dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω αναφερω αυτους σαν παραδηγμα.Δεν με ενοχλει ο ανθρωπος Shinoharas ή ο Ρεντ που κοιμαται στ'αμαξι ή το Τραβεστί με το Μούσιμαγκες χαλαρωστε, και γω την εχω πει στον μητσο γιατι σαλταρει λιγο οταν μιλαει επι προσωπικου. αλλα εχω παθει πλακα με τις ορθολογιστικες αναλυσεις του για τα πολιτικα θεματα ρωσιας και ουκρανιας. τυφλα ναχουν ολα τα πρακτορεια μαζι. γνωσεις και λογικη.
ρισπεκτ απο μενα μητσε.
Τρελενομαι που καποιοι τους δεχονται! και τους εχουνε για ηγέτες Αν ειναι δυνατον να ειναι ενας αναπηρος ηγετης του σα'ι'τ και ενα τραβεστι με μούσια ίδαλμα της νεολαιας!
Εμενα ο Shinoharas με βοηθισε να πατω δυναμη για να κανω διαιτα.Για να μην καταντισω ετσι βλεποντας τον μπορω πιο ευκολα να μην φαω,να τηρήσω τη χημικη διαιτα που κανω και να χάσω πιο ευκολα βάρος.Το να εχεις κατι τετοιους σαν παραδηγμα προς αποφυγην σε βοηθαει να παρεςι δυναμη και να πετυχεις τους στοχους σου στη ζωη.
Σχετικα με τη Μολδαβια το θλιβερο ηταν οτι αυτος ηταν ο ηγέτης των Ελληνων εκει .
Σχετικα τωρα με της πολιτικες αναλυσεις προσπαθω να παρω συνεντευξη μεσω Σκα'ι'π απο τον Павел Губарев των ηγετη των Αυτονομιστων.Του εγραψα δεν μου ειπε όχι αλλα πρεπει να μπαινει πολυ σπάνια ιντερνετ και να μην εχει χρονο.Και να μην βρει αυτος χρόνο θα προσπαθισω να παρω συνεντευξη απο καποιον αλλον απο τους ηγετες των αυτονομιστων.Μακάρι να τα καταφερω!θα εχει πολυ ενδιαφερον.
Εχω γραφτει στις ενημερωσεις τους και εχω συνεχεια νέα.Με το που γραψουν κατι βαραει το τηλεφωνο μου !
Οπως καταλαβα μετα την πρωτη ενεδρα που εγινε σε αυτοκινητοπομπη του Ουκρανικου στρατου θα ακολουθισουν κ'αλλες και η πολιτοφυλακη των αυτονομιστων θα περασει στην αντεπιθεση για να διωξει τα στρατευματα του Κιέβου απο την νοτιοανατολικη Ουκρανια.
Σημερα πηρα αυτη την πληροφορια
Η Αστυνομια στο Донецк δηλωσε οτι δεν υπακουει πια της εντολες του Κιέβου αλλα των αυτονομιστων.Ακομα 27.000 ατομα δηλωσαν εθελοντες για την πολιτοφυλακη των αυτονομιστων.