Καλώς ή κακώς το μόνο αντεπιχείρημα της ΝΔ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι "δε σας θέλουν οι αγορές, θα έρθει η δραχμή και ο κόσμος θα πεινάσει". Τρομολαγνεία και μόνο. Τίποτα για την ταμπακιέρα. Τίποτα για τυχόν βελτίωση της ζωής του κόσμο (μόνο εξαγγελίες για ανάπτυξη, πλεόνασμα τα οποία δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι).
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα καλώς ή κακώς φέρνει ελπίδα
(κράτα το αυτό).
Την ίδια ελπίδα που έφερνε και ο Γιωργάκης
(ακριβώς την ίδια, τώρα μιλάς σωστά, διάβασε πάλι τι γράφεις στην προηγούμενη πρόταση ). Θυμάστε τι έλεγε ο Καραμανλής; Μέτρα, δε πάμε καλά
(απ ότι φάνηκε τα επόμενα χρόνια, δίκιο είχε, μόνο που και αυτός στην 5ετια του έχει ευθύνες για το ότι δεν πηγαίναμε καλά, δανεισμός,ελλείματα,ρουσφέτια κλπ), θα σας σκίσω στους φόρους αν ξαναβγώ
(την αλήθεια είπε). Αντίθετα ο Γιωργάκης είπε "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
(παραμύθια δηλαδή). Οι ελπίδες του Γιωργάκη αποδείχθηκαν ψεύτικες, και αυτός προδότης
(και ο λαός μαλάκας που τον πίστεψε). Ίσως και με το ΣΥΡΙΖΑ να συμβεί το ίδιο
(μάγος είσαι?). Πολύ πιθανό. Όμως εγώ προτιμώ να ρισκάρω
( ) με το ΣΥΡΙΖΑ παρά να συνεχίσω στο ίδιο βιολί με τους εντολοδόχους των δανειστών.
Πιστεύω ότι και ο υπόλοιπος ελληνικός λαός το ίδιο θα κάνει. Είναι νομίζω θέμα
ιδιοσυγκρασίας μαλακιας του έλληνα να προτιμά
την ελπίδα τα παραμύθια από
το φόβο την πραγματικότητα.
Όπως έχω ξαναγράψει, οι μόνοι που φοβούνται είναι οι ηλικιωμένοι - βαρίδια της κοινωνίας που δε θα έπρεπε να ψηφίζουν. Δεν είναι δυνατόν να αποφασίζουν ετοιμοθάνατοι για το δικό μας μέλλον.