barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.159
- Πόντοι
- 5.506
μαλακα καρφωνεσαι μονος σου,και μετα μου λες οτι δεν εισαι ο αγγλετερος καπιταλας χαχαχαχαχ ααΑνοησίες.Τυπε γιατρος και αποδειξη δεν πανε μαζι.Ποτε δεν μου εχει κοψει ντοκτορ αποδειξη οσο ειμαι εν ζωη.Πιο πιθανο ειναι να κοψει αποδειξη ο καθηγητακος στα ιδιαιτερα παρα ο γιατρος στο τσιφτετελινισταν...
Πάντα παίρνεις απόδειξη αρκεί να ζητήσεις απόδειξη. Πολύ παλαιοπασοκ φάση αυτά που λέτε. Απλά πολλοί κολωνουν στο ΦΠΑ και είναι τόσο τσιπιδες που τσιγγουνευονται το 20αρικο στα 60 ευρώ. Και δεν καταλαβαινουν ότι κάπως έτσι εφτασαν εκείνοι εδώ με σύνταξη 600 ευρώ και υδραυλικοι με σπίτι στην Ανάβυσσο.
Θυμάμαι στην Αγγλία με κυνηγουσαν να μου δώσουν την απόδειξη γιατί συνηθισμένος από εδώ, έφευγα χωρίς να την πάρω.
Με λίγα απλά και λιτά λόγια, εκεινοι οι ίδιοι που κραζουν "δεν κόβει κανεις απόδειξη" είναι οι ίδιοι που δεν ζήτησαν πότε.
Το ίδιο και για τα φακελάκια στους γιατρούς. Εμείς τους συνηθίσαμε στο φακελάκι που τώρα αν πάει κάποιος για εγχείρηση μπατζεταρει και το φακελάκι! Ακόμα και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν το φακελάκι με μορφή... χειρουργικού "επιδόματος"...!
Τελικά έχει μείνει όντως πολύ τουρκοσποριαση μετά από 400 χρόνια... πολύ κλάμα και αμανές!
Χαζοβιολη.
Τελος παντων φορδιαφυγη θα υπαρχει παντα εκτος και αν αλλαξει το φορολογικο συστημα.
Ο πελατης δεν θα ζητησει αποδειξη εκτος και αν εχει κινητρα να την ζητησει.
Έπρεπε με τη συλλογη αποδειξεων να υπαρχει η λεγομενη φοροεκπτωση οποτε ολοι οι πολιτες θα μαζευαν αποδειξεις,θα μπορουσε να υπαρξει και η λεγόμενη φοροκαρτα η οποια ηλεκτρονικα να αποτυπωνοταν ως αποδειξη του καταστηματος,οποτε καθε ετος στη φορολογικη δηλωση ανάλογα τις αγορες του θα εχει αναλογουμενη εκπτωση κατι σαν μπονους φοροαπαλλαγης.
Μαλακα θα χτισω μια εκκλησια, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ.
ΘΑΥΜΑ