apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατρε τελικο το περιφημο προγραμμα της αποκεντρωσης τι εγινε?σε ποιες τσεπες κατεληξε?
περιμενε να μπει ο λακης αργοτερα να χεσει και κανα ταφο τυπε
γιατρε τελικο το περιφημο προγραμμα της αποκεντρωσης τι εγινε?σε ποιες τσεπες κατεληξε?
εγω ξερω γιατρε οτι το 50 και το 60 φευγαν απο τα χωρια στο εξωτερικο κατα κυμματα
απο πολλα λεφτα που ειχαν δεν νομιζω να φευγανε
φαντασου οτι τοτε καναμε εξαγωγη εργατων και παλι ειμασταν στο + πλυθυσμιακαεγω ξερω γιατρε οτι το 50 και το 60 φευγαν απο τα χωρια στο εξωτερικο κατα κυμματα
απο πολλα λεφτα που ειχαν δεν νομιζω να φευγανε
τον απαξιωσες τυπε :-
τυπε το δημοψηφισμα στην κριμαια μου θυμισε λιγο στα ποσοστα του τα δημοψηφισματα του προεδραρα του λουκασενγκο
τον απαξιωσες τυπε :-
περιμενε να μπει ο λακης αργοτερα να χεσει και κανα ταφο τυπε
τυπε για να δουνε μερικοι ποσο δημοκρατης ειναι μειωνει ο ιδιος τα ποσοστα τουτυπε το δημοψηφισμα στην κριμαια μου θυμισε λιγο στα ποσοστα του τα δημοψηφισματα του προεδραρα του λουκασενγκο
αρα τυπε και να του διωξεις τωρα θα σου ερθουν πιο μετα
κανε τους ξενους ελληνες και κανε παιδια πολλα παιδια σαν ελληνας
κι οσοι δεν θελουν να γινουν ελληνες αυτους διωχτους
απλα
Το εξω οι ξενοι γενικα ειναι τουλαχιστον ανοητο
δες παιδακια αλλοδαπα τα οποια εχουν πολη μεγαλυτερη εθνικη συνειδηση απο πολλους γηγενεις
εγω σε χμμμμ ας το πουμε εθνικιστικη θεματα ειμαι δογματος Βενιζελου οχι του χοντρου
και θα παρουν οι τουρκοι τον εβρο?να τον κανουν τι?παίκτη τέτοιες καταστάσεις σαν την Ουκρανία γίνονται σε στιγμές έντασης... η οποία μπορεί να προκληθεί από διάφορες αιτίες και όχι υποχρεωτικά από τα όποια εθνοτικά ζητήματα.....
είμαι από την Θράκη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη και ξέρω ΠΟΛΛΑ πράγματα...
φαντασου οτι τοτε καναμε εξαγωγη εργατων και παλι ειμασταν στο + πλυθυσμιακα
και τοτε εφυγαν διοτι ο <εθναρχης> εκανε αναπτυξη αστυφιλιακη
τοτε φευγαν γιατρε γιατι ορισμενα ζωα το 40 αντι να παραδωσουν τα οπλα κανανε πολεμοφαντασου οτι τοτε καναμε εξαγωγη εργατων και παλι ειμασταν στο + πλυθυσμιακα
και τοτε εφυγαν διοτι ο <εθναρχης> εκανε αναπτυξη αστυφιλιακη
η αστυφιλία ξεκίνησε από τον εμφύλιο που μαζεύτηκε όλη η ύπαιθρος στις πόλεις για να γλυτώσει (κύρια από τους αντάρτες)... μετά όλοι αυτοί έπρεπε να τραφούν, να δουλέψουν, να βρούνε στέγη οπότε μοιραία το βάρος έπεφτε στις πόλεις...
ρε αδελφε οκεζησες εσυ το 30 και ξερεις πως ειναι το χωριο και πως ειναι η φτωχεια γιατρε?
αυτο που λες μου θυμιζει κατι φελους που λενε να γινει ενας πολεμος ή ενας σεισμος να παρει τα πανω της η οικονομια
για αυτο ρωτα εναν που εζησε το 30 ή το 40 πως ηταν στο χωριο η ζωη και μετα ελα να τα ξαναπουμε
αδελφε δεν θα διαφωνισω σε τιποτα μαζι σουτοτε φευγαν γιατρε γιατι ορισμενα ζωα το 40 αντι να παραδωσουν τα οπλα κανανε πολεμο
και αντι να κοιταξουν να κανουν την ελλαδα βιομηχανικη χωρα την κανανε σκατα
και ο εθναρχης μη εχοντας να τους ταϊσει ολους καλα εκανε και τους εδιωξε απο τα χωρια στο εξωτερικο και χορτασαν ψωμι τοτε
ρε γιατρε και εμεις εχαμε παππουδες που ζησαν τοτε και μας ειπανε για το τι εστι φτωχεια μεγαληρε αδελφε οκ
δεν ειμαι 900 ετων...παππουδες ομω ειχα που ζουσαν τοτε
και τοτε δεν ειχαν δρομους αυτοκινητα ιντερνετ τρακτερ ηλεκτρισμο τηλεφωνο
δηλαδη τωρα αν ενας καλιεργει 10 στρεμματα γης για δικια του παραγωγη κι αλλα τοσα για εμποριο κι εχει 5 ζωα θα του κακοπεφτε?
τεσπα
ειναι τεραστια η κουβεντα αλλα δες το και θα δεις οτι εμας την γεννια απο 45 και κατω μας εχουν κανει βουτυρομπεμπεδες....και γραφειακηδες
τοτε οι πιο πολλοι ελληνες ηταν σαν τον οσιο ονουφριο και πεθαιναν πριν τα 50ρε γιατρε και εμεις εχαμε παππουδες που ζησαν τοτε και μας ειπανε για το τι εστι φτωχεια μεγαλη
οσον αφορα το αλλο που λες με 10 στρεμματα σημερα ζεις και δεν ζεις για 2 μερες
ρε αδελφε οκ
δεν ειμαι 900 ετων...παππουδες ομω ειχα που ζουσαν τοτε
και τοτε δεν ειχαν δρομους αυτοκινητα ιντερνετ τρακτερ ηλεκτρισμο τηλεφωνο
δηλαδη τωρα αν ενας καλιεργει 10 στρεμματα γης για δικια του παραγωγη κι αλλα τοσα για εμποριο κι εχει 5 ζωα θα του κακοπεφτε?
τεσπα
ειναι τεραστια η κουβεντα αλλα δες το και θα δεις οτι εμας την γεννια απο 45 και κατω μας εχουν κανει βουτυρομπεμπεδες....και γραφειακηδες
ο καραμανλης εκανε τοτε οτι κανανε ολοι οι αλλοι σε 100 χρονια τα εκανε 6όσοι βλέπουν παλιές ελληνικές ταινίες καταλαβαίνουν γιατί ήταν αναγκαία η αντιπαροχή...
σχέδιο πόλης δεν υπήρχε παραπέρα (και ούτε λεφτά να φτιαχτούν υποδομές για επέκταση) και ο κοσμάκης ζούσε πέντε πέντε σε ένα δωμάτιο...
και μετά μιλάνε κάποιοι μαλάκες ότι ο Καραμανλής κατέστρεψε την Αθήνα μην τους γαμήσω ότι έχουν και δεν έχουν...