ρε πες μας που και τι νοικιάζεις και θα τα βρουμε στην πορεια τοσες καταγγελίες έχω κάνει εδώ στο μέτς ξέρω τι θα κάνω εγώ
λοιπον έχουμε και λέμε νικολιέ... το ένα στην παραθαλάσσια περιοχή Στυλίδας και το άλλο στην παραθαλάσσια περιοχή Δικέλλων στην Αλεξανδρούπολη... και τα δύο σε απόσταση 70 μ από την παραλία με ένα στρέμμα κήπο (γκαζόν, δέντρα κλπ) ... πλήρως επιπλωμένα με δύο υπνοδωμάτια έκαστον, σαλόνι, κουζίνα (με όλα τα σχετικά), κλιματισμό, ιντερνετ, δορυφορική τηλεόραση κλπ κλπ κλπ...
τιμή για δύο άτομα 150 ευρώ την βραδυά με ελάχιστη κράτηση 6 νύχτες... ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές και χρήματα δεν επιστρέφονται...
κάθε επιπλέον άτομο +40 ευρώ ημερησίως... καθημερινή καθαριότητα +30 ευρώ ...
κρατήσεις μόνον από διαπιστευμένα μέλη των πλατφορμών με τουλάχιστον 5 κριτικές έκαστο και πληρωμές μόνο με χρεωστική κάρτα τράπεζας εξωτερικού (πληρωμές με κάρτες ελληνικών τραπεζών δεν γίνονται δεκτές)
μας ρίχνεις εννιά κατοστάρικα συν πενήντα για καθαρισμό μετά την αναχώρηση σου (χώρια τις προμήθειες της πλατφόρμας) και μαθαίνεις την διεύθυνση.. το χρήμα μπροστά όμως