drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Μην ξεχασεις κιολας να καταγγειλλεις τη ΝΔ για...κινδυνολογια.
Καλώς ή κακώς το μόνο αντεπιχείρημα της ΝΔ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι "δε σας θέλουν οι αγορές, θα έρθει η δραχμή και ο κόσμος θα πεινάσει". Τρομολαγνεία και μόνο. Τίποτα για την ταμπακιέρα. Τίποτα για τυχόν βελτίωση της ζωής του κόσμο (μόνο εξαγγελίες για ανάπτυξη, πλεόνασμα τα οποία δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι).
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα καλώς ή κακώς φέρνει ελπίδα. Την ίδια ελπίδα που έφερνε και ο Γιωργάκης. Θυμάστε τι έλεγε ο Καραμανλής; Μέτρα, δε πάμε καλά, θα σας σκίσω στους φόρους αν ξαναβγώ. Αντίθετα ο Γιωργάκης είπε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". Οι ελπίδες του Γιωργάκη αποδείχθηκαν ψεύτικες, και αυτός προδότης. Ίσως και με το ΣΥΡΙΖΑ να συμβεί το ίδιο. Πολύ πιθανό. Όμως εγώ προτιμώ να ρισκάρω με το ΣΥΡΙΖΑ παρά να συνεχίσω στο ίδιο βιολί με τους εντολοδόχους των δανειστών.
Πιστεύω ότι και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός το ίδιο θα κάνει. Είναι νομίζω θέμα ιδιοσυγκρασίας του έλληνα να προτιμά την ελπίδα από το φόβο.
Όπως έχω ξαναγράψει, οι μόνοι που φοβούνται είναι οι ηλικιωμένοι - βαρίδια της κοινωνίας που δε θα έπρεπε να ψηφίζουν. Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουν ετοιμοθάνατοι για το δικό μας μέλλον.