barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.226
- Πόντοι
- 5.506
σιγά ρε μεγαλοεπιχειρηματία που ολημερίς ποστάρεις εδώ μέσα
Δεν έγραψα οτι είμαι "μεγαλοεπιχειρηματίας" ΒΛΑΞ. Ούτε σε ρώτησα που, πότε και πόσο θα ποστάρω. ΒΛΑΞ.
Εμένα ΒΛΑΚΑ δε μπορούν να μου τάξουν τίποτα, ΗΛΙΘΙΕ εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορεί πάλι ο κόσμος να έχει δουλειές, οι επιχειρήσεις μου (3) να πηγαίνουν καλύτερα, να έχω χαμηλότερους φόρους και εισφορές, ο κόσμος να βρίσκει δουλειές και να του περισσεύουν χρήματα να ξοδεύει, γενικά Ο ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ.
Εσύ βολέψου με καρανίκες, λαγούς και μπαρμπαρούσηδες.
ΗΛΙΘΙΕ.
στην χωματερή ρε σκουπίδι...
από εκεί ποστάρεις πασχαλιάτικα???
Νικόλα.....
τικ τακ τικ τακ τικ τακ
![]()
κοίτα τον οκτωβρη να σε βρούμε όχι όπως μετα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το 15
διαβάστε να ξεστραβωθείτε
![]()
Τι έβγαλε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος Νικόλα; Για θυμησέ μας.
διαβάστε να ξεστραβωθείτε
![]()
ξέρεις τι έπαθες εκείνο το βράδυ
που έλεγες ότι θα βγεί πανυγηρικά το ΝΑΙ
για να μην σου θυμήσω τις εκλογές του σεπτεμβρίου που έλεγες ότι θα βγεί ο μειμαράκης
ευκλειδη δωστα ολα
Δεν ειναι λιγο αστειο αυτο ρε τύπε?διαβάστε να ξεστραβωθείτε
![]()
Οχι αγαπητέ μου.Η νεολαια στηριζει Χρυση Αυγη
Το να πετάξει κοπροσυριζαιους του 5χιλιαρου θα γινει και επιβάλλεται.θα κανει ομως κοπροδιορισμους
εχεις δει εδω μεσα πως σκουζουν τα κομματοσκυλα που περιμενουν να τα βυσματωσει η ΝΔ
και οι κοπροδιορισμοι ειναι χειροτεροι απο τα κοπροεπιδοματα
κοστιζουν περισσοτερο και ειναι για ΠΑΝΤΑ
Μακαρι να διορισει κανεναν αξιολογο ανθρωπο, γιατι βλεπω οτι οι διορισμοι των σερβιτορων και των κολλητων απο τον Τσιπρα σε θεσεις συμβουλων και υπουργων δεν σε ενοχλουνθα κανει ομως κοπροδιορισμους
εχεις δει εδω μεσα πως σκουζουν τα κομματοσκυλα που περιμενουν να τα βυσματωσει η ΝΔ
και οι κοπροδιορισμοι ειναι χειροτεροι απο τα κοπροεπιδοματα
κοστιζουν περισσοτερο και ειναι για ΠΑΝΤΑ
Δεν ειναι λιγο αστειο αυτο ρε τύπε?
Να ξεστραβωθουμε απο το κομματικο οργανο-εφημεριδα?
Δηλαδη αν ειχε η ΝΔ εφημεριδα - κομματικο οργανο, και σου ελεγα "διαβασε να ξεστραβωθεις" δεν θα με ελεγες τουλαχιστον γελοιο?
Ελα τωρα...
Ταγμενη δημοσιογραφια στο κομμα θα διαβασουμε?