Mexikanos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
ο σύριζα πιάνεται στο "άλλο" τύπε?
Εσύ που κρυβόσουν και ξέφυγες από την ψηφοφορία για το μαλάκα της χρονιάς;
Άνετα πέρναγες στην επόμενη φάση...
ο σύριζα πιάνεται στο "άλλο" τύπε?
οι δημοσιογραφοι του πρωτου θεματος οπως και η πλειοψηφια της κοινωνιας υπηρετουσαν 30 χρονια το ιδιο συστημαΈνας από τους (λίγους) λόγους που θέλω να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για να φάνε χώμα κάτι σιχαμένοι σα τους δημοσικάφρους του "πρώτο θέμα".
Θέλω να μείνουν άνεργοι. Να εξαφανιστούν.
Να αλλάξουν τα κόζα και να τους ταράξει η νέα κυβέρνηση στη νομιμότητα.
Έχουν κάνει καριέρα ως τσιράκια διευθαρμένων ολιγαρχών που έχουν στήσει κανάλια και εφημερίδες με θαλασσοδάνεια.
Συντηρούν ένα σάπιο σύστημα μόνο και μόνο γιατί αυτοί περνάνε καλά την ώρα που η πλειοψηφία πεινάει.
αρα οχι ανελ (παλια λαμογιοΝΔ)
οχι συριζα (παλιο λαμογιοΠΑΣΟΚ)
ΚΚΕ - Χρυση Αυγη για τον πουτσο καβαλα - απολιθωματα
οποτε μενουν Ποταμι, ΛΑΟΣ, τζημερος, λεβεντης και οικολογοι
εσυ τι θα ψηφισεις λαδακη απο τα 5;
καλα ρε,τι avatar ειναι αυτο?ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
το δευτερο ερωτηματικο σιγουρα μπηκε κατα λαθοςκαλα ρε,τι avatar ειναι αυτο?
εισαι εντελως στοκος?
απο ποιο ιδρυμα το εσκασες?
1. κομμα που δεν ξερεις 100% τις θεσεις του και τους ανθρωπους που ειναι απο πισω δεν το ψηφιζεις για να κανονισει τις τυχες σου. ουτε ιδρυτες ξερουμε ουτε καν σαιτ δεν εχουν
1. κομμα που δεν ξερεις 100% τις θεσεις του και τους ανθρωπους που ειναι απο πισω δεν το ψηφιζεις για να κανονισει τις τυχες σου. ουτε ιδρυτες ξερουμε ουτε καν σαιτ δεν εχουν
2. για κομμα που δημιουργειται μεσω φεισμπουκ καλυτερα να κουμπωθουμε μετα τα οσα ειδαμε απο τους καμμενοψεκασμενους
3. οι μαλακες ηθελαν να πετυχουν ωραιο αρκτικολεξο αλλα το πληρες ονομα ειναι μια μπουρδα τις θα πει ενωση μεταρρυθμισης;
οι δημοσιογραφοι του πρωτου θεματος οπως και η πλειοψηφια της κοινωνιας υπηρετουσαν 30 χρονια το ιδιο συστημα
ΤΟ ΠΑΣΟΚ
η διαφορα ειναι οτι οι δημοσιογραφοι του πρωτου τιμουν το ψωμι που εφαγαν και στηριζουν πασοκ και στα δυσκολα
η πλειοψηφια της κοινωνιας αφου εφαγε τον περιδρομο απο το ΠΑΣΟΚ, το πεταξε σα στυμενη λεμονοκουπα τωρα που δε μπορει να δανειστει για να τους μοιρασει αλλο ευκολο χρημα και ψαχνει να βρει νεο νταβατζη για διορισμους και αυξησεις (ΣΥΡΙΖΑ)
οποτε οι δημοσιογραφοι του πρωτου θεματος ειναι ΕΝΤΙΜΟΙ σιχαμενοι, ενω η πλειοψηφια της κοινωνιας ΑΤΙΜΟΙ σιχαμενοι
λαδακη μου αρεσει γιατι εχεις αλανθαστο πολιτικο κριτηριοΠήγα στο Καραβελ στο ιδρυτικό συνέδριό του την 13 Δεκέμβρη φέτος.
Γεμάτο μουνάρες ήταν !
Ηταν κάποιοι που έχουν σχέση με γυναικείες αθλητικές ομαδες
και ήταν τίγκα με μουνάρες αθλήτριες !
Ψηφίστε ΕΔΕΜ , να νοιώθετε όπως στον Παράδεισο ,την ΕΔΕΜ !
Σημείωση : Δεν έχουν βάλει φωτό με τις μουνάρες, για να
μην πάθετε αρρυθμίες !
Έλα μη μου πεις.....κέρδισες!!!!!Εσύ που κρυβόσουν και ξέφυγες από την ψηφοφορία για το μαλάκα της χρονιάς;
Άνετα πέρναγες στην επόμενη φάση...
Ένας από τους (λίγους) λόγους που θέλω να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι για να φάνε χώμα κάτι σιχαμένοι σα τους δημοσικάφρους του "πρώτο θέμα".
Θέλω να μείνουν άνεργοι. Να εξαφανιστούν.
Να αλλάξουν τα κόζα και να τους ταράξει η νέα κυβέρνηση στη νομιμότητα.
Έχουν κάνει καριέρα ως τσιράκια διευθαρμένων ολιγαρχών που έχουν στήσει κανάλια και εφημερίδες με θαλασσοδάνεια.
Συντηρούν ένα σάπιο σύστημα μόνο και μόνο γιατί αυτοί περνάνε καλά την ώρα που η πλειοψηφία πεινάει.
καλά μου αρέσεις ρε φίλε που απαντάς σοβαρά στον στόκο που θέλει να βγει ο σύριζα για να φάνε σκόνη οι δημοσιογράφοι απ το πρώτο θέμα!οι δημοσιογραφοι του πρωτου θεματος οπως και η πλειοψηφια της κοινωνιας υπηρετουσαν 30 χρονια το ιδιο συστημα
ΤΟ ΠΑΣΟΚ
η διαφορα ειναι οτι οι δημοσιογραφοι του πρωτου τιμουν το ψωμι που εφαγαν και στηριζουν πασοκ και στα δυσκολα
η πλειοψηφια της κοινωνιας αφου εφαγε τον περιδρομο απο το ΠΑΣΟΚ, το πεταξε σα στυμενη λεμονοκουπα τωρα που δε μπορει να δανειστει για να τους μοιρασει αλλο ευκολο χρημα και ψαχνει να βρει νεο νταβατζη για διορισμους και αυξησεις (ΣΥΡΙΖΑ)
οποτε οι δημοσιογραφοι του πρωτου θεματος ειναι ΕΝΤΙΜΟΙ σιχαμενοι, ενω η πλειοψηφια της κοινωνιας ΑΤΙΜΟΙ σιχαμενοι
Δηλαδη τυπε δεξιοι ισον ηλιθιοι?Αυτο θες να πεις?Αν αυτο εννοεις σιγουρα εισαι δεξιος και συ.Τα έχω δει τα video... το ξέρω ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι ηλίθιοι (αφού είναι δεξιοί).
Δεν κατάλαβαίνω όμως πως (τα βιντεο) απαντάνε σε αυτά που έγραψα.
Δηλαδη τυπε δεξιοι ισον ηλιθιοι?Αυτο θες να πεις?Αν αυτο εννοεις σιγουρα εισαι δεξιος και συ.
Ουτε και εγω.Τον χωρο που ανηκεις εδειξα.Εγώ δε σε εβρισα...
Αν θελετε σαμαρικη "σταθεροτητα" ψηφιστε ΝΔ.
Ψηφιστε 400 ευρω βασικο, 200 επιδομα ανεργιας, 300 συνταξη, μαγκαλια, αιθαλομιχλη που σε μακρο χρονο θα φερει σε ολους καρκινο του πνευμονα, χαρατσια, ΕΝΦΙΑ, λουκετα και 4 εκατομμυρια φτωχους συμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.