vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κάτι που έχει γραφτεί στο παρόν θρεντ προ μηνών επιβεβαιώνεται από την Γερμανική Bild am Sonntag.
συμφωνώ 100%!!!η καταντια της γενιας των συγχρονων ευρωπαιων φωτογραφιζετε κι απο το γουστο μας
βγηκε πρωτος το τραβεστι με το μουσι....α ρε Πουτιν που σας χρειαζετε συγχρονοι ευρωπαιοι
Πιο αποκρουστικο και αντιαισθητικο πραγμα δεν εχω δει,και δεν παρακολουθησα το διαγωνισμο γιατι υπαρχουν και παιδια.Αντε τωρα να με ρωτησει ο γιος μου τι ειναι αυτο το πραγμα τι να του απαντουσα :S Η αισθητικη τον ευρωπαιωνη καταντια της γενιας των συγχρονων ευρωπαιων φωτογραφιζετε κι απο το γουστο μας
βγηκε πρωτος το τραβεστι με το μουσι....α ρε Πουτιν που σας χρειαζετε συγχρονοι ευρωπαιοι
Αυτο που φαινοταν δυσκολο να πετυχουν οι ρωσοι την ομοσπονδια φανταζει τωρα το πιο πιθανο σεναριο για τους ουκρανους. Και το αλλο σεναριο ειναι διχοτομηση της χωρας τους. Διαλεγουν και περνουνΚαμία άποψη τι θα γίνει από δω και πέρα?
Αυτο που ειχα πει απο την αρχη πριν γινουν ολα αυτα η Ουκρανια θα χωριστει σε 2 ή σε 3 κρατη.Αυτα για συνομοσπονδιες ηταν απο την αρχη πολυ δυσκολο θα επρεπε να ειναι ενα σχεδιο σαν της Βοσνίας αλλα οι δυτικοι εχουν μεσανυχτα σε σχεση με την κατασταση της Ουκρανιας! Δεν εχουν ιδεα Ακουνε αυτα που λενε οτι μια μειονοτητα στο Донецк καταπιεζει την πλειοψηφια και τετοιες .Καμία άποψη τι θα γίνει από δω και πέρα?
Γατακια Πολωνεζες τζαμπα τα πεταξατε ολα εξω η γυναικα σημερα αν δεν εχει φαβοριτες και μουσι (βλ.Αυστρια) δεν εχει περαση!Πιο αποκρουστικο και αντιαισθητικο πραγμα δεν εχω δει,και δεν παρακολουθησα το διαγωνισμο γιατι υπαρχουν και παιδια.Αντε τωρα να με ρωτησει ο γιος μου τι ειναι αυτο το πραγμα τι να του απαντουσα :S Η αισθητικη τον ευρωπαιων
Sorry...Το άκρως ρεαλιστικό χιουμοριστικό φώτο κολάζ ενοούσα...Ανέκδοτο ???
Αυτο που ειχα πει απο την αρχη πριν γινουν ολα αυτα η Ουκρανια θα χωριστει σε 2 ή σε 3 κρατη.Αυτα για συνομοσπονδιες ηταν απο την αρχη πολυ δυσκολο θα επρεπε να ειναι ενα σχεδιο σαν της Βοσνίας αλλα οι δυτικοι εχουν μεσανυχτα σε σχεση με την κατασταση της Ουκρανιας! Δεν εχουν ιδεα Ακουνε αυτα που λενε οτι μια μειονοτητα στο Донецк καταπιεζει την πλειοψηφια και τετοιες .
Εγω χρονια τωρα απορουσα πως η Ουκρανια δεν εχει διαλυθει?
Αυτα ειναι τα πιο απλα .πιθανοτατα θα εχουν το Ρουβλι του Донецк οπως και η ΠΜΡ και η Λευκορωσια εχει το ρουβλι της.Μπορει ακομα οπως η Αμπχαζία να χρησημοποιει για νομισμα το Ρωσσικο ρουβλι.Το χρωνα στο χάρτι πιθανοτατα κοκκινο αφου ειναι η λα'ι'κη δημοκρατια του Ντονέτσκ.Με ποιό νόμισμα θα είναι δηλ το ντονετσκ και τι ..χρώμα στο χάρτη?
μαλλον για κατι τετοιο το πανεαυτο το λαικη δημοκρατια δεν το καταλαβαινω Δημητρακη ,θα ειναι δηλαδη κομμουνστικο κρατος ?
αυτο το λαικη δημοκρατια δεν το καταλαβαινω Δημητρακη ,θα ειναι δηλαδη κομμουνστικο κρατος ?
Υποτιθετε οτι θα παρουνε τα καλα που ειχε ο Κομμουνισμους ισοτητα,δωρεαν εκπαιδευση και περιθαλψη βεβαια τα περισσοτερα απο αυτα τα καλα τα ειχε ο Κομμουνισμος μονο στη θεωρια στην πραξη δεν υπηρχε τιποτα απ'αυτα .Και η ΠΜΡ ολο σφυροδρεπανα εχει και μιλαει για ισοτητα αλλα στην πραξη ολα ειναι του συντροφου Σερίφη Αυτος δικαζει και αυτος μοιραζει .μαλλον για κατι τετοιο το πανε
Μάκη οι φαντασιωσεις σου ειναι πολυ σωστες και ειναι ενα πιθανο σεναριο.Το θεμα ειναι τι θα γινει με την Οδησσό?Ειναι πιθανον να ενωθει με τους αυτονομιστες?Αλλα μπορει και να παραμεινει με το Κίεβο?αν και το βλεπω λιγακι δυσκολο.Αν η Οδησσος οπως εγραψα παραπανω παει με τους αυτονομιστες τοτε και στο μελλον ενωθουνε με τη Ρωσσια και η ΠΜΡ θα ενωθει με την Ρωσσια και θα γινουν αυτα που εγραψα παραπανω η διαλυση της Μολδαβιας οποτε ξεφευγει η κριση απο τα συνορα της Ουκρανιας.Η ΠΜΡ εχει εναν αξιολογο στρατο με 7000-7500 που μαζι με τους εφεδρους φτανει της 25.000 και ειναι αξιομαχοι.Ο στρατος της Μολδαβιας ειναι γυρω στις 5000 αλλα ειναι για .Θα αντέξει η Ουκρανία οικονομικα?ή θα καταρευσει?Τι εκλογες μπορουνε να γινουνε στη Δυτικη Ουκρανια?Εκει το Правый Сектор θα παρει 100% !Μετα της εκλογες ειναι πιθανον να σφαχτουνε μεταξυ τους γιατι οποιος και να της κερδισει οι αλλοι που χασανε θα λενε οτι εκανε νοθεια!Μετά από τις παραπάνω φαντασιώσεις (?) μου , πάρτε και μια σοβαρή ανάλυση :