alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, προφανως και ΔΕΝ εχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θες να μου πεις ότι ΔΕΝ έχει;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι, προφανως και ΔΕΝ εχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θες να μου πεις ότι ΔΕΝ έχει;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί δε γράφεις και τα άλλα που θέλεις; (που τα έχεις αλλά θέλεις να τα διατειρήσεις; ). Να μη τους πληρώνεις και όταν σου ζητάνε τα χρήματά τους να τους απωλείες χωρίς δικαιολογίες. Λες να προοδεύει ο άξιος και ο δουλευταράς, αρκεί να μη ζητάει να πληρωθεί και αναλόγος. Να πέσει και άλλο ο βασικός μισθός, να ελατωθούν οι μέρες αδείας. Να μην επιστρέψει η συλλογική σύμβαση. Γράφεις να ελλατωθούν οι εισφορές, τις οποίες και δε πληρώνεις ή πληρώνεις ένα μέρος τους. Οι εργαζόμενοι γενικά να μην έχουν δικαίωμα κανένα και να γυρίσουμε πίσω στα 1800.Εμένα ΒΛΑΚΑ δε μπορούν να μου τάξουν τίποτα, ΗΛΙΘΙΕ εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορεί πάλι ο κόσμος να έχει δουλειές, οι επιχειρήσεις μου (3) να πηγαίνουν καλύτερα, να έχω χαμηλότερους φόρους και εισφορές, ο κόσμος να βρίσκει δουλειές και να του περισσεύουν χρήματα να ξοδεύει, γενικά Ο ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ.
Εσύ βολέψου με καρανίκες, λαγούς και μπαρμπαρούσηδες.
ΗΛΙΘΙΕ.
Δεν ειναι λιγο αστειο αυτο ρε τύπε?
Να ξεστραβωθουμε απο το κομματικο οργανο-εφημεριδα?
Δηλαδη αν ειχε η ΝΔ εφημεριδα - κομματικο οργανο, και σου ελεγα "διαβασε να ξεστραβωθεις" δεν θα με ελεγες τουλαχιστον γελοιο?
Ελα τωρα...
Ταγμενη δημοσιογραφια στο κομμα θα διαβασουμε?
Οχι αγαπητέ μου.
Δεν ειναι τοσο καμμενη η Ελληνικη Νεολαια να στηριζει τους νεοναζι
Τους θιασωτες των υπευθυνων που πεθανε το 10% του ελληνικου πληθυσμου την δεκαετια του 1940
Δεν γιναμε ακομη φρενοκομειο.
Αυτη η φραση ("η νεολαια στηριζει χρυση αυγη") πριν 30 χρονια θα προξενουσε ακρατητα γελια, πλεον το συζηταμε κιολας, πώς καταντησαμε ετσι.
Γιατί δε γράφεις και τα άλλα που θέλεις; (που τα έχεις αλλά θέλεις να τα διατειρήσεις; ). Να μη τους πληρώνεις και όταν σου ζητάνε τα χρήματά τους να τους απωλείες χωρίς δικαιολογίες. Λες να προοδεύει ο άξιος και ο δουλευταράς, αρκεί να μη ζητάει να πληρωθεί και αναλόγος. Να πέσει και άλλο ο βασικός μισθός, να ελατωθούν οι μέρες αδείας. Να μην επιστρέψει η συλλογική σύμβαση. Γράφεις να ελλατωθούν οι εισφορές, τις οποίες και δε πληρώνεις ή πληρώνεις ένα μέρος τους. Οι εργαζόμενοι γενικά να μην έχουν δικαίωμα κανένα και να γυρίσουμε πίσω στα 1800.
Άδικα προσπαθεόις να πείσεις ότι κόπτεσαι για το μέλλον και τη πρόοδο των εργαζομένων σου. Στα @@ σου οι εργαζόμενοί σου. Το πορτοφόλι σου είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ενδιαφέρον. ΑΝ κάποιος σου τάξει ότι θα κάνει τη δουλεία ΝΟΜΙΜΗ θα τον ψηφίσεις και με χέρια και με πόδια.
Βασικά γουστάρεις Χ.Α, γιατί ξέρεις αν ποτές έρθει κανένας Αλβανός ή Πακιστανός εργαζόμενός σου να ζητήσει τα δεδουλευμένα του θα φωνάξεις τη τοπική οργάνωση να καθαρίσει. Απλά θέλεις να είσαι πολιτίκαλ κορέκτ και εδώ δηλώνεις ΝΔ, αλλά δε θέλεις να εξαφανιστεί και η Χ.Α
είναι δηλαδή ψέμα ότι ο τσίπρας έστησε κοινωνικό κράτος????
ο Τσίπρας δεν έστησε κοινωνικό κράτος... προσπαθεί να στήσει ένα κράτος κηφήνων κρατικοδίαιτων επιδοματούχων οι οποίοι δεν θα παράγουν αλλά θα σιτίζονται από την τσέπη των άλλων που έχουν την ατυχία να μην ανήκουν στις "ευπαθείς κοινωνικές ομάδες" των τεμπέληδων, αργόσχολων ψηφοφόρων του...
Κλασικη συνταγή διδαχθεισα στην ΚΝΕείναι δηλαδή ψέμα ότι ο τσίπρας έστησε κοινωνικό κράτος????
Κλασικη συνταγή διδαχθεισα στην ΚΝΕ
Οταν στριμωχνομαστε, αλλαζουμε συζητηση σε κατι που μας βολευει περισσοτερο.
Το θεμα ηταν κατα ποσο ειναι σοβαρο να "ξεστραβωνεσαι" απο κομματικο (αρα ταγμενο) εντυπο.
Οσο δεν απαντας σε αυτο, δεν απαντω σε τιποτα διαφορετικο.
Προφανως και δεν εχει, επαναλαμβανω.
εσύ πετάς τη μπάλα στην εξέδρα
η αυγή έγραφε για το κοινωνικό κράτος το πρωτοσέλιδο της
είναι ψέμα ότι ο τσίπρας έστησε το κοινωνικό κράτος????
Μακαρι να διορισει κανεναν αξιολογο ανθρωπο, γιατι βλεπω οτι οι διορισμοι των σερβιτορων και των κολλητων απο τον Τσιπρα σε θεσεις συμβουλων και υπουργων δεν σε ενοχλουν
Ως συνεπης χρυσαυγιτης, μονο η ΝΔ σε ενοχλει αλλά βλεπω απεραντη ανοχη για τις ασχημιες του Συριζα
Κριμα
Αν συμφωνησουμε πρώτα στο τι ειναι "κοινωνικο κρατος" μπορουμε να το συζητησουμε.
Κοινωνικο κρατος προφανως δεν ειναι τα επιδοματα.
Σε οποιαδηποτε ομως εκφανση κι αν αποδεχθουμε την εννοια αυτη, προδήλως δεν εστησε κανενα κοινωνικο κρατος ο Τσιπρας.
Οι μονοι που μπορούν να μιλήσουν για "στησιμο" κοινωνικού κρατους ειναι η ΕΡΕ του 1955-1963 και το ΠΑΣΟΚ του 1981-1989
Ολα τα υπολοιπα ειναι μπούρδες
Εσυ ρωτησες αν ο Τσιπρας εστησε κοινωνικο κρατος ή οχιεσύ δηλαδή σαν δεξιός τι θεωρείς κοινωνικό κράτος????
Γιατί δε γράφεις και τα άλλα που θέλεις; (που τα έχεις αλλά θέλεις να τα διατειρήσεις; ). Να μη τους πληρώνεις και όταν σου ζητάνε τα χρήματά τους να τους απωλείες χωρίς δικαιολογίες. Λες να προοδεύει ο άξιος και ο δουλευταράς, αρκεί να μη ζητάει να πληρωθεί και αναλόγος. Να πέσει και άλλο ο βασικός μισθός, να ελατωθούν οι μέρες αδείας. Να μην επιστρέψει η συλλογική σύμβαση. Γράφεις να ελλατωθούν οι εισφορές, τις οποίες και δε πληρώνεις ή πληρώνεις ένα μέρος τους. Οι εργαζόμενοι γενικά να μην έχουν δικαίωμα κανένα και να γυρίσουμε πίσω στα 1800.
Άδικα προσπαθεόις να πείσεις ότι κόπτεσαι για το μέλλον και τη πρόοδο των εργαζομένων σου. Στα @@ σου οι εργαζόμενοί σου. Το πορτοφόλι σου είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ενδιαφέρον. ΑΝ κάποιος σου τάξει ότι θα κάνει τη δουλεία ΝΟΜΙΜΗ θα τον ψηφίσεις και με χέρια και με πόδια.
Βασικά γουστάρεις Χ.Α, γιατί ξέρεις αν ποτές έρθει κανένας Αλβανός ή Πακιστανός εργαζόμενός σου να ζητήσει τα δεδουλευμένα του θα φωνάξεις τη τοπική οργάνωση να καθαρίσει. Απλά θέλεις να είσαι πολιτίκαλ κορέκτ και εδώ δηλώνεις ΝΔ, αλλά δε θέλεις να εξαφανιστεί και η Χ.Α
το καλύτερο πόστ έβερ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσυ ρωτησες αν ο Τσιπρας εστησε κοινωνικο κρατος ή οχι
Αρα εσυ πρεπει να μου πεις μαλλον τι ειναι αυτο
Νεοκομμουνιστες και νεοναζι, βαριδια της χωρας μου, ευχομαι την πολιτικη εξαφανιση σας αμεσα.
Καλο Πασχα