arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Φυσικά απαιτούν και καλά κανουν
εσύ τι απαιτήσεις έχεις ρε φοροφυγά απατεώνα?
Φυσικά απαιτούν και καλά κανουν
μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με τη μακεδονία και τη προπαγάνδα σας
Άλλο ζώον από δω, αυτό από τα δεξιά.
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/tsiprandreas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Στον άνοιξαν τον πάτο οι λάθροι του κιναλ ? :2funny:
Εσύ ήσουν αγκαλιά με τους Συριζαίους πριν μερικά χρόνια στις πλατείες χρυσαύγουλο.
Γι'αυτό σκάσε και ψόφα.
Ακόμη να ψοφήσεις μωρή οπισθογεμής καρακαλτάκα;
Άνοιξε το στόμα σου μωρή ξεκωλιασμένη λέρα. Ήρθε η ώρα για το φαί σου.
Γουστάρεις χέσιμο μωρή ξεβρακοκέφαλη κοκότα; Γι'αυτό γυρνάς στην πλατεία Βάθης και παρακαλάς τους πάκηδες να σου γρασάρουν τη ροδέλα;
Το ξέρουμε μωρή βρωμιάρα παλουκοπηδήχτρα. Όλοι εσείς οι φασίστες κατά βάθος γουστάρετε πάκικες πούτσες βαθιά στις κωλοτρυπίδες σας.
αυτοί που λες θέλουν να τους διώξουν.Αλλοι τους θέλουν εδώ μήπως πρέπει να αντιστρέψεις αυτό που λες;;;;;;;;;;;Το ξέρουμε μωρή βρωμιάρα παλουκοπηδήχτρα. Όλοι εσείς οι φασίστες κατά βάθος γουστάρετε πάκικες πούτσες βαθιά στις κωλοτρυπίδες σας.
Σε έχουμε πάρει χαμπάρι μωρή βλογιοκομένη λουγκρητία. Σου'χουνε κάνει τον πάτο χωνί οι πάκηδες που ψωνίζεις κάθε βράδυ.
[size=90pt]ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.[/size]
Έτσι προσυριζαίε !!Φαιδωνούκο, ώρα για το μεσημεριανό τους.
Μωρή διακορευμένη σουρλουλού, πάλι εδώ είσαι;
Άντε στην Κουμουνδούρου να ψωνίσεις κάναν νταβραντισμένο πάκη να σου γρασάρει τη ροδέλα μπας και στανιάρεις.
Μωρή διακορευμένη σουρλουλού, πάλι εδώ είσαι;
Άντε στην Κουμουνδούρου να ψωνίσεις κάναν νταβραντισμένο πάκη να σου γρασάρει τη ροδέλα μπας και στανιάρεις.
Είμαι περήφανη πράσινη κουραδομηχανή. Πήγα να πάρω τη δόση σου από πάκικο πούτσο και ξαναγύρισα να σας ζαλίσω τ'αρχίδια με τις μαλακίες μου
Είσαι καλύτερο κελεπούρι από μπαναρισμένο τζχόνυ,Πάλι σκούζω σαν πασοκική πατημένη κουράδα. Δε χόρτασα τόσες πάκικες ψωλές που μπήκαν σήμερα στη βρωμερή κωλοτρυπίδα μου
Είμαι ξεσκισμένη πασοκοσουσουράδα .Με γρασάρουν αλλοδαποί,ζήτω το λαθρολάγνο πασοκ