You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Είναι απίστευτο ότι το ανθελληνικό πουστράκι (αρκετά) από πάνω έχει το θράσσος να απαντά ακόμα αντί να κρυφτεί στο λαγουμάκι του.
Πρώτον είναι αρκετά ανάρχιδος, όπως όλοι οι όμοιοι του άλλωστε να μας πει τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ντρέπεται; Αν ναι πολύ καλά κάνει! Φοβάται! Κακώς, τα καθεστωτικά φιλαράκια του έχουν ένα μισθό για όλους........
Εγώ όμως είμαι Χρυσαυγίτης. Τιμή μου και καμάρι μου και όποιος στραβώνει ας έρθει να μου κλάσει τα αρχίδια!
Ας περάσουμε και στο προκείμενο:
Έχω επαναλάβει στο εν λόγω καριολάκι των 100 και κάτι μηνυμάτων ΟΛΩΝ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ότι οι φίλοι του δεξιο-κεντρο-αριστεροί είναι αυτοί που στήσανε μια επανάληψη της Αθήνας του 2008 για λογαριασμό των γνωστών εντολοδόχων τους, φυσικά τα μουνόπανα δεν θα είχε κανείς την απαίτηση να φέρουν την ευθύνη των πράξεων τους.
Να υπενθυμίσω ότι η ΧΑ είναι ΤΟ ΜΟΝΟ Ελληνικό κόμμα που υποστηρίζει τις Ρωσικές θέσεις;;; Είναι πλέον γνωστό σε όλους τους μη-άπλυτους.
Στο ενδιάμεσο τα πουστράκια τον εξαρχείων μπορούν να διαδηλώνουν υπερ της πραξικοπηματικής κυβέρνησης των Ευρωπαίων που στηρίζει το εν λόγω γαμιολάκι ή να διαδηλώνουν με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
Βέβαια ξαναλέω, να παραδεχθούνε τα αίσχη τους; θα έπρεπε να είχαν αρχίδια, αλλά δεν έχουν.........
Να πούνε την αλήθεια;;; με τότε δεν θα ήτανε προδοτικά μουνόπανα........
Ας δούμε όμως τι λένε τα μειοδοτικά μπαστάρδια:
Σαμαράς - Ράσμουσεν: Με το βλέμμα στραμμένο στην Ουκρανία. «Βρισκόμαστε στο λίκνο της Δημοκρατίας και η δημοκρτία είναι το θεμέλιο του ΝΑΤΟ.
Επίσημη θέση του κόμματος "Να γίνει σεβαστή η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας
Δεν θα σχολίαζα την παρακάτω ανακοίνωση του ΚΚΕ (14/3/14) σε σχέση με το δημοψήφισμα της Κριμαίας (Κυρ. 16/3), αν το ΚΚΕ δεν λάμβανε μια τόσο βεβιασμένη, επιθετική και κατηγορηματική θέση κατά της ενδεχόμενης, με τη θέληση του λαού της αυτόνομης δημοκρατίας της Κριμαίας, ένταξη της τελευταίας στη Ρωσία.
Οι Έλληνες...................................
Καθαρά ξάστερα Ελληνικά.
Πρώτον είναι αρκετά ανάρχιδος, όπως όλοι οι όμοιοι του άλλωστε να μας πει τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ντρέπεται; Αν ναι πολύ καλά κάνει! Φοβάται! Κακώς, τα καθεστωτικά φιλαράκια του έχουν ένα μισθό για όλους........
Εγώ όμως είμαι Χρυσαυγίτης. Τιμή μου και καμάρι μου και όποιος στραβώνει ας έρθει να μου κλάσει τα αρχίδια!
Έχω επαναλάβει στο εν λόγω καριολάκι των 100 και κάτι μηνυμάτων ΟΛΩΝ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ότι οι φίλοι του δεξιο-κεντρο-αριστεροί είναι αυτοί που στήσανε μια επανάληψη της Αθήνας του 2008 για λογαριασμό των γνωστών εντολοδόχων τους, φυσικά τα μουνόπανα δεν θα είχε κανείς την απαίτηση να φέρουν την ευθύνη των πράξεων τους.
Να υπενθυμίσω ότι η ΧΑ είναι ΤΟ ΜΟΝΟ Ελληνικό κόμμα που υποστηρίζει τις Ρωσικές θέσεις;;; Είναι πλέον γνωστό σε όλους τους μη-άπλυτους.
Στο ενδιάμεσο τα πουστράκια τον εξαρχείων μπορούν να διαδηλώνουν υπερ της πραξικοπηματικής κυβέρνησης των Ευρωπαίων που στηρίζει το εν λόγω γαμιολάκι ή να διαδηλώνουν με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
Βέβαια ξαναλέω, να παραδεχθούνε τα αίσχη τους; θα έπρεπε να είχαν αρχίδια, αλλά δεν έχουν.........
Σαμαράς - Ράσμουσεν: Με το βλέμμα στραμμένο στην Ουκρανία. «Βρισκόμαστε στο λίκνο της Δημοκρατίας και η δημοκρτία είναι το θεμέλιο του ΝΑΤΟ.
Δεν θα σχολίαζα την παρακάτω ανακοίνωση του ΚΚΕ (14/3/14) σε σχέση με το δημοψήφισμα της Κριμαίας (Κυρ. 16/3), αν το ΚΚΕ δεν λάμβανε μια τόσο βεβιασμένη, επιθετική και κατηγορηματική θέση κατά της ενδεχόμενης, με τη θέληση του λαού της αυτόνομης δημοκρατίας της Κριμαίας, ένταξη της τελευταίας στη Ρωσία.
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο. Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας.
Αμερικανοί, γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, με πρώτο στόχο τους την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει την διενέργεια ελεύθερων εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον της χώρας τους και όχι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου
Καθαρά ξάστερα Ελληνικά.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οι μαλακες της ευρωπης λενε οτι δεν θα αναγνωρισουν το δημοψηφισμα τυπεΕίναι απίστευτο ότι το ανθελληνικό πουστράκι (αρκετά) από πάνω έχει το θράσσος να απαντά ακόμα αντί να κρυφτεί στο λαγουμάκι του.
Επίσημη θέση του κόμματος "Να γίνει σεβαστή η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας
Καθαρά ξάστερα Ελληνικά.
για το κοσοβο γιατι το αναγνωρισαν ομως
θα παρουν σειρα και αλλες περιοχες της ουκρανιας
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οι μαλακες της ευρωπης λενε οτι δεν θα αναγνωρισουν το δημοψηφισμα τυπε
για το κοσοβο γιατι το αναγνωρισαν ομως
θα παρουν σειρα και αλλες περιοχες της ουκρανιας
Φίλε μου το πρόβλημα με τους Ευρωπαίους δεν είναι τι σκοπεύουνε να κάνουνε αλλά πως ΟΤΙ και να προτίθενται να κάνουνε έχει όλο και μικρότερη βαρύτητα.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο. Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας.
Αμερικανοί, γερμανοί και σιωνιστές, που χτυπούν τον Εθνικισμό των λαών σε κάθε γωνιά της Ευρώπης, με πρώτο στόχο τους την Ελλάδα και την Χρυσή Αυγή, τώρα συνεργάζονται άμεσα με το ναζιστικό κόμμα της Ουκρανίας, επειδή εξυπηρετεί τις γεωστρατηγικές τους επιδιώξεις. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος υποστηρίζει την διενέργεια ελεύθερων εκλογών, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες για το μέλλον της χώρας τους και όχι τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου.
μάλιστα... δηλαδή αν αύριο οι μουσουλμάνοι της Θράκης θελήσουν να γίνει δημοψήφισμα θα είσαστε υπέρ τους από ότι καταλαβαίνω...
Καθαρά ξάστερα Ελληνικά. .. ή μήπως Βρώμικα, πούστικα και ανθελληνικά χρυσαύγουλα...??
ουστ ρε σκουπίδι
μάλιστα... δηλαδή αν αύριο οι μουσουλμάνοι της Θράκης θελήσουν να γίνει δημοψήφισμα θα είσαστε υπέρ τους από ότι καταλαβαίνω...
Καθαρά ξάστερα Ελληνικά. .. ή μήπως Βρώμικα, πούστικα και ανθελληνικά χρυσαύγουλα...??
ουστ ρε σκουπίδι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν βγαινουν τα κουκια τυπεΗ Χρυσή Αυγή καταδικάζει την άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ και της ΕΕ στο εσωτερικό μίας ανεξάρτητης χώρας, που οδηγεί με βεβαιότητα σε αιματοχυσία και εμφύλιο πόλεμο. Η άθλια ελλαδική ηγεσία με επικεφαλής τον Βενιζέλο δεν λέει λέξη για τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στην Ουκρανία και εκδηλώνεται ήδη με βίαια επεισόδια εις βάρος συμπατριωτών μας.
ουστ ρε σκουπίδι
αλλιως θα ειχε γινει ηδη δημοψηφισμα για την θρακη
ουστ ρε σκουπίδι
Άντε τώρα να προσπαθήσουν να το σκεφτούν και να πρέπει να απαντήσουν κιόλας........
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
δεν βγαινουν τα κουκια τυπε
κάποια στιγμή μπορεί συγκυριακά να βγούν.. και τότε να υποθέσω ότι οι ελληναράδες της ΧΑ παρέα με τον πιπούλη θα είναι υπέρ...
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
δεν βγαινουν τα κουκια τυπε
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Μπερδεύεσαι Tramountana..................
για πες μου που ακριβώς ???
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε εδω δε χρειαζεται δημοψηφισμα γιατι οπως λεει ο συντροφος ΠΠος αυτο που μετραει ειναι το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμουδεν βγαινουν τα κουκια τυπε
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Άντε τώρα να προσπαθήσουν να το σκεφτούν και να πρέπει να απαντήσουν κιόλας........
αααα ναι ξέχασα... και ανεγκέφαλα...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 6.305
apolyte τα κουκιά μπορούν εύκολα να βγουν..αν κάνει παροχές ο γείτονας!δεν βγαινουν τα κουκια τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οταν θα υπαρχει περιπτωση να βγουνε θα γινει το δημοψηφισμα τυπεκάποια στιγμή μπορεί συγκυριακά να βγούν.. και τότε να υποθέσω ότι οι ελληναράδες της ΧΑ παρέα με τον πιπούλη θα είναι υπέρ...
στο μακρινο μελλον ισως
για την ωρα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και σιγουρα πολλοι ελληνες της θρακης θα θελουν την ενωση μετην τουρκια τυπεapolyte τα κουκιά μπορούν εύκολα να βγουν..αν κάνει παροχές ο γείτονας!
θα τρωνε με χρυσα κουταλια
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν τις κανει τωρα γιατρε?apolyte τα κουκιά μπορούν εύκολα να βγουν..αν κάνει παροχές ο γείτονας!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
οταν θα υπαρχει περιπτωση να βγουνε θα γινει το δημοψηφισμα τυπε
στο μακρινο μελλον ισως
για την ωρα δεν υπαρχει τετοια περιπτωση
εγω μιλάω για την στάση που θα κρατήσουν... εκτός φυσικά αν δεχτούμε ότι δεν θα υπάρχουν ότι θα έχουν εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φανταζομαι θα πουνε οτι ειναι αντιθετο στα εθνικα μας συμφεροντα και δεν θα το δεχτουνεγω μιλάω για την στάση που θα κρατήσουν... εκτός φυσικά αν δεχτούμε ότι δεν θα υπάρχουν ότι θα έχουν εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη της χώρας