★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
Εδώ υπάρχουν γιοι που έχουν κάνει παρτουζα με τον πατέρα τους ρε ταγάρι, αλλά που ξέρεις εσύ, εσύ για κάνα τσιγγανάκι στο μετάξι το πολύ είσαι ..εσυ ρε αυτιστικέ λες ότι με την κρίση αναγκάζεσαι να γαμας τα μπάζα στο μετάξι λεχριτη!
Είπες "πουτανας γιος είσαι δηλαδή"
τι σημαίνει αυτό στην μητρική τσιγγανικη σου γλώσσα;;
Οι περισσότεροι που ανέφερες δεν πάνε καν ούτε οι ίδιοι σε στριπ κλάμπ, και αν εσύ ως φτωχομπινες παπαρας δεν έχεις 50 ευρώ να περάσεις καλά σε στριπ κλάμπ είναι λογικό, αφού δεν έχεις στον ήλιο μοίρα, που να ξερες ότι στα στριπ είναι δύσκολο να γαμησεις, μόνο αν έχεις τα κατάλληλα κονέ, αλλά όπως είπα, είσαι άσχετος δεν έχεις πατήσει ποτέ, εδώ πας στο μετάξι και αδειάζει η τσέπη σου.
Και επειδή κάτι είπες για πορείες, γενικά δεν πατάω, το ότι είμαι αριστερός δεν σημαίνει ότι είμαι κάθε μέρα σε πορείες, αλλά, όπως είπαμε, άσχετος είσαι.
Εγώ θα σε συμβούλευα να πας σε καταυλισμό τσιγγάνων να βρεις την υγειά σου, κρίμα τώρα γεροξεκουτης σηκώνεσαι να πας μέχρι το μετάξι νσ γλείψεις κωλοτρυπιδες και πατούσες από τσιγγάνες.
Κανονικά είσαι για λύπηση αλλά όχι, εγώ εδώ θα είμαι να σου βάλω μυαλό, εκτός από την πουτσα μου στο στόμα σου..
208 ψηφοι
Mr.Malakas
Περίμενε λίγο... μαζεύω από τα βάθη της ρινικής κοιλότητας... ΡΟΥΦΑ ΤΑ μπαστάρδι!
Όσο έχεις την πουτσα μου στο στόμα σου θα λέγεται πουτσο-πυρινικη
208 ψηφοι στον μπουστη τον θειτσο.
Mr.malakas του bou
ΓΕΙΑ ΣΟΥ MR MALAKA ΘΕΊΤΣΟ! 208 ΨΗΦΟΙ