dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτα τα ειδα αλλα δεν γραφουν καμια αποδειξη!Οσο για το ελικοπτερο που ειχε τους 13 Αμερικανους που ειναι?Στο βιντεακι διχνει τον Πιλότο που ειναι Ουκρανος.Δεν διχνει Αμερικανους .Μαλλον το Defencenet το σκεφτηκε απο μονο του οπως μιλαγε για δεκαδες νεκρους Τουρκους στρατιωτες στη Συρια .
Τα Ελληνικα σα'ι'τ ειναι για γραφουνε κατι χωρις καμια αποδειξη εκτος αυτους δεν εχουνε καμια γνωση σχετικα με αυτα τα μερη.
Γιατι δεν το πολυπιστευω οτι πολεμανε Αμερικανοι ο καθε μισθοφορος Αμερικανος θελει 1300 $ τη μερα μισθο.Με 1300 $ τη μερα θα μπορουσανε ανετα να παρουνε 50 Ουκρανους να τους τα'ι'σουνε και να τους δινουνε και χαρτζιλικη και να τους βαλουν να πολεμισουν .Εδω οι Ουκρανοι στρατιωτες ειναι νυστικοι κλεβουνε το φα'ι' των αυτονομιστων για να φανε .Οι Αμερικανοι απλος δεν θελουν να βαλουν το χέρι στην τσεπη γιατι η κυβερνιση του Κιεβου ειναι εντελως διευθαρμενη και αν τους δωσουνε λεφτα δεν προκειται να πανε παραπερα απο της τσεπες των κυβερνωντων!
Αυτο που εχουν στειλει οι Αμερικανοι ειναι καποιους εκπαιδευτες και πρακτορες που οι περισσοτεροι ειναι καλλυμενοι σαν επιθεωρητες της OSCE για να τους ενημερωνουν για το τι γινεται.Γ'αυτο και εχουμε υποκλοπες ασυρματων στα Αγγλικα.
Πιθανοτατα υπηρχαν καποιοι Αμερικανοι με αυτοματα στην Ανατολικη Ουκρανια οχι για να πολεμισουν αλλα για να διαφυλαξουν καποια στρατηγικα σημεια αλλα αυτοι αποσυρθηκαν πριν απο κανα μηνα οταν η κατασταση εκει ξεφυγε απο καθε ελεγχο.Τωρα δεν πιστευω οτι πολεμανε Αμερικανοι μαζι με τους Ουκρανους στρατιωτες Μου φενεται λιγακι Χωρις βεβαια ποτέ να ειμαι σιγουρος για τιποτα.Αν δω βιντεο με αιχμαλωτους που τους ανακρινουνε και αποδηκνυεται οτι ειναι Αμερικανοι δεν θα εχω κανενα λόγο να μην το πιστεψω.