Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ οτι γαμησες γαμησες

γυρνα ελλαδα γιατι θα μπλεξεις εκει

μην σε παρουν και μισθοφορο σαν τον ζαν κλοντ βανταμ.Μπα τωρα αρχιζει η χρυση εποχη! :)
:2funny:Λες να παω να πολεμισω? :2funny:
Δηλ. C4 εκρηκτικά καί εκτοξευτήρες Stinger τούς χαλάει νά περάσουν "κατά λάθος" στά φορτία μέσα; ;)
Δεν χρειαζεται απο μονη της η Ουκρανια εχει ακομα παρα πολλα οπλα  :2funny:.Το πιο τρομακτικο της υποθεσης ειναι οτι εχουν πεσει στα χέρια τους και μερικες εκατονταδες απο αυτο εδω http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B3%D0%BB%D0%B0_(%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B9_%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81)   Αν τη παει καποιος κοντα σε καποιο αεροδρομιο μπορει άνετα να καταριψει σαν κουνουπια οποιο επιβατικο αεροσκαφος πεταει σε αποσταση 6000 μετρα!Ειδικα κατα την προσγηωση οι πιθανοτητες να το πετυχει ειναι 100%!
δεν ειναι μονο οι στατιστικες ψευτικες στην Ρωσια η χωρα παραμενει αρχαικη και αντιδημοκρατικη
δεν μπορεσε ποτε να εκσυγχρονιστει.Φωτισμενοι τσαροι και βαρβαροι κομμουνιστες προσπαθησαν εναν
βιαιο εκσυγχρονισμο απο τα πανω αλλα αποτελεσμα δεν βγηκε.
Ο Σίνο δεν ξερει ειναι εντελως ασχετος :2funny: ειχε γραψει την αλλη φορα οτι η ΠΜΡ ειναι Μολδαβια  :headbang:και στο μελλον θα ενωθει μαζι της.Εγω που εχω μεινει στην ΠΜΡ ενα μηνα ειδα το αντιθετο!Η Μολδαβια δεν εχει κανενα ελεγχο πανω στην ΠΜΡ.
 Τωρα σχετικα με αυτα που γραφεις ετσι ακριβως ειναι το προβλημα της Ρωσσιας ειναι η γραφειοκρατια το δημοσιο ειναι δυσκηνιτο σα δεινοσαυρος!Π.Χ. η αλληλογραφια μεταξυ των δημοσιων υπηρησιων (ακομα με γράμματα επικοινωνουνε  :2funny:) μπορει να διαρκεσει βδομαδες!Μεχρι να παει το γραμμα.... να το διαβασουνε....να παει στο πρωτόκολλο να το στειλουνε στο γραφειο που πρεπει  :2funny:!Ειναι κατι το τρομερο! :rockon:.Το κακο με την ομαδα του Πούτιν ειναι οτι ενω εχει ιδεες θελει να εκσυγχρονισει τη Ρωσσια οτι κανει αποτυγχανει παταγωδως :headbang:!Π.Χ. καταργησανε τους Αγρονομους που υπηρχαν απο την Ε.Σ.Σ.Δ και ειπαν οτι θα ελεγχουν της πυρκαγιες με τους δορυφορους,το αποτελεσμα το θυμουνται πολλοι που καιγονταν τα δαση και δεν μπορουσανε να κανουνε τιποτα!Ενα αλλο παραδηγμα ηταν η μειωση του προσωπικου της Αστυνομιας απο 1.200.000 σε 750.000.Το αποτελεσμα ηταν να μην βλεπεις αστυνομικο στο δρομο.Στην Μοσχα ή στην Αγια Πετρουπολη δεν ειχαμε ιδιαιτερη αυξηση της εγγληματικοτητας αλλα  και σε μερικες πολεις οπως Π.Χ στην Σαμάρα οι κλοπες αυτοκινητων να αυξηθουνε κατα 30%-40%.Τωρα που τους εχουνε σε επιφυαλκη και δουλευουνε 12-14 ωρες αν οχι παραπανω αντι για 8 εχει παντου αστυνομια.Αλλα αν τους βαλεις να δουλευουν 8ωρο δεν φτανουνε.
 

Συνημμένα

  • 800px-Igla-Super.jpg
    800px-Igla-Super.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 23

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ οτι γαμησες γαμησες

γυρνα ελλαδα γιατι θα μπλεξεις εκει

μην σε παρουν και μισθοφορο σαν τον ζαν κλοντ βανταμ
Δε μου λες ότι Πιτ Παπαδακος είσαι? :2funny:.ή κάποιο άλλο μέντιουμ ?
    Με ειδοποίησαν να πάω την Δευτέρα να παρουσιαστώ για εξάσκηση  στην πολιτοφυλακη  (μέχρι την τρίτη το βραδυ) εγώ θα πολεμισω εδώ σαν πολιτοφυλακας  :).Φυσικά και δεν θα πάω αφού θα τους πάω χαρτί γιατρού.Εδώ βαριέμαι να πηγαίνω  Νοβγκοροντ στο στρατό θα πάω  :2funny:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημαντική βοήθεια από το Πεντάγωνο στις Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις . Από το nooz.gr:
'ΑΘΗΝΑ 15/03/2014
Το υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ετοιμάζεται να αποστείλει ένα φορτίο 300.000 ατομικών συσκευασμένων γευμάτων στον ουκρανικό στρατό, δήλωσε εκπρόσωπος του Πενταγώνου, η Αϊλίν Λάινεζ, στο Γερμανικό Πρακτορείο.
Γνωστά με την ονομασία «γεύματα έτοιμα προς βρώση» (meals ready to eat, MREs), σε επίπεδες ορθογώνιες παραλληλόγραμμες και ιδιαίτερα ελαφριές συσκευασίες από πλαστικό κι αλουμινόχαρτο, τα πακέτα αυτά διανέμονται στα στελέχη των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στα πεδία των μαχών εδώ και δεκαετίες.
Τα ίδια προτυποποιημένα γεύματα μακράς διάρκειας του στρατού διανέμονται συχνά σε πολίτες σε διάφορες περιοχές όπου σημειώνονται καταστροφές, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες περιοχές του κόσμου.
Η εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε επίσης ότι το υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών εξετάζει ακόμη τη χορήγηση περαιτέρω βοήθειας μετά τα αιτήματα που έχουν υποβάλει σχετικά οι νέες ουκρανικές αρχές."

- Υποθέτω ότι. μετά από αυτή την αιφνιδιαστική κίνηση του Πενταγώνου, που ενισχύει σημαντική την αμυντική δύναμη των Ουκρανών,
οι Ρώσσοι θα πρέπει να ετοιμάζουν και τις στρατιές της Κ.Ασίας να μετακινηθούν δυτικότερα. :dancing:
Αυτά τα 300.000 γεύματα το πιθανότερο είναι να τα βρεις να τα πουλάνε στις αγορές  :2funny:στο στρατό δεν πρόκειται να φτάσουν  :2funny:
    Σήμερα ή Ουκρανία έκλεισε τα σύνορα με την ΠΜΡ για τους Ρωσσους υπηκοους!Έχει σταματήσει 2 τρένα με εφόδια για τους κυανοκρανους και δεν τα αφήνει να περάσουν στην ΠΜΡ!Το είπαν όλα τα κανάλια.
  Σχετικά με την Κριμαια  τα Ουκρανικα κανάλια λένε ότι το Κίεβο ελέγχει πάνω από την μισή Κριμαια  :2funny: ο κόσμος δεν μπορεί να πάρει πληροφορίες γιατί έχουν κλείσει όλα τα Ρωσσικά σαιτ και δεν έχουνε γνώση τι γίνεται στην Κριμαια!
 

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
4
Πόντοι
16
Εγω δεν πολυπιστευω οτι πεταγε σε υψος 4000 μετρα  :2funny:!Το κατασκοπευτικο αεροπλανο μεταει και με την καμερα του τραβαει βιντεο και φωτογραφιες.Τι βιντεο να τραβιξει απο 4000 μετρα?!Συνηθως αυτα πετανε χαμηλα.Αν ειναι μικρου μεγεθους τα ρανταρ δεν τα βλεπουνε.Εχουνε φτιαξει και κατασκοπευτικο σε μεγεθος μυγας που μπαινει μεσα στο σπιτι απο τα παραθυρα  :2funny:!
 Μακη σχετικα με τα οικονομικα που ελεγα το Ευρω εφτασε τα 51 ρουβλια,Βεβαια και οι τιμες σε πολλα πραγματα σιγα σιγα ανεβαινουν.
 Ο Πούτιν ειναι πολυ τυχερος η οικονομια της Ρωσσιας ειχε φτασει στα ορια της και αν σε καιρο ηρεμιας το ρουβλι ειχε υποτημιθει 20% (Η εισοτημια του Ευρω απο 40 πηγε 50) ο κοσμος θα ειχε τρελλαθει εντελως!Οι τραπεζες θα ειχαν αδειασει ο κοσμος θα ετρεχε στα μαγαζια να αγωρασει οτι υπαρχει,ολοι θα αγωραζαν συναλλαγμα και Θα γινοταν ενας πανικος παρομοιος με του 2008 τωρα κανενας δεν κανει τιποτα!ολοι χαιρονται που η Κριμαια θα επιστρεψει στη Ρωσσια τον Πούτιν τον αποδεχονται το 85% κανεις δεν λεει πια τιποτα εναντιον του και ολοι επιθυμουνε να παει ο Ρωσσικος στρατος και στην Ανατολικη Ουκρανια να την απελευθερωσει απο τους φασιστες!
 Αν ο Πούτιν αναγκαστει να επεμβει στην Ανατολικη Ουκρανια πολυ φοβαμαι οτι η Ρωσσια θα καταστραφει οικονομικα.Ανταρτοπολεμο δεν θα εχει οπως εγραψε καποιος που απλουστατα δεν ξερει.Δεν θα εχει καμια σχεση με Τσετσενια και Αφγανισταν οπου οι περισσοτεροι ηταν εχθρικοι στους Ρωσσους.Ο κοσμος στην Ουκρανια θα υποδεχτει το Ρωσσικο στρατο με λουλουδια απο το Χάρκοβο μεχρι την Οδησσο το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ'Ι'ΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ? :think:Εκει ειναι το προβλημα  :2funny:!Η Ρωσσια θα αναγκαστει να ξοδεψει μονο για την Κριμαια πανω απο 5 Δις $ το χρονο!Η Κριμαια αυτη τη στιγμη ας ειναι απο τα πλουσιοτερα κομματια της Ουκρανιας ειναι οικονομικα 4 με 5 φορες κατω απο τον Ρωσσικο μεσο ορο!
  Ενα αλλο ανησυχητικο για τη Ρωσσικη οικονομια ειναι τα οικονομια μετρα που θα παρουνε οι Ευρωπαιοι και οι Αμερικανοι εναντιον της δεν θα καταστρεψουνε  τη Ρωσσια αυτα τα μετρα αλλα θα την στενεψουν οικονομικα.Ο Кудрин λεει οτι η Ρωσσια μπορει να χασει ακομα και 200 Δις $ το χρονο απο αυτα τα μετρα (εχω παει αρκετες φορες σε ομηλιες του Кудрин γιατι ενας καθηγητης μου τον ξερει πολυ καλα.Μπορει ο Кудрин να ειναι παντα απαισιοδοξος αλλα λεει σωστα πραγματα) θα κλεισουνε πολλες επηχηρισεις που εχουνε γινει με χρηματα απο τη δυση και θα φυγουν πολλα κεφαλαια στο εξωτερικο.Η δε Ρωσσια δεν θα μπορει να δανειστει λεφτα απο ξενες τραπεζες οι Ρωσσικες εταιριες εχουνε δανειστει απο το εξωτερικο 700 Δις $.
   Ο Πούτιν θα προσπαθισει να μην επεμβει στην Ανατολικη Ουκρανια απλος θα ενσωματωση την Κριμαια ΑΛΛΑ υπαρχει ενα σεναριο να τον αναγκασουνε να επεμβει αν ξεσηκωσουνε τον κοσμο εκει οποτε η Ρωσσια θα αναγκαστει να επεμβει.Να  ξεσηξωσουνε τον κοσμο δεν ειναι και πολυ δυσκολο ή με προβοκατσια ή να τους κανουν τη ζωη μαρτυριο (απαγορευση της Ρωσσικης γλωσσας και να μην τους δωσουν τα 300-400 Γκριβνα που τους δωσαν).
  Αυτο να μην τους δωσουν τα 300-400 Γκριβνα εναντι μισθου μπορει να γινει διοτι η Ουκρανια ειναι υπο διαλυση και η παραγωγη της παιφτει κατακορυφα.Οσο πανε τα Ουκρανικα προ'ι'οντα εξαφανιζονται απο τα ραφια των Ρωσσικων καταστηματων.
  Ολα παντος τα παραπανω σεναρια παιζονται.
 

Τι σπουδαζεις Δημητρακη..;;
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
δεν ειναι μονο οι στατιστικες ψευτικες στην Ρωσια η χωρα παραμενει αρχαικη και αντιδημοκρατικη
δεν μπορεσε ποτε να εκσυγχρονιστει.Φωτισμενοι τσαροι και βαρβαροι κομμουνιστες προσπαθησαν εναν
βιαιο εκσυγχρονισμο απο τα πανω αλλα αποτελεσμα δεν βγηκε.
φίλε democrat διαβάζω τα ποστ σου και σε βρίσκω πολύ επιφανειακό και "αλυσοδεμένο" στη συμβατική ενημέρωση...
Τι συμαίνει εκσυνχρονισμένο δημοκρατικό σύστημα; Που υπάρχει αυτό;Ποια είναι τα οφέλη για τους πολίτες των δυτικού τύπου δημοκρατιών;
Η μόνη διαφορά που βλέπω ειναί τα πιο σύνχρονα μέσα χειραγώγησης!Το σύστημα της δύσης και του Πούτιν είναι ακριβώς το ίδιο με τη μόνη διαφορά πως οι Ρώσοι είναι πιο ευθείς και ομοί στον τρόπο επιβολής ενώ οι δυτικοί πιο διπλωματικοί και προσπαθούν σε ότι κάνουν να βρουν προσχήματα για την άριστα φτιαγμένη στα μέτρα τους κοινή γνώμη...

Ακούστε τώρα τι μου είπε μια Μοσχοβίτησα (που δεν πολυαςχολείται με τα πολιτικά)όταν της είπα πως θα μεγαλώσει η Ρωσσία αλλά με κίνδυνο ρίξης με την Αμερική ---->
Η επόμενη επέκταση μας αν δεν κάτσουν καλά θα είναι η ......ΑΛΑΣΚΑ!!!!!
 

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.516
Like
0
Πόντοι
16
φίλε democrat διαβάζω τα ποστ σου και σε βρίσκω πολύ επιφανειακό και "αλυσοδεμένο" στη συμβατική ενημέρωση...
Τι συμαίνει εκσυνχρονισμένο δημοκρατικό σύστημα; Που υπάρχει αυτό;Ποια είναι τα οφέλη για τους πολίτες των δυτικού τύπου δημοκρατιών;
Η μόνη διαφορά που βλέπω ειναί τα πιο σύνχρονα μέσα χειραγώγησης!

+1

Ο "δυτικός" κόσμος έχει χάσει προ πολλού το δικαίωμα να (αυτο)αποκαλείται "εκσυγχορνισμένος" και "δημοκρατικός".
Η ουσία παραμένει η ίδια, στόχος είναι η εξουσία και για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται.
Εκτος αν ισχυριστεί κανείς ότι Λιβύη, Κόσοβο, Αφγανιστάν, Ιράκ δεν έγιναν για τα φράγκα αλλα για το καλό του λαού

 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι σπουδαζεις Δημητρακη..;;
Έχω τελειωσει τη νομικη και ειχα παει και στη στρατιωτικη εδρα για 2,5 χρονια θα εβγαινα στρατιωτικος ψυχολογος αλλα δεν πηρα το πτυχειο ψυχολογου γιατι θα επρεπε μετα να παω στο στρατο για 2 χρονια σαν στρατιωτικος ψυχολογος συμβασιουχος.
+1


Η ουσία παραμένει η ίδια, στόχος είναι η εξουσία και για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται.
Αυτο που ειπες ειναι το πιο σοφο!Το ιδιο ισχυει και με τη Ρωσσια ο Πούτιν ξερει οτι οικονομικα δεν θα αντεξει αν παρει τη μιση Ουκρανια και γ'αυτο δεν επεμβαινει αλλα το πιθανοτερο ειναι να αναγκαστει να επεμβει.
  Ο κοσμος σιγα σιγα ξεσηκωνεται φταιει και ο Αρχιμαλακας ο Γιατσενιούκ που αντι να παει να τους ηρεμισει βγηκε και ειπε σημερα οτι οι διαδηλωτες θα συλλαμβανονται και να ξερουν οτι η γη θα καει κατω απο τα πόδια τους! :rockon:Και οτι θα δωσει τα περισσοτερα λεφτα απο τα αδεια ταμεια του για το στρατο καθως και οτι θα κωπουν ολα σχεδον τα επιδοματα και οτι οι συνταξεις θα κωπουνε κατα 50%!Ειναι που ειναι οι συνταξεις 1000-1200 Γκριβνα (με τη σημερινη εισοτημια κατω απο 100 Ευρω) θα της κανουνε 500-600! :headbang:Συν το οτι θα ανεβει η τιμη στα κοινοχρηστα κατα 100%! :rockon:
  Στην Κριμαια μιλανε για ποσοστα ανω του 90% στο δημοψηφισμα υπερ της ενωσης με τη Ρωσσια!Η δε Κριμαια απο την πρωτη απρηλιου θα κανει της συναλλαγες της σε ρουβλια και μεχρι της 15 απρηλιου θα εχει και επισημα το ρουβλι για νομισμα της.
  Στο Ντονετσκ σημερα διαδηλωτες καταλαβανε την εισαγγελεια.Η Ουκρανια εκλεισε τα συνορα της με τη Ρωσσια για να μην μπαινουνε λεει προβοκατορες απο τη Ρωσσια  :jerking:!
  Τωρα σχετικα με το γιατι δεν καταρεει το Γκριβνα αφου δεν υπαρχουν λεφτα στα ταμεια της Ουκρανιας και ακομα και το χρυσο της το στειλανε αεροπορικος στις Η.Π.Α  :think:!
  Μιλασα με Οδησσο,Ντονετσκ,Χαρκοβο και Λβοφ ολοι μου ειπανε το ιδιο πραγμα:ΤΑ ΑΤΜ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ!ο ανθρωπος δικαιουτε να παρει απο το ταμειο της τραπεζας μεχρι 1000 Γκριβνα τη μερα.Οι ουρές στις τραπεζες ειναι πολυ μεγαλες και πολλες τραπεζες ειναι κλειστες ή λενε οτι τους εχουν τελειωσει τα Γκριβνα  :think:.Αντι για μισθο οι τους δωσανε εναντι 300-400 Γκριβνα  :headbang: Οποτε ο κοσμος δεν εχει ρευστο για να παει να αγωρασει $ και ΕΥΡΩ οποτε το Γκριβνα μενει σχετικα σταθερο.Ο κοσμος βεβαια δεν εχει λεφτα και ολα τα μαγαζια ειναι αδεια!
  Εγω ενημερωνομαι απο πολλες πηγες εκανα μια προσπαθεια να παω σαν ανεξαρτητος παρατηριτης στην Κριμαια δεν μου ειπαν οχι αλλα  δυστηχως αργησα αν τους το ειχα δηλωσει 2-3 μερες νωριτερα μπορει να εμπαινα στην ομαδα  :).
  Εδω τα λεει καλα χωρις ομως πολλες λεπτομεριες    Σχετικα με την ΠΜΡ δεν μπορεσα να μαθω κατι.Σημερα ολοι ασχολουντε με την Κριμαια,χτες οι Ουκρανοι κλεισαν τα συνορα της ΠΜΡ για τους Ρωσσους πολιτες και δεν αφησαν 2 τρενα με εφοδια για τους κυανοκρανους να περασουν τα συνορα.Καθως και πολλα Τανκς και БТР μεταφεροντε μαζι με στρατο προς ανατολικη Ουκρανια και τα συνορα  της κριμαιας.Ισως η Ουκρανια παει να προκαλεσει την επεμβαση της Ρωσσιας στην ανατολικη Ουκρανια για να επεμβει και καλα το ΝΑΤΟ υπερ της Ουκρανιας  :think: Και να επεμβει η Ρωσσια στην Ανατολικη Ουκρανια το ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ οπως δεν εκανε και στον πολεμο της Γεωργίας  :2funny: Ο Γετσενιουκ ειναι για γέλια παντος  :2funny: Δεν εχει καμια επαφη με το περιβαλλον ενω εχει αδεια ταμεια στρατο ΔΕΝ ΕΧΕΙ δινει διαταγες  :2funny: θυμιζει τον Χίτλερ τα τελη απρηλιου του 1945 που εδινε διαταγες σε ενα ανυπαρκτο στρατο  :2funny:! Κανονικα θα επρεπε να συνθηκολογισει΄και να κανει καποιες υποχωρισεις μπας και περισωσει οτι του απεμεινε.Αυτα προς το παρον :)
 
 

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Μηνύματα
459
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
οσο και να φαινεται περιεργο απο αυτα που γραφει ο δημητρακης και αλλοι εδω μεσα.. φθανεις σε σοβαρα συμπερασματα..κανεις απο τους δημοσιογραφους..και τις μαλακισμενες ειδησεις...δεν μιλανε για το πως σκεφτονται οι ανθρωποι στην κριμαια..αλλα και σε ολη την ουκρανια..και την ρουτινα τους..(κλειστα ΑΤΜ)..γι αυτο εδω μεσα πραγματικα μαθαινω περισσοτερα..κρατηστε και το αλλο οτι ο κοΡμος των ουκρανων αξιωματικων...ηταν κατα τα 2/3 φιλωρωσοι...και βγαλτε συμπερασμα...
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οσο και να φαινεται περιεργο απο αυτα που γραφει ο δημητρακης και αλλοι εδω μεσα.. φθανεις σε σοβαρα συμπερασματα..κανεις απο τους δημοσιογραφους..και τις μαλακισμενες ειδησεις...δεν μιλανε για το πως σκεφτονται οι ανθρωποι στην κριμαια..αλλα και σε ολη την ουκρανια..και την ρουτινα τους..(κλειστα ΑΤΜ)..γι αυτο εδω μεσα πραγματικα μαθαινω περισσοτερα..κρατηστε και το αλλο οτι ο κοΡμος των ουκρανων αξιωματικων...ηταν κατα τα 2/3 φιλωρωσοι...και βγαλτε συμπερασμα...
Τιποτα ΔΕ ΛΕΝΕ ειδηκα τα Ελληνικα ΜΜΕ εχουνε μεσανυχτα!Δεν ξερουνε τι τους γινεται!
απαλλάχθηκες με Ι5 ψυχολογικό δηλαδή?
Οχι  :2funny:απλος διεκωψα της σπουδες στη στρατιωτικη εδρα του πανεπηστημιου αν ειχα τελειωσει θα ειχα παει οπως ολοι μου οι συμφοιτητες για 2 χρονια συμβασιουχος στρατιωτικος ψυχολογος.Βεβαια παντα μπορεις να πληρωσεις λεφτα και να τη γλυτωσεις :).Η μονη διαφορα που θα ειχα στη ζωη μου αν πηγαινα θα ηταν 2 χρονια  μαλακωδος χαμενα και οτι το στρατιωτικο μου βιβλιρακι θα εγραφε υπολοχαγος.
  Στη Ρωσσια ειναι πολυ πιο ευκολο να μην παει κανεις στρατο αν δεν πας στη στρατολογια σε ψαχνουν (συνηθως στο διαμερισμα που εχεις ρεγκιστρατσια) χωρις ομως να εχεις καμια ποινηκη διωξη οπως στην Ελλαδα!Άν φτασεις 27 ετων και δεν σε βρουνε απαλλασεσαι :) Συνηθως πηγαινουνε στη στρατολογια οταν γινουν 27 ετων για να παρουν στρατιωτικο βιβλιαρακι οσοι κρυβοντουσαν  :2funny:!Έγω επειδη ειμουν τοτε 25 ετων αναγκαστηκα να παω να φοιτησω σε στρατιωτικη εδρα για να μη με παρουν στο στρατο με το που εγινα 27 ετων τα παρατησα και πηγα και πηρα το στρατιωτικο βιβλιαρακι οτι ειμαι εν εφεδρεια.
  Στην Ελλαδα ειναι αλλιως αν δεν περασεις περιοδευον υποχρεωνεσαι να υπηρετισεις 2 μηνες παραπανω (ετσι ηταν το 1992 τωρα δεν ξερω) αν μετα οταν σου ερθει το χαρτι δεν πας κυρισεσαι ανυποτακτος.Τοτε που ηταν να παω εγω ηταν καλητερα ως προς το οτι το προστιμο το πληρωνες αν αποφασιζες να πας παρουσιαστεις για να πας στρατο ή αν σε πιανανε.Τωρα σου ερχεται 6.000 Ευρω με την εφορια  :2funny:Στην Ελλαδα απαλασεσαι στα 45 (παλια ηταν τα 50)μετα τα 35 μπορεις να κανει διακεκωμενη θυτεια (δεν ξερω αριβως πόσους μηνες ειναι γιατι ολα συνεχεια αλλαζουνε).
  Εγω πως τη γλυτωσα  :2funny::Πηρα αναβολη για σπουδες μεχρι τα 27 και μετα δεν παρουσιαστηκα (η αναβολη ελυγε 31-12-2000.Χαρτι ηρθε για το Μαρτιο του 2001) κυρηχτηκα ανυποτακτος εξωτερικου.Στο μεταξυ η Ελλαδα καταδικαστηκε απο το Ευρωπα'ι'κο δικαστηριο γιατι δεν εδινε διαβατηρια στους ανυποτακτους και αναγκαστηκαν να μας δωσουν διαβατηρια (1ος ετους με δινατοτητα ανανεωσης 2 φορες).Το 2007 βγηκε ο καινουργιος νομος που ελεγε οτι οι μονιμοι κατοικοι εξωτερικου οσο εχουν την ιδιοτητα του μονιμου κατοικου εξωτερικου παιρνουν αναβολη Μονιμοι κατοικοι εξωτερικου θεωρουντε οσοι Μενουν μονιμα και εργαζονται στο εξωτερικο πανω απο 7 χρονια ή απλος μενουν μονιμα στο εξωτερικο 11 χρονια.Στο προξενειο για να μου δωσουν το χαρτί μου ζητησαν της παναγιας τα ματια! :headbang: ευτυχως οτι θελανε το ειχα βγαλαν ολα τα Ρωσσικα χαρτια μου (ταυτοτητες,στρατιωτικα βιβλιαρακια,διαβατηρια αποδηξεις κοινοχρηστων κλπ.) τα ελεγξανε κανα 10ημερο και μου δωσαν το χαρτι οτι ο προξενος πιστοποιει ότι ειμαι κατοικος εξωτερικου για πανω απο 7 χρονια....πηγα με αυτο το χαρτι στη στρατολογια και πηρα αναβολη επ'αοριστου οσο ειμαι κατοικος εξωτερικου αυτο θα ειναι μεχρι να γινω 45 ετων και να μην ειμαι πια στρατευσημος.Οι μονιμοι κατοικοι εξωτερικου δικαιουντε να μενουν Ελλαδα μεχρι 6 μηνες το χρονο και δεν μπορει να παει να δουλεψει στο δημοσιο.Κανεις βεβαια δεν μπορει να το ελεγξει πόσο καθεται Ελλαδα ο καθε κατοικος εξωτερικου :think:!Αφου στα διαβατηρια δεν βαζουνε πια σφραγγιδες εισοδου εξοδου εγω παντος Ελλαδα πανω απο 15 μερες΄συνολο το χρονο δεν ειμαι ποτέ  :2funny:
  Αυτη η μικρη παρενθεση σχετικα με το στρατο :)
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.759
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ο Μπάμπης Αγγουράκης ως ανεξάρτητος και έγκυρος εκπρόσωπος πήγε στην Κριμαία
για να επιβλέψει την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας.
Άρε Αγγουράκη...
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις ένα έθνος να ανακτά τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.
Άντε και στα δικά μας!!!!!!!
 

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.516
Like
0
Πόντοι
16
Οι Ρώσοι ανέκτησαν την αυτοποεποίθησή τους, ενάντια στους ναζιστες ουκρανους που πηρανε τομπουλο
 
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
2.072
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ε ναί σωστός παραλληλισμός δε λέω...........εσύ θα πας γερά για εθνική παλινορθοσία με Σαμαρά-Τσίπρα-Βενιζέλο και Κουτσούμπα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:


2007-hunting_1456110i.jpg



Συνάδει;;;;;;;;;;  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
 

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Μηνύματα
1.516
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι άγνωστο σε ποιο παραλληλισμό αναφέρεται το αμόρφωτο γυφτάκι, αλλα πιθανον να δυσκολεύεται να χωνέψει οτι οι αγαπημένοι τους ναζιστες της ουκρανίας πηρανε μπουλο - αντι για αυτοπεποίθηση.

Κατα τα άλλα, η Κριμαία ψήφισε 93% υπερ.

Αυτό ανοίγει και άλλο την επικίνδυνη κερκόπορτα που άνοιξαν οι γερμανοί, οι άγγλοι και οι αμερικάνοι στο κόσοβο. Αν τελικά η κριμαία ενωθεί με τη ρωσία, σαν ελλάδα θα έχουμε προβλήματα τα επόμενα χρόνια
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Ρώσοι ανέκτησαν την αυτοποεποίθησή τους, ενάντια στους ναζιστες ουκρανους που πηρανε τομπουλο
Χτες μιλαγα με Χάρκοβο με μια γκομενα συνδεση χάλια!Μου ειπε ενα πολυ ωραιο :2funny: Το Κιεβο απαγορευσε να πουλανε Ρωσσικες σημαιες στα παζάρια :2funny: καθως και την εισαγωγη τους  :2funny:.Η γκομενα μου ειπε οτι στα σπιτια ολοι οσοι εχουν ραπτομηχανες αρχισαν απο μονοι τους και ραβουνε Ρωσσικες σημαιες  :2funny:!.Ο Γιατσενιούκ ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τον Σαακασβιλι τοτε γιατι δεν εχει ουτε λεφτα ουτε στρατο.Ο Σαακασβιλι τοτε ειχε και στρατο και το κυριοτερο ειχε λεφτα που η δυση του εδινε συνεχεια.Αυτουνου του βλακα δεν του δινουν τιποτα η Ευρωπη εχει τοσα προβλημα τοση ανεργια την Ουκρανια θα παει να σωσει? :2funny:.
 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
οσο και να φαινεται περιεργο απο αυτα που γραφει ο δημητρακης και αλλοι εδω μεσα.. φθανεις σε σοβαρα συμπερασματα..κανεις απο τους δημοσιογραφους..και τις μαλακισμενες ειδησεις...δεν μιλανε για το πως σκεφτονται οι ανθρωποι στην κριμαια..αλλα και σε ολη την ουκρανια..και την ρουτινα τους..(κλειστα ΑΤΜ)..γι αυτο εδω μεσα πραγματικα μαθαινω περισσοτερα..κρατηστε και το αλλο οτι ο κοΡμος των ουκρανων αξιωματικων...ηταν κατα τα 2/3 φιλωρωσοι...και βγαλτε συμπερασμα...

και όχι μόνο κανάλια τόσα sites κοίταξα και λίγα πράγματα -άσε που όλοι γράφουν ακριβως τα ίδια..!!
 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
2.635
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
dimitrakis πολύ καλή η ενημέρωσή σου. Τα νέα από μέσα και όχι από τα δελτία ειδήσεων είναι τα πιό αξιόπιστα.
Περιμένουμε και άλλα τις επόμενες μέρες
 

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Μηνύματα
9.436
Κριτικές
3
Like
3.398
Πόντοι
786
Dimitrakis, πλατεία Λένιν καί άγαλμα θηρίο βλέπω στό Донeцк. Τί παίζει εκεί; Έχει μείνει ό Λένιν σάν σύμβολο Ρώσικης ανεξαρτησίας στίς συνειδήσεις τους κάπως σήμερα;
 

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
5.370
Κριτικές
290
Like
37.851
Πόντοι
34.478
Dimitrakis, πλατεία Λένιν καί άγαλμα θηρίο βλέπω στό Донeцк. Τί παίζει εκεί; Έχει μείνει ό Λένιν σάν σύμβολο Ρώσικης ανεξαρτησίας στίς συνειδήσεις τους κάπως σήμερα;
 

Συνημμένα

  • donetsk1.jpg
    donetsk1.jpg
    109,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • donetsk2.jpg
    donetsk2.jpg
    138,3 KB · Εμφανίσεις: 42

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom