barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.161
- Πόντοι
- 5.506
σωστη τοποθέτηση,ο βλαροκ ο θειτσος και αλλοι 2 με 3 είναι ανθέλληνες και ανηκουν στη δεξια νδ εδω μεσα,το οτι ονειρευονται πολεμο με τουρκια και λοιπές πουτσες είναι μονο και μονο για να το παιξουν αντρακια και πατριωτες αλλα αμα τα εντυνες στα χακι και τα εστελνες στη πρωτη γραμμη τπυ πυρος στον εβρο θα σκουζανε σαν κοπελιτσες που τις γαμανε αγαμητοί αραπαδες.Ξεχασες οταν χαιροσουν και προσκυνουσες (εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα..) παλιοτερα, την μερκελ τον σοιμπλε τον νταισεμπλουμ, και την υπολοιπη εμμετικη παρεα τους.. Γιατι επαιρναν μετρα κατα του ελληνικου λαου για να σωσουν τις Ξενες τραπεζες. Ενω την ιδια στιγμη καποιοι αλλοι ελληνες αυτοκτονουσαν. Και λεγατε Μνημονια για παντα.. -Ανθελληνες. Πανω κατω οι ιδιοι ειστε και σημερα που κανετε αβαντα σε εναν συγκεκριμενο πολιτικο χωρο. Τυχαιο;Απαξιωνεις οποιον ειναι υπαλληλος ενω προχθες σε ειχε πιασει ο πονος για τους γιδοβοσκους ρε πουθενα;;
Οταν εισαι υπερ της αυστηρης και σκληρης της πολιτικης της εε και τπυ δντ και οταν ειναι υπερ των μετρων που φτωχοποιησαν τον λαο αλλα και που διελυσαν μια χωρα τοτε ναι ειναι ανθελληνες και προδοτες.
Σωστος Μυστη μου
Οχι απλα δεν θα πανε να πολεμησουν αλλα στα κομματικα αλισβερισια διελυσαν και τον Στρατο
Το ΒΥΣΜΑ ειναι δημιουργια και των γαλαζιων
Απο μεταθεσεις φανταρων και στελεχων μεχρι τοποθετησεις ανωτατων..
Φτιαξανε τον πιο δυνατο Στρατο στο.... ΒΥΣΜΑ
Μα ο γιος του Κουλη και εγγονός του Τερη Χρυσσου είναι κομάντο τώρα στο στρατό και σκοτώνει τα μεμέτια στον Έβρο
Τουλαχιστον ο Κουλης και ο γιος του ξερουν ποια εχουν μανα. Εσυ;
Εγώ ξέρω ότι είμαι δικός σου πατέρας.
ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΠΑΡΟΚΟΥΛΗ ΡΕ ΝΑΡΕΣΜΟΥ
Γιέ μου, σοβαρέψου επιτέλους
Ναι, ναι, τραγουδα και παρε κανενα τηλεφωνακι να στειλεις κανενα καλο βιζιτονι στο δικο σου το πατερα. Μπορει να αποκτησεις κι αλλο αδερφακι.
Γιδοβοσκε.
Θα του στείλω την δικιά σου μανουλα, το καλύτερο κομμάτι έβερ.
ΜΕ ΕΙΠΕ ΜΠΑΡΟΚΟΥΛΗ ΡΕ ΝΑΡΕΣΜΟΥ
Φυσικα, γι αυτο εβγαλε εμενα και οχι εσενα. Εσυ να ψαξεις για τεστ dna στα κωλαδικα που τριγυρναει ο μπαμπακας. Ρε, μηπως τα ειχε μπλεξει με καμια αλβανιαρα γι αυτο εχεις εμφυτη ταση προς τα Αλβανικα και καμαρωνεις;