n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 339
- Πόντοι
- 36
αυτος ο ερτογκαν σαν τον θειο τζο απ τις ηπα ειναι γιατρε
μιλαμε για σουπερ γραφικη φιγουρα
μιλαμε για σουπερ γραφικη φιγουρα
ψιτ
αντι να βριζεις και να κανεις λεονταρισμους
κανε κατι το οποιο ειναι πραγματικα εθνικο σου(μας) καθηκον
κανε 5-6 παιδια - δεν ειναι τοσο οτι σαν εθνος συρικνωνομαστε αυτο εχει συμβει πολλακις στο παρελθον ειναι το οτι γηρασκουμε
αλλιως.....οπως λεει και η γιαγια μου
με πορδες δεν βαφονται αυγα
ο πραγματικος πατριωτης κανει πολλα παιδια
να τα μεγαλωσουμε στο χωριο ρε συ τυπεκαι τι θα τα ταιζουμε ρε γιατρε πετρες τα παιδια να πουμε?
Θα απαντήσω γιατί μπορεί κάποιοι να διαβάζουν για να βάλουν μυαλό
Στο θέμα:
Στην πολιτική ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ να μην βρεθείς σε τετελεσμένο.
ΑΝ βρεθείς την πούτσησες.....
Τα γαμίδια που μας κυβερνάνε μας σπρώχνουν όντως σε τετελεσμένο στη Θράκη..............
Επειδή
1) δεν διώξαμε τους μουσουλμάνους όταν δι΄ώξανε τους Έλληνες της Πόλης
2) δεν κάνουν τίποτα για την υπογεννητικότητα
3) δεν κάνουν τίποτα για την εγγατάλειψη των ακριτικών περιοχών
4) μας χρεωκόπησαν με όσα (πολλά) αυτό συνεπάγεται για την εθνική μας κυριαρχία
5) δεν φρόντισαν για το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων
6) δεν φρόντησαν για να έχουμε διεθνές κύρος
7) κάνουν ότι περνάει απ το χέρι τους για να αποκτήσει η μειονότητα εθνική τουρκική συνείδηση
8) κάνουν ότι μπορούν γενικότερα για να αυξήσουν τον αριθμό των λαθρομεταναστών/μουσουλμάνων στο Ελληνικό έδαφος
Αν δεν αλλάξουν τα 8 παραπάνω και ΠΟΛΛΑ άλλα -ΑΜΕΣΑ- όχι μόνο η Θράκη μας (μας όχι σου) αλλά ΟΛΗ η Ελλάδα δεν θα είναι Ελληνική.....
τυπε και εσυ πιστεψες στο πασοκ?να τα μεγαλωσουμε στο χωριο ρε συ τυπε
Δεν κάνω μόνο λεονταρισμούς κάνω και έργα..... δεν λέγονται αυτά στο μπου.κομ
το γνωρίζουμε στήνεις και κώλο
....Στα έργα όμως δεν συμπεριλαμβάνονται τα παιδιά, το δέχομαι ως παρότρυνση. Την κρατώ για το μέλλον και στην επιστρέφω...
περιμένεις να βγεί εγχείρηση απο-ευνουχισμού??
εζησες εσυ το 30 και ξερεις πως ειναι το χωριο και πως ειναι η φτωχεια γιατρε?να τα μεγαλωσουμε στο χωριο ρε συ τυπε
ας κανουμε κι μερικους εργατες κι οχι μονο επιστημονες
το 30-40-50-60-70 που ημαστε φτωχοτεροι πως μας ταϊζανε;;;
τυπε και εσυ πιστεψες στο πασοκ?
http://[URL unfurl="true"]www.asxetos.gr/Portals/0/images/article/pasok/pasok-afisa-9.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
εζησες εσυ το 30 και ξερεις πως ειναι το χωριο και πως ειναι η φτωχεια γιατρε?
αυτο που λες μου θυμιζει κατι φελους που λενε να γινει ενας πολεμος ή ενας σεισμος να παρει τα πανω της η οικονομια
για αυτο ρωτα εναν που εζησε το 30 ή το 40 πως ηταν στο χωριο η ζωη και μετα ελα να τα ξαναπουμε
μην βριζετε ρε τυποι
εδω κανουμε πολιτισμενη κουβεντα
τυπε γιατι δεν κανονιζετε ενα ραντεβου θανατου να λυθουν οι διαφορες σαςποιόν έβρισα ρε ???
αρα τυπε και να του διωξεις τωρα θα σου ερθουν πιο μεταΔεν κάνω μόνο λεονταρισμούς κάνω και έργα..... δεν λέγονται αυτά στο μπου.κομ
....Στα έργα όμως δεν συμπεριλαμβάνονται τα παιδιά, το δέχομαι ως παρότρυνση. Την κρατώ για το μέλλον και στην επιστρέφω...
εγω ξερω γιατρε οτι το 50 και το 60 φευγαν απο τα χωρια στο εξωτερικο κατα κυμματαπάντως μαγκίτη μου εγώ που είμαι γεννημένος την δεκαετία του 50 και γνωρίζ την ζωή την δεκαετία του 60 δεν ήταν και άσχημα στην επαρχία...
η πιο καθαρη λυση τυπε ;)τυπε γιατι δεν κανονιζετε ενα ραντεβου θανατου να λυθουν οι διαφορες σας
τυπε γιατι δεν κανονιζετε ενα ραντεβου θανατου να λυθουν οι διαφορες σας
γιατρε τελικο το περιφημο προγραμμα της αποκεντρωσης τι εγινε?σε ποιες τσεπες κατεληξε?τελικα ξεγελασε τον λαο τυπε :-
η πιο καθαρη λυση τυπε ;)
τον απαξιωσες τυπε :-μην κωλοτριβεσαι... δεν είναι της αρμοδιότητος σου η αποκομιδή του.. της φιλοζωικής είναι