Νέα

Πολιτική κρίση στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μαγκες χαλαρωστε, και γω την εχω πει στον μητσο γιατι σαλταρει λιγο οταν μιλαει επι προσωπικου. αλλα εχω παθει πλακα με τις ορθολογιστικες αναλυσεις του για τα πολιτικα θεματα ρωσιας και ουκρανιας. τυφλα ναχουν ολα τα πρακτορεια μαζι. γνωσεις και λογικη.
ρισπεκτ απο μενα μητσε.
Εγω αναφερω αυτους σαν παραδηγμα.Δεν με ενοχλει ο ανθρωπος Shinoharas ή ο Ρεντ που κοιμαται στ'αμαξι ή το Τραβεστί με το Μούσι  :rockon:
  Τρελενομαι  :rockon: που καποιοι τους δεχονται! :headbang: και τους εχουνε για ηγέτες  :headbang: Αν ειναι δυνατον να ειναι ενας αναπηρος ηγετης του σα'ι'τ  :headbang: και ενα τραβεστι με μούσια ίδαλμα της νεολαιας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εμενα ο Shinoharas με βοηθισε να πατω δυναμη για να κανω διαιτα.Για να μην καταντισω ετσι βλεποντας τον μπορω πιο ευκολα να μην φαω,να τηρήσω τη χημικη διαιτα που κανω και να χάσω πιο ευκολα βάρος.Το να εχεις κατι τετοιους σαν παραδηγμα προς αποφυγην σε βοηθαει να παρεςι δυναμη και να πετυχεις τους στοχους σου στη ζωη.
  Σχετικα με τη Μολδαβια το θλιβερο ηταν οτι αυτος ηταν ο ηγέτης των Ελληνων εκει  :headbang:.
  Σχετικα τωρα με της πολιτικες αναλυσεις προσπαθω να παρω συνεντευξη μεσω Σκα'ι'π απο τον Павел Губарев των ηγετη των Αυτονομιστων.Του εγραψα δεν μου ειπε όχι αλλα πρεπει να μπαινει πολυ σπάνια ιντερνετ και να μην εχει χρονο.Και να μην βρει αυτος χρόνο θα προσπαθισω να παρω συνεντευξη απο καποιον αλλον απο τους ηγετες των αυτονομιστων.Μακάρι να τα καταφερω!θα εχει πολυ ενδιαφερον.
  Εχω γραφτει στις ενημερωσεις τους και εχω συνεχεια νέα.Με το που γραψουν κατι βαραει το τηλεφωνο μου  :2funny:!
  Οπως καταλαβα μετα την πρωτη ενεδρα που εγινε σε αυτοκινητοπομπη του Ουκρανικου στρατου θα ακολουθισουν κ'αλλες και η πολιτοφυλακη των αυτονομιστων θα περασει στην αντεπιθεση για να διωξει τα στρατευματα του Κιέβου απο την νοτιοανατολικη Ουκρανια.

Σημερα πηρα αυτη την πληροφορια
    Η Αστυνομια στο Донецк δηλωσε οτι δεν υπακουει πια της εντολες του Κιέβου αλλα των αυτονομιστων.Ακομα 27.000 ατομα δηλωσαν εθελοντες για την πολιτοφυλακη των αυτονομιστων.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπραβο μητσο συνεχισε. βαλε και τα κονε σου στο σκαι να σε παρουν ανταποκριτη να κανεις κατι σοβαρο οχι μονο χαζαδια βιντεο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Σχετικα τωρα με της πολιτικες αναλυσεις προσπαθω να παρω συνεντευξη μεσω Σκα'ι'π απο τον Павел Губарев των ηγετη των Αυτονομιστων...

ξεκινάς καρριέρα δημοσιογράφου?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
  Οπως καταλαβα μετα την πρωτη ενεδρα που εγινε σε αυτοκινητοπομπη του Ουκρανικου στρατου θα ακολουθισουν κ'αλλες και η πολιτοφυλακη των αυτονομιστων θα περασει στην αντεπιθεση για να διωξει τα στρατευματα του Κιέβου απο την νοτιοανατολικη Ουκρανια.

Η Αστυνομια στο Донецк δηλωσε οτι δεν υπακουει πια της εντολες του Κιέβου αλλα των αυτονομιστων.Ακομα 27.000 ατομα δηλωσαν εθελοντες για την πολιτοφυλακη των αυτονομιστων.

πάει για χαλαρή ομοσπονδία το μαγαζί, who knows.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θεωρω πολυ δυσκολο εως αδυνατον να γινει ομοσπονδια.Η Ουκρανία σαν κρατος κατα τη γνωμη μου εχει τελειωσει!Το θεμα ειναι η Ρωσσια τι θα κανει μ'αυτους?Θα τους ενσωματωσει? ή απλος Θα τους αναγνωρισει σαν ανεξαρτητο κρατος που θα ειναι δορυφορος της?ή θα εχει μαζι τους ενα καθεστως οπως με τη Λευκορωσια συνορα δεν θα υπαρχουν αλλα θα ειναι αλλο κρατος.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Δημητράκη πότε θα πατήσεις στα πάτρια εδάφη :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγω αναφερω αυτους σαν παραδηγμα.Δεν με ενοχλει ο ανθρωπος Shinoharas ή ο Ρεντ που κοιμαται στ'αμαξι ή το Τραβεστί με το Μούσι  :rockon:
   Τρελενομαι  :rockon: που καποιοι τους δεχονται! :headbang: και τους εχουνε για ηγέτες  :headbang: Αν ειναι δυνατον να ειναι ενας αναπηρος ηγετης του σα'ι'τ  :headbang: και ενα τραβεστι με μούσια ίδαλμα της νεολαιας! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
   Εμενα ο Shinoharas με βοηθισε να πατω δυναμη για να κανω διαιτα.Για να μην καταντισω ετσι βλεποντας τον μπορω πιο ευκολα να μην φαω,να τηρήσω τη χημικη διαιτα που κανω και να χάσω πιο ευκολα βάρος.Το να εχεις κατι τετοιους σαν παραδηγμα προς αποφυγην σε βοηθαει να παρεςι δυναμη και να πετυχεις τους στοχους σου στη ζωη.
  Σχετικα με τη Μολδαβια το θλιβερο ηταν οτι αυτος ηταν ο ηγέτης των Ελληνων εκει  :headbang:.
  Σχετικα τωρα με της πολιτικες αναλυσεις προσπαθω να παρω συνεντευξη μεσω Σκα'ι'π απο τον Павел Губарев των ηγετη των Αυτονομιστων.Του εγραψα δεν μου ειπε όχι αλλα πρεπει να μπαινει πολυ σπάνια ιντερνετ και να μην εχει χρονο.Και να μην βρει αυτος χρόνο θα προσπαθισω να παρω συνεντευξη απο καποιον αλλον απο τους ηγετες των αυτονομιστων.Μακάρι να τα καταφερω!θα εχει πολυ ενδιαφερον.
  Εχω γραφτει στις ενημερωσεις τους και εχω συνεχεια νέα.Με το που γραψουν κατι βαραει το τηλεφωνο μου  :2funny:!

Εμενα παντως ο σχινοχαρας μου ειπε οτι εχει αρχισει εξαντλητικη διαιτα ατκινς σε συνδιασμο με προσωπικο γυμναστη και θα σε κανει να σκασεις απο την ζηλεια σου σε 3-4 μηνες.Σταλονε θα γινει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε:

[size=15pt]The Farce Is Complete: Joe Biden's (αντιπρόεδρος του Ομπάμια) Son Joins Board Of Largest Ukraine Gas Producer.[/size]

R. Hunter Biden will be in charge of the Holdings’ legal unit and will provide support for the Company among international organizations. On his new appointment, he commented: “Burisma’s track record of innovations and industry leadership in the field of natural gas means that it can be a strong driver of a strong economy in Ukraine. As a new member of the Board, I believe that my assistance in consulting the Company on matters of transparency, corporate governance and responsibility, international expansion and other priorities will contribute to the economy and benefit the people of Ukraine.”

The Chairman of the Board of Directors of Burisma Holdings, Mr. Alan Apter, noted: “The company’s strategy is aimed at the strongest concentration of professional staff and the introduction of best corporate practices, and we’re delighted that Mr. Biden is joining us to help us achieve these goals.”

πηγή:
[move] :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

In a statement released by Burisma, Hunter Biden said he believes the company will help strengthen Ukraine's floundering economy.

"Burisma’s track record of innovations and industry leadership in the field of natural gas means that it can be a strong driver of a strong economy in Ukraine. As a new member of the Board, I believe that my assistance in consulting the Company on matters of transparency, corporate governance and responsibility, international expansion and other priorities will contribute to the economy and benefit the people of Ukraine," Hunter Biden said in the statement.

πηγή:

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
 Παραθέτω και τη δική μου, καθαρά προσωπική άποψη στο θέμα.
 Για μένα πολύ σημαντικές είναι οι εκλογές της 25/5. Όχι για το ποιος θα βγει. Όποιος και να  βγει σίγουρα δεν θα είναι ρωσσόφιλος και θα είναι υποχείριο της Δύσης, αλλά για τη στάση που θα κρατήσουν τα ανατολικά όμπλαστ στο θέμα αυτό. Λουγκανσκ, Ντόνετσεκ και Χάρκοβο έχουν διακυρήξει ότι δεν θα επιτρέψουν τη διενέργεια εκλογών. Για μένα αυτό είναι λάθος. Θα πρέπει να επιτρέψουν την απολύτως ελεύθερη διενέργεια των εκλογών και μάλιστα με αυξημένη επιτήρηση από ΟΑΣΑ. ΟΗΕ ή ότι δήποτε άλλο και απλά οι ρωσσόφιλοι να ΜΗΝ πάνε να ψηφίσουν. Με τον τρόπο αυτό (και λαμβάνοντας υπόψη και τα φυσιολογικά ποσοστά αποχής που θα σημειωθούν) το ποσοστό αποχής θα πλησιάζει ή ακόμα θα υπερβεί το 50%. Οπότε τι? Θα εκλεγεί Πρόεδρος (στο β. γύρο πιθανότατα) που θα τον υποστηρίζει το 20% μόνο του Ουκρανικού λαού ? Τι σκατά νομομοποίηση θάχει.
Αντιπαραβάλλοντας μάλιστα τα ποσοστά συμμετοχής στα δημοψηφίσματα που διενεργήθηκαν στα ανατολικά, κανείς δεν θα μπορεί πλέον να ισχυρισθεί ότι παραβιάστηκε η λαϊκή βούληση. οπότε και η ομοσπονδιοποίηση θάναι μονόδρομος ,άλλως η διχοτόμηση.
Οι εκλογές της 25/5 ήταν το τέρμα του"δρόμου"που εγκαινίαζε,υποτίθεται,η συμφωνία της 21/2 στο Κίεβο.Εφόσον αυτή η πορεία προς τις εκλογές παραβιάστηκε την επομένη απο τους ναζί στο Κίεβο,με τις πλάτες των"φίλων της δημοκρατίας",ποιός ο λόγος να αφήσουν οι ρωσσόφιλοι των ανατολικών ομπλάστ να διεξαχθούν κανονικά και άρα να δώσουν οι κάλπες το όποιο αποτέλεσμα?

Όσο για το αν θα έχουν νομιμοποίηση το αποτέλεσμα των εκλογών και η κυβέρνηση που θα βγει,φυσικά και θα έχουν για τους πολιτισμένους δικούς μας:Μιλάμε για τα άτομα που παραβίασαν την υπογραφή τους την επομένη μέρα και όχι μια,αλλά δύο φορές(21/2/2014 και 27/4/2014).

Μια μάντρα θα τους κλάσει η όποια αποχή και των ναζί στο Κίεβο και των ξένων πατρώνων τους...και δε πα να απέχει όχι το 50% αλλα το 95% των Ουκρανών.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη πότε θα πατήσεις στα πάτρια εδάφη :think:
Στις 18 του μηνος θα  :knockinb: στη Φυλης ή το Μεταξουργειο αν το αεροπλανο φτασει στην ωρα του  :2funny:

Εμενα παντως ο σχινοχαρας μου ειπε οτι εχει αρχισει εξαντλητικη διαιτα ατκινς σε συνδιασμο με προσωπικο γυμναστη και θα σε κανει να σκασεις απο την ζηλεια σου σε 3-4 μηνες.Σταλονε θα γινει.
Εγω θα χαρω αν το κανει αυτο.Η κριτικη που του καναμε επιασε τόπο.Μακάρι να το κανει αυτο θα δειξει οτι εχει δυναμη θελησης :)Εγω γιατι να ζηλεψω τωρα ζυγιζω 75 κιλα και θελω να φτασω 70-72 δηλαδη να χασω 3-5 κιλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το πετυχω.Θα προσπαθισω και Ελλαδα αν μπορεσω να χασω κανα κιλο αυτη τη φορα.

Οι εκλογές της 25/5 ήταν το τέρμα του"δρόμου"που εγκαινίαζε,υποτίθεται,η συμφωνία της 21/2 στο Κίεβο.Εφόσον αυτή η πορεία προς τις εκλογές παραβιάστηκε την επομένη απο τους ναζί στο Κίεβο,με τις πλάτες των"φίλων της δημοκρατίας",ποιός ο λόγος να αφήσουν οι ρωσσόφιλοι των ανατολικών ομπλάστ να διεξαχθούν κανονικά και άρα να δώσουν οι κάλπες το όποιο αποτέλεσμα?

Όσο για το αν θα έχουν νομιμοποίηση το αποτέλεσμα των εκλογών και η κυβέρνηση που θα βγει,φυσικά και θα έχουν για τους πολιτισμένους δικούς μας:Μιλάμε για τα άτομα που παραβίασαν την υπογραφή τους την επομένη μέρα και όχι μια,αλλά δύο φορές(21/2/2014 και 27/4/2014).

Μια μάντρα θα τους κλάσει η όποια αποχή και των ναζί στο Κίεβο και των ξένων πατρώνων τους...και δε πα να απέχει όχι το 50% αλλα το 95% των Ουκρανών.
Αυτες οι εκλογες θα εχουν πολυ γέλιο  :2funny: θα ειναι χειροτερες και απο της εκλογες της βια και νοθειας που γινονταν στην Ελλαδα στις αρχες της δεκαετιας του '50.
  Οποιος παντος θελει να παει να γραφτει στην πολιτοφυλακη των αυτονομιστων για να παει να πολεμισει να τηλεφωνισει στα τηλεφωνα

+38 097 34 25 840
    +38 093 37 54 348
    +38 095 423 45 11

καθημερινα χωρις αργίες  της ωρες 10-18

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teengenerate

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
6
Αυτες οι εκλογες θα εχουν πολυ γέλιο  :2funny: θα ειναι χειροτερες και απο της εκλογες της βια και νοθειας που γινονταν στην Ελλαδα στις αρχες της δεκαετιας του '50.
Πιο πολύ τις εκλογές του 1946 θυμίζουν:κάλπες εν μέσω ενος αργόσυρτου εμφυλίου.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε, δεν διαφωνώ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από τα όσα γράφεις. Ταυτίζομαι απόλυτα με τις θέσεις σου.
Απλά τα ποσοστά αποχής είναι σημαντικά.
Μη συμμετοχή των αυτονομηθέντων όμπλαστ στο δημοψήφισμα σημαίνει ότι δεν θα υπολογιστούν αυτά στο ποσοστό αποχής και αυτόματα θα αυξήσουν τα ποσοστά αυτών που θα εκλεγούν.
Αλλά αυτά είναι φιλολογικές συζητήσεις. Ούτως ή άλλως δήλωσαν ότι δεν θα επιτρέψουν να στηθούν κάλπες οπότε δεν έχει και νόημα η συζήτηση.
- Μήτσο τι παίζει με το Χάρκοβ ?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εν τω μεταξύ πριν λίγο μου είπαν ότι η τηλεόραση της ΠΜΡ σχολίασε δηλώσεις του μαλάκα (δεν τον λέω μόνο εγώ έτσι, να δείτε τα ρουμάνικα μίντια πως τον στολίζουν)Προέδρου της Ρουμανίας Τraian Βasescu ο οποίος δήλωσε:
α) ότι η Μολδαβία πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες για τελωνειακή ένωση με ΕΕ , η οποία μάλιστα καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί πριν την 27/5,
β) Μίλησε για Ομοσπονδία Μολδαβίας - Ρουμανίας (παρεπιμπτόντως κατηγορεί τη Ρωσσία που προβάλει θέμα ομοσπονδιοποίησης της Ουκρανίας) και
γ) απαίτησε από τη Ουκρανία σεβασμό των δικαιωμάτων των ρουμανοφώνων.
   Αυτό σημαίνει σταθερή πολιτική  :2funny:!!!

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εν τω μεταξύ πριν λίγο μου είπαν ότι η τηλεόραση της ΠΜΡ σχολίασε δηλώσεις του μαλάκα (δεν τον λέω μόνο εγώ έτσι, να δείτε τα ρουμάνικα μίντια πως τον στολίζουν)Προέδρου της Ρουμανίας Τraian Βasescu ο οποίος δήλωσε:
α) ότι η Μολδαβία πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες για τελωνειακή ένωση με ΕΕ , η οποία μάλιστα καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί πριν την 27/5,
β) Μίλησε για Ομοσπονδία Μολδαβίας - Ρουμανίας (παρεπιμπτόντως κατηγορεί τη Ρωσσία που προβάλει θέμα ομοσπονδιοποίησης της Ουκρανίας) και
γ) απαίτησε από τη Ουκρανία σεβασμό των δικαιωμάτων των ρουμανοφώνων.
   Αυτό σημαίνει σταθερή πολιτική  :2funny:!!!
αυτος ειναι σα λαδοποντικας,,,,
κ μην ξεχνας,,ισχυει στην μπαλλα,και παντου
σερβος κ ρουμανος,δεν ειναι εθνηκοτητα ,ειναι εππαγγελμα,,γεωργιου,,

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• Tito_i_Arso_Jovanovic.jpg
    Tito_i_Arso_Jovanovic.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Йованович,_Арсо.jpg
    Йованович,_Арсо.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 25

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αντε ρε βλακα που νομιζεις οτι ολοι εσενα αντιγραφουν  :2funny: Δες απο που περνουν πληροφοριες στο Defencenet .
Ναι ρε ηλιθιε οτι γραφουμε εμεις στο σα'ι'τ το παιρνουν και το αναδημοσιευουν.Αν ο Μάκης προσπαθισει μεσω των συγγενων του στην ΠΜΡ τοτε θα εχουμε πληρη ανταποκριση.Παρα πολλα αρθρα που εβαλα εμφανηστικαν μετα απο μερικες ωρες στο Defencenet.Δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο :think:.Το οτι διαφορα σα'ι'τ παιρνουνε πληροφοριες απο το σα'ι'τ ειναι τιμή για το Μπουρδέλα  :).
  Αυτο που εβαλες ειναι μια μπούρδα!Χωρις να αναφερει πηγες παιρνει και βαζει ασχετα αρθρα εγω ειχα την ανακοινωση του αρχηγου των ενοπλων δυναμεων με το που την ανεβασε στο vkontakte του.Εμενα το λεει ο αρχηγος των ενοπλων δυναμεων της ДНР και οχι ενα αποκωμα εφημεριδας που το ανεβασε ενας που εκανε ενα σα'ι'τ και μαζευει αρθρα .
  Νομιζω οτι ζωα σαν κ'εσενα δεν χρειαζονται σ'αυτα τα Thread να γραφουνε  :jerking:.Γιατι ενω δεν δινεις καμια πληροφορια με της  :jerking: σου το μονο που κανεις ειναι να κατεβαζεις το επιπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom