα Λέντα σε ολη τη πολη που ολα ειναι 24ωρα και εχει και αλλες αλυσιδες υπερκαταστηματα που και αυτα τα περισσοτερα ειναι 24ωρα!
   πηρα ψαρι για αυριο ξιφια 2 φιλετα 60 γρ. περιπου και σολωμο φιλετο κοντα ενα κιλο οι τιμες ειναι περιπου οσο και  στη Βαρβακειο ξιφιας 1100 ρουβλια το κιλο στη Βαρβακειο 18-19 Ευρω και παζαρευοντε δηλαδη λιγακι ακριβοτερο απο την Ελλαδα Ο Σολωμος 600 ρουβλια το κιλο Στη Βαρβακειο ειχε 13-15 Ευρω το κιλο δηλαδη πανω κατω τα ιδια.Τα πραγματα εχουνε λιγακι ακριβηνει λογω της υποτιμησης του ρουβλιου ο Σολωμος ειχε λιγο κατω απο 500 ρουβλια με την εισοτημια 40 ρουβλια το 1 Ευρω.
  Μετα μου λες εσυ για Ελλαδα που τα μαγαζια ειναι συνεχεια κλειστα και αν θελεις τιποτα απο τα περιεργα που τρωω εγω πρεπει να πας στη Βαρβακειο μεχρι της 3 το μεσημερι.Ενω εδω εχω οτι θελω 24ωρο.Αυτο ειναι μονο ενα παραδηγμα μπορω να αναφερω 10αδες τετοια παραδηγματα
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
θαλασσα ταχει κανει ο kgbιτης,τα καταφερε να απομονωθει.
Φίλε πρακτική στο ΥΠΕΞ κάνεις :jerking:? Ή μήπως σπουδάζεις τα τελευταία 10-15 χρόνια σε κανένα τμήμα διεθνών σχέσεων της Αμερικής δια αλληλογραφίας??? :think: :think: :think:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θαλασσα ταχει κανει ο kgbιτης,τα καταφερε να απομονωθει.
να δουμε τι θα βγει απο την συναντηση Κερυ-Λαβροφ στο Παρισι.
Εγω θα συμφωνησω με τον ρολογά εδω.Τι απομωνοση και απο ποιον?Ποιος εχει αναγκη ποιον στο κατω κατω? :2funny:Η Ρωσσια πουλαει στη δυση γκαζι και πρωτες υλες και αγωραζει τροφιμα και ετοιμα προ'ι'οντα απο την δυση.Ολα αυτα που αγωραζει μπορει να τα παρει και απο την Κίνα ή την Ινδια.Και η Κίνα φτιαχνει αυτοκινητα και η Ινδια εχει προ'ι'οντα.Αν ομως τους κωψει το γκαζι και το πετρελαιο και σταματισει να αγωραζει τα προ'ι'οντα τους οι Ευρωπαιοι θα εχουνε μεγαλο προβλημα.Η Ευρωπη εχει αναγκη τη Ρωσσια,σχετικα με της Η.Π.Α δεν εχουν να χασουν τιποτα γιατι δεν εξαρτωνται απο τη Ρωσσια ενεργιακα.
  Φυσικα και απετυχε η Συναντιση Κερυ-Λαβροφ δεν υπηρχε καμια περιπτωση να πετυχενε.Η Ρωσσια ζηταει να γινει η Ουκρανια μερικα ομοσπονδα κρατη και την αναγνωριση της ΠΜΡ και ειναι πολυ πιθανον να το πετυχει γιατι σιγα σιγα τα εργοστασια κλεινουνε στην Ουκρανια γιατι τα προ'ι'οντα τους στη Ρωσσια τα πουλαγανε.Εκτος αυτου οι όροι του ΔΝΤ ειναι εξωπραγματικοι! :headbang:
  Προσωπικα για μενα ακομα καλητερα :2funny: δεν θα ερχονται Πιρφοροι εδω περα αν η Ρωσσια τσακωθει με την Ευρωπη :2funny:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Εφόσον η Δύση έχει αναγνώρισει τη Μαϊντάν, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αναγνωρίσει και την επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία, δήλωσε ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ (αντιγράφω από Russia Today):
«Δυστυχώς νομίζω ότι συμπεριφέρονται με σκοπιμότητα (αφού κάνουν τα στραβά μάτια για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους ακτιβιστές στη Μαϊντάν). Από το ξεκίνημα της κρίσης, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν η απόλυτα θεμιτή και νόμιμη απόφαση του τότε προέδρου της Ουκρανίας, όχι να ακυρώσει, αλλά να αναβάλει την υπογραφή της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκάλεσε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Μεϊντάν, με αντίσκηνα, φορητές κουζίνες, βιολογικές τουαλέτες και τα σχετικά, μια διαμαρτυρία που προσέλκυσε τους εξτρεμιστές ταραξίες του Δεξιού Τομέα και άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων, είχαμε προειδοποιήσει τις χώρες της Δύσης να μη δείξουν συγκαταβατικότητα» είπε ο Ρώσος ΥΠΕΞ και πρόσθεσε: «Απάντησαν μάλλον αόριστα ότι ήταν μια νόμιμη διαμαρτυρία πολιτικών θέσεων. Όμως τότε ήταν ήδη φανερό ότι τέτοιου είδους δράσεις αποκτούσαν αντισυνταγματικό και αντικυβερνητικό χαρακτήρα».
 «Αργότερα η κατάσταση πήρε τη μορφή πραξικοπήματος το οποίο διεπράχθη κυριολεκτικά μία μέρα μετά την υπογραφή μεταξύ του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς και της αντιπολίτευσης, παρουσία τριών υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αργότερα είπαν ότι ήταν επανάσταση και ότι ήταν μια πραγματικότητα που έπρεπε να δεχτούμε», τόνισε ο Λαβρόφ.
Αυτά τα ακούμε από τότε που εμείς υπογραμμίζαμε ότι όλο αυτό ήταν παράνομο και επιμέναμε ότι πρέπει να διερευνηθεί η νομιμότητά του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, αλλά εμποδίστηκε η εφαρμογή της πρότασής μας, ανέφερε ο Λαβρόφ διευκρινίζοντας: «Η πρότασή μας δεν έφτασε στην Επιτροπή της Βενετίας εξαιτίας διάφορων πρωτοκόλλων και οργανωτικών θεμάτων που επικαλέστηκε το Συμβούλιο της Ευρώπης». Και συνέχισε ο Ρώσος ΥΠΕΞ: «Τώρα έρχονται και μας λένε “περασμένα ξεχασμένα”, “να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για να ανακαλέσετε τις αποφάσεις σας για την Κριμαία”. Δεν υπερβάλλω. Αυτά μας λένε. Η απάντηση που δίνουμε είναι πολύ απλή. Ακόμα κι αν παραμερίσουμε τη σύγκριση όσον αφορά τα γεγονότα της Μαϊντάν και της Κριμαίας (και δηλώνω βέβαιος ότι η πρώτη περίπτωση ήταν παράνομη δράση, ενώ η δεύτερη ήταν η εκδήλωση της βούλησης των πολιτών, των οποίων το ποσοστό που ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία καθιστά αδιαμφισβήτητο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος), οποιαδήποτε συζήτηση που λέει ότι όσα έγιναν στη Μαϊντάν ήταν πραγματικότητα αλλά οι εξελίξεις στην Κριμαία δεν αναγνωρίζονται ως πραγματικότητα είναι πέρα από κάθε κριτική, από διπλωματικής απόψεως. Είναι μια απολύτως ασυνείδητη προσέγγιση». «Αν μπορούν να αναγνωρίζουν μία πραγματικότητα, τότε απλώς είναι αναγκασμένη να αναγνωρίσουν και την άλλη» κατέληξε ο Σεργκέι Λαβρόφ.
 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
φορητές κουζίνες, βιολογικές τουαλέτες
τετοιες μαλακιες,επιχειρηματα εχει ο λαβροφ ?
γειασου ειναι ο τζαμιας
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.436
Κριτικές
3
Like
3.398
Πόντοι
786
:rockon:
kitchendebateLN-superJumbo.jpg

URL]]
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εφόσον η Δύση έχει αναγνώρισει τη Μαϊντάν, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αναγνωρίσει και την επανένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία, δήλωσε ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ (αντιγράφω από Russia Today):
«Δυστυχώς νομίζω ότι συμπεριφέρονται με σκοπιμότητα (αφού κάνουν τα στραβά μάτια για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους ακτιβιστές στη Μαϊντάν). Από το ξεκίνημα της κρίσης, στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν η απόλυτα θεμιτή και νόμιμη απόφαση του τότε προέδρου της Ουκρανίας, όχι να ακυρώσει, αλλά να αναβάλει την υπογραφή της συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προκάλεσε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Μεϊντάν, με αντίσκηνα, φορητές κουζίνες, βιολογικές τουαλέτες και τα σχετικά, μια διαμαρτυρία που προσέλκυσε τους εξτρεμιστές ταραξίες του Δεξιού Τομέα και άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων, είχαμε προειδοποιήσει τις χώρες της Δύσης να μη δείξουν συγκαταβατικότητα» είπε ο Ρώσος ΥΠΕΞ και πρόσθεσε: «Απάντησαν μάλλον αόριστα ότι ήταν μια νόμιμη διαμαρτυρία πολιτικών θέσεων. Όμως τότε ήταν ήδη φανερό ότι τέτοιου είδους δράσεις αποκτούσαν αντισυνταγματικό και αντικυβερνητικό χαρακτήρα».
 «Αργότερα η κατάσταση πήρε τη μορφή πραξικοπήματος το οποίο διεπράχθη κυριολεκτικά μία μέρα μετά την υπογραφή μεταξύ του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς και της αντιπολίτευσης, παρουσία τριών υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αργότερα είπαν ότι ήταν επανάσταση και ότι ήταν μια πραγματικότητα που έπρεπε να δεχτούμε», τόνισε ο Λαβρόφ.
Αυτά τα ακούμε από τότε που εμείς υπογραμμίζαμε ότι όλο αυτό ήταν παράνομο και επιμέναμε ότι πρέπει να διερευνηθεί η νομιμότητά του από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων, αλλά εμποδίστηκε η εφαρμογή της πρότασής μας, ανέφερε ο Λαβρόφ διευκρινίζοντας: «Η πρότασή μας δεν έφτασε στην Επιτροπή της Βενετίας εξαιτίας διάφορων πρωτοκόλλων και οργανωτικών θεμάτων που επικαλέστηκε το Συμβούλιο της Ευρώπης». Και συνέχισε ο Ρώσος ΥΠΕΞ: «Τώρα έρχονται και μας λένε “περασμένα ξεχασμένα”, “να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τώρα για να ανακαλέσετε τις αποφάσεις σας για την Κριμαία”. Δεν υπερβάλλω. Αυτά μας λένε. Η απάντηση που δίνουμε είναι πολύ απλή. Ακόμα κι αν παραμερίσουμε τη σύγκριση όσον αφορά τα γεγονότα της Μαϊντάν και της Κριμαίας (και δηλώνω βέβαιος ότι η πρώτη περίπτωση ήταν παράνομη δράση, ενώ η δεύτερη ήταν η εκδήλωση της βούλησης των πολιτών, των οποίων το ποσοστό που ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία καθιστά αδιαμφισβήτητο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος), οποιαδήποτε συζήτηση που λέει ότι όσα έγιναν στη Μαϊντάν ήταν πραγματικότητα αλλά οι εξελίξεις στην Κριμαία δεν αναγνωρίζονται ως πραγματικότητα είναι πέρα από κάθε κριτική, από διπλωματικής απόψεως. Είναι μια απολύτως ασυνείδητη προσέγγιση». «Αν μπορούν να αναγνωρίζουν μία πραγματικότητα, τότε απλώς είναι αναγκασμένη να αναγνωρίσουν και την άλλη» κατέληξε ο Σεργκέι Λαβρόφ.
Μακη στην Κριμαια οι συνταξεις και οι μισθοι των δημωσιων υπαλληλων θα διπλασιαστουνε μεχρι την 1η Ιουλιου!Θα τους ανεβαζουν κατα 25% καθε μηνα μεχρι την πρωτη Ιουλιου.    στην Ουκρανια οι συνταξεις θα μειωθουνε κατα 50%  :headbang: δηλαδη την 1η ιουλιου στην Κριμαια θα παιρουν μισθους και συνταξεις 4 φορες μεγαλητερες απο την Ουκρανια! :)Αυτο για να μην αμφιβαλει κανεις οτι αν μπει ο Ρωσσικος στρατος στο Χάρκοβο θα τους υποδεχτουνε με λουλουδια!Ακομα και οι ελαχιστοι Ουκρανοφωνοι που μπορει να μενουνε εκει :2funny:!
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.312
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
Μα η Ελλαδα ειναι μια τριτοκοσμικη χωρα και την βαζουνε λιγο καλητερα απο την Τουρκια Ευρωπη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Απλος εχεις μεινει στις αρχες της δεκαετιας του '90!Οτι γραφεις ειναι για την τοτε εποχη.Ναι τοτε ηταν ετσι οπως τα λες τωρα ομως εχεις τρομερες ανεσεις.Δες τι γραφει ο Φιντελ για την Κρακοβία που ειναι 5 φορες μικροτερη πολη απο την  Αγια Πετρουπολη και σιγουρα εχει πολυ λιγοτερες ανεσεις.
 Τωρα σχετικα με την ομορφια της Ελλαδας μονο το 4% των Ρωσσων πηγαινει εξωτερικο καθε χρονο!Αν απο τα 130.000.000 των Ρωσσων πηρανε και 10.000 βιλλες ειναι ενδυκτικο οτι πηραν οι Ρωσσοι βιλλες στην Ελλαδα?!Απο της φιλες μου οι περισσοτερες που πηγαν Ελλαδα ειπαν οτι ειναι μεν καλητερα απο Τουρκια αλλα με Καναρια νησια και Καρα'ι'βικη αν πας να την συγκρινεις η Ελλαδα ειναι κλασεις κατωτερη και η θαλασσσα στην Καρα'ι'βικη ειναι παρα πολυ καλητερη.Ειδα στην Ελλαδα που μενουνε χιλιαδες στους δρομους και σε κατι σπηλιες!Και μιλαμε για νορμαλ ανθρωπους οχι τιποτα πρεζονια.
  Εσυ μου εβαλες κατι αθλια κτηρια της Βουλγαριας φωτογραφια και ελεγες οτι ειναι Χα'ι'! :2funny: Στο Νοβγκοροντ να πας τα εμπορικα κεντρα που εχουνε χτιστει ειναι πολυ καλητερα απο της Σόφιας.Δηλαδη αν πας Αγια Πετρουπολη θα μεινεις με ανοικτο το στομα!΄
Για να εχεις τετοια πικρα για την Ελλαδα και τους ελληνες  και να ζεις εξοριστος το καταχνο και θλιβερο Πετερμπουρκ πρεπει να σε πληγωσαν πολυ στην πατριδα σου . Σε ποιοτητα ζωης και σε φυσικες ομορφιες η Ρωσια ειναι ετη φωτος μακρια απο την Ελλαδα . Σ αυτα που λεω για την Βουλγαρια η σκοπιμος παραποιεις αυτα που γραφω η εχεις ξεχασει τα ελληνικα . Γραφω οτι εχει φοβερη ανοικοδομηση η χωρα και οχι φοβερα κτιρια . Οι φωτογραφιες που ανεβαζω ειναι ψηφιακες και μπορεις να δεις ποτε της τραβηξα αν κοιταξεις τις ιδιοτητες τους . Αλλωστε το 90 που λες συνεχεια δεν υπηρχαν ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες κυκλοφορησαν το 2003 και μετα .Δες και κατι για την  την Ελλαδα
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για να εχεις τετοια πικρα για την Ελλαδα και τους ελληνες  και να ζεις εξοριστος το καταχνο και θλιβερο Πετερμπουρκ πρεπει να σε πληγωσαν πολυ στην πατριδα σου . Σε ποιοτητα ζωης και σε φυσικες ομορφιες η Ρωσια ειναι ετη φωτος μακρια απο την Ελλαδα . Σ αυτα που λεω για την Βουλγαρια η σκοπιμος παραποιεις αυτα που γραφω η εχεις ξεχασει τα ελληνικα . Γραφω οτι εχει φοβερη ανοικοδομηση η χωρα και οχι φοβερα κτιρια . Οι φωτογραφιες που ανεβαζω ειναι ψηφιακες και μπορεις να δεις ποτε της τραβηξα αν κοιταξεις τις ιδιοτητες τους . Αλλωστε το 90 που λες συνεχεια δεν υπηρχαν ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες κυκλοφορησαν το 2003 και μετα .Δες και κατι για την  την Ελλαδα

φιλε μου αλλο τι προτιμουν οι δισεκατομμυριουχοι. Μερικοι δισεκατομυριουχοι προτιμουν και τα νησια της καραιβικης αλλα αυτο δε σημαινει οτι εκει οι ντοπιοι περνανε καλα.
Στην Ελλαδα η μεσαια ταξη συντριβεται και το επιπεδο ζωης συνεχως πεφτει. Βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας και δεν αξιοποιουμε τις δυνατοτητες μας ως χωρα. Το οτι εχει καλο κλιμα η θαλασσα η ηλιο, η ωραιο ψαρακι σου δινει ενα αβανταζ αλλα απο μονο του δε φτανει. Και δυστυχως ο ιδιος ο ελληνας καταστρεφει τη χωρα του
 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
dimitrakis29
Μακη στην Κριμαια οι συνταξεις και οι μισθοι των δημωσιων υπαλληλων θα διπλασιαστουνε μεχρι την 1η Ιουλιου!Θα τους ανεβαζουν κατα 25% καθε μηνα μεχρι την πρωτη Ιουλιου.    στην Ουκρανια οι συνταξεις θα μειωθουνε κατα 50%  Banging Head Against a Wall δηλαδη την 1η ιουλιου στην Κριμαια θα παιρουν μισθους και συνταξεις 4 φορες μεγαλητερες απο την Ουκρανια! :)Αυτο για να μην αμφιβαλει κανεις οτι αν μπει ο Ρωσσικος στρατος στο Χάρκοβο θα τους υποδεχτουνε με λουλουδια!Ακομα και οι ελαχιστοι Ουκρανοφωνοι που μπορει να μενουνε εκει 2funny!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Δηλαδη προκειται περι εξαγορας..
Νομιζω ομως οτι και οι ρωσοι ειπαν οτι μεσα στο 2014 δεν θα πεσει ρουβλι.
Το 2014 κανονικα θα ειναι κακο οικονομικα για την Κριμαια αφου οι δομες διαλυονται και οι νεες δομες δεν γινονται με την μια.Ηδη τα ΑΤΜ δεν λειτουργουν,οι πιστωτικες καρτες δεν δουλευουν ρευμα και νερο
ερχονται απο την Ουκρανια αλλα και ο προυπολογισμος της Κριμαιας στηριζεται στα 220 εκατ ευρω που στελνει το Κιεβο.Ο τουρισμος θα πεσει.Στο euronews εδειξαν ενα αδειο ξενοδοχειο και ο ξενοδοχος
προεβλεπε κεσατια.
Οι ρωσοι κανονικα δεν θελουν την διασπαση της Ουκρανιας.Την θελουν ενωμενη και φιλανδιοποιημενη,μαξιλαρι δηλαδη.Αν διασπασθει τοτε το δυτικο μερος θα πεσει στον ΝΑΤΟ,μιλαμε για περικυκλωση.
Η Κριμαια ισως αποδειχθει μια μαλακια και σιγουρα αποτελει μια αλλαγη της ρωσικης πολιτικης η οποια
ποτε δεν εθετε θεματα εθνοτικα αφου η ιδια ειναι μια πολυεθνικη χωρα με 200 εθνοτητες.
 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Μηνύματα
5.312
Κριτικές
8
Like
2.198
Πόντοι
506
dimitrakis29
Μακη στην Κριμαια οι συνταξεις και οι μισθοι των δημωσιων υπαλληλων θα διπλασιαστουνε μεχρι την 1η Ιουλιου!Θα τους ανεβαζουν κατα 25% καθε μηνα μεχρι την πρωτη Ιουλιου.    στην Ουκρανια οι συνταξεις θα μειωθουνε κατα 50%  Banging Head Against a Wall δηλαδη την 1η ιουλιου στην Κριμαια θα παιρουν μισθους και συνταξεις 4 φορες μεγαλητερες απο την Ουκρανια! :)Αυτο για να μην αμφιβαλει κανεις οτι αν μπει ο Ρωσσικος στρατος στο Χάρκοβο θα τους υποδεχτουνε με λουλουδια!Ακομα και οι ελαχιστοι Ουκρανοφωνοι που μπορει να μενουνε εκει 2funny!
------------------------------------------------------------------------------------------------
Δηλαδη προκειται περι εξαγορας..
Νομιζω ομως οτι και οι ρωσοι ειπαν οτι μεσα στο 2014 δεν θα πεσει ρουβλι.
Το 2014 κανονικα θα ειναι κακο οικονομικα για την Κριμαια αφου οι δομες διαλυονται και οι νεες δομες δεν γινονται με την μια.Ηδη τα ΑΤΜ δεν λειτουργουν,οι πιστωτικες καρτες δεν δουλευουν ρευμα και νερο
ερχονται απο την Ουκρανια αλλα και ο προυπολογισμος της Κριμαιας στηριζεται στα 220 εκατ ευρω που στελνει το Κιεβο.Ο τουρισμος θα πεσει.Στο euronews εδειξαν ενα αδειο ξενοδοχειο και ο ξενοδοχος
προεβλεπε κεσατια.
Οι ρωσοι κανονικα δεν θελουν την διασπαση της Ουκρανιας.Την θελουν ενωμενη και φιλανδιοποιημενη,μαξιλαρι δηλαδη.Αν διασπασθει τοτε το δυτικο μερος θα πεσει στον ΝΑΤΟ,μιλαμε για περικυκλωση.
Η Κριμαια ισως αποδειχθει μια μαλακια και σιγουρα αποτελει μια αλλαγη της ρωσικης πολιτικης η οποια
ποτε δεν εθετε θεματα εθνοτικα αφου η ιδια ειναι μια πολυεθνικη χωρα με 200 εθνοτητες.
Τυπε δεν ξερεις τιποτα για τους ρωσους , Θα σου πω λοιπον μερικα πραγματα εγω που ξερω . Η Κριμαια σε δυο χρονια θα ειναι αγνωριστη .Το χρημα και η επενδυσεις που θα πεσουν εκει δεν θα εχουν προηγουμενο .Η Ρωσια καθαρα επιδιώκει την διασπαση της Ουκρανιας και θα κανουν τα παντα για να πετυχουν το σκοπο τους .
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.594
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τυπε δεν ξερεις τιποτα για τους ρωσους , Θα σου πω λοιπον μερικα πραγματα εγω που ξερω . Η Κριμαια σε δυο χρονια θα ειναι αγνωριστη .Το χρημα και η επενδυσεις που θα πεσουν εκει δεν θα εχουν προηγουμενο .Η Ρωσια καθαρα επιδιώκει την διασπαση της Ουκρανιας και θα κανουν τα παντα για να πετυχουν το σκοπο τους .

Πανω κατω οτι εγινε με την Τσετσενια (εννοω για το χρημα που ριξανε) ?
 

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
5.370
Κριτικές
290
Like
37.851
Πόντοι
34.478
@ geroxouras
Είχες ποστάρει τότε (την αφαίρεσες βέβαια μετά) την Σικελική σημαία. Γι' αυτό το έγραψα.
Τα άλλα γνωστά .


Μετά το δημοψήφισμα της Βενετίας που δήλωσε επιθυμία απόσχισης από την "γερμανική" Ιταλία, χιλιάδες Σικελοί ζητούν κι εκείνοι το ίδιο, ένα δημοψήφισμα-κάλεσμα για την παραμονή ή όχι του νησιού στην Ιταλία.

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε μου αλλο τι προτιμουν οι δισεκατομμυριουχοι. Μερικοι δισεκατομυριουχοι προτιμουν και τα νησια της καραιβικης αλλα αυτο δε σημαινει οτι εκει οι ντοπιοι περνανε καλα.
Στην Ελλαδα η μεσαια ταξη συντριβεται και το επιπεδο ζωης συνεχως πεφτει. Βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας και δεν αξιοποιουμε τις δυνατοτητες μας ως χωρα. Το οτι εχει καλο κλιμα η θαλασσα η ηλιο, η ωραιο ψαρακι σου δινει ενα αβανταζ αλλα απο μονο του δε φτανει. Και δυστυχως ο ιδιος ο ελληνας καταστρεφει τη χωρα του
Με προλαβες εσυ να απαντησεις  :2funny:Θα συμφωνισω οτι η Ελλαδα ειναι μια πολυ ομορφη χωρα μερη οπως ο Αγιος Παντελεημονας,η πλατεια Βαθης,το Μεταξουργειο και το Μενιδι δεν υπαρχουν πουθενα στον κοσμο.Πηραν 9 πλουσιοι βιλλες στα νησια και αυτο σημαινει οτι ολοι προτιμανε την Ελλαδα.
  Τωρα τη θλιβερη Αγια Πετρουπολη που την ειδε? :2funny:Οταν ειχατε ερθει με τον Πίτσι ειδατε καμια θλιβερη πολη? :2funny:Έιδατε καμια μιζερια?Ειχατε ερθει και αρκετα παλια απο τοτε παρα πολλα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο.
  Ελλαδα ειναι ωραια να ερχεται κανεις για μια δυο φορες το χρονο το πολυ για καμια 10αρια μερες.Το θετικο της Ελλαδας ειναι οτι μπορεις να περασεις τσαμπα! :) :knockinb: στο Μεταξουργειο με 10 Ευρω ή Φυλης με 20.Και σουβλακι με 0,90.Καρτα εβδομαδιαια 17 Ευρω (νομιζω δεν θυμαμαι καλα) το θεμα ειναι οτι αν ζεις ετσι συνεχεια χανεις καθε ενδιαφερον για τη ζωη δεν σε νοιαζει να εχεις μοδατα και ακριβα ρουχα γιατι δεν θα σε κοιταξει καμια γκομενα ετσι κ'αλλιως.Για ακριβο κινητο δεν το συζηταμε  :2funny: Θυμασαι που σου εδειξα στο Skype το Sony μου των 700+ Ευρω και μου ειπες οτι Ελλαδα αν βγω μ'αυτο θα το εχω για μιση ωρα  :rockon: .Οταν ερχομαι Ελλαδα κουβαλαω οτι φτηνοτερο κινητο μπορω και ντυνομαι απλα.Δεν σνομπαρω τιποτα και κανεναν γουσταρω και την Καλτιλα γραψε τους αν δε με πιστευουν πως καθε φορα που ερχομαι Ελλαδα πηγαινουμε στα αθλια κωλομπαρα  :)!Αλλα γουσταρω τα καλα πραγματα και τα χα'ι' μερη και στην Ελλαδα δυστηχως δεν μπορεις να εχεις τιποτα απ'αυτα :headbang:!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom