ναι σαφώς και δικαιούμαστε αύξηση
κάνουμε λειτούργημα εργαζόμαστε και παράγουμε
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις κηφήνα Καρανίκα;
Λίγα τα ψωμιά σου και τα ευρώ που κλέβεις από τον κόσμο ρε τεμπέλη...
Έρχεται η Νέμεσις!!!
ναι σαφώς και δικαιούμαστε αύξηση
κάνουμε λειτούργημα εργαζόμαστε και παράγουμε
αντιγραφω ενα σχολιο κατω απτο θεμα με το οποιο συμφωνω απολυτως
Ντάφυ Ντακ
11/05/2018, 15:37
η χρήση φαρμακευτικής κάνναβης είναι δουλειά με μέλλον, καναδοί κ αμερικανοι (3-4 εταιρίες) έχουν πιάσει ήδη τα πόστα μπήκαν χρηματιστήριο με 0,75 σέντς κ τώρα είναι στα 22-24 δολάρια, κ να δούμε ποιος κ πως μετά θα σπάσει το μονοπώλιο τους. η αγορά της εε θα είναι σύντομα ανοικτή κ νόμιμη ειδικά για φαρμακευτική χρήση. οι γερμανοί που κράζουν το τσίπρα που σε αυτό έχει δίκιο, έχουν ήδη αποφασίσει για το 2018 κρατική καλλιέργεια/φυτεία και παραγωγή αρχικά 5 τόνων, με σκοπό να φτάσει η κρατική παραγωγή τους 20 τόνους ετησίως, κατά τα αλλα πουλάνε κ δήθεν ειρωνεία. ελληνική φαρμακευτική κάνναβη κρατική, 10 20 30 40.000 στρέμματα, ίσως το ελληνικό να είναι και το καλύτερο πρώην της αγοράς οποτε θα πουληθεί ακριβά σε ολλανδούς βέλγους γερμανούς. BMW αυτοί έλαιο κάνναβης εμείς. όχι ιδιώτες μονο κρατική παραγωγή.τα έσοδα ίσως να μην είναι 1-2 δις αλλα δεκαπλάσια
για ξανακανε τις πραξεις αν θελεις διοτι εγω βαριεμαι...
εγω ειμαι πεπεισμενος οτι εχει πολλα λεφτα αυτη η μπιζνα
μη λές μαλακίες ο μαδούρο ηταν οδηγός δημόσιου λεωφορείου πριν γίνει πρωθυπουργος
Φαντασου νικόλα εσύ με πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής που μπορείς να φτάσεις!!!
και στην ταιλανδη καπιταλισμο εχουν
αλλα εκπορνευουν τις κορες τους (αυτο για το οποιο ευθυνονται οι κομμουνιστες ενω αποκλειστικα υπευθυνη ειναι η στροφη στον καπιταλισμο)
ε ναι ό κομμουνισμός ποτέ δεν φταίει!!
Την χώρα γαμιστρώνα των δυτικών ξέχασαν να σου πούν,
τη Κούβα !!
Και κεί οι κομμουνιστές δεν φταίνε ,
ασχέτως αν κυβερνούν 100 χρόνια.
![]()
Τους έχουν κάνει εμπάργκο οι καπιταλιστές αφού επειδή, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ βέβαια αλλά δε φταίνε....![]()
Στη Κούβα οι αριστεροί έχουν την εξουσία μπαροκ αλλά δεν κυβερνούν όπως ελλάδα αφου
το είπε και η αλληλέγγυα μπέτυ αφου
Όσοι δεν είναι τσιπροκαρανίκες πάντα φταίνε αφού γμτο κουβα βενεζουέλα είναι καλό αφου
η μπαζιανα παντως απο το σχολειο στο πολυτεχνειο βρεθηκε με υπογραφη λοβερδου και αρβανιτοπουλου
τωρα σφαχτειτε μεταξυ σας![]()
![]()
Πηγούλα;
Και;
Αχ τι μου θύμισες, αυτή η γνήσια αριστερή Περιστέρα "σιχαίνομαιτιςαμερικανιές" Μπέττυ, πλησιάζει η μέρα που θα κλαίει με μαύρο δάκρυ.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
σας κοροιδευουν ολοι μαζι ψηλο γαζι
απλο
η νδουλα απλα βαζει τον τσιπρα να κανει την βρωμικη δουλεια και βαζει τα ζα να κραυγαζουν εμφυλιοπολεμικα για να δικαιολογει την παρουσια της ενω ο θεοδωρικακος εχει πει ολη την αληθεια
η μονη λυση ειναι δραχμη,αυτοχθων οικονομια,δασμολογικο καθεστως και απαγορευση εξαγωγης κεφαλαιων για τους αυτοχθονες
κλεισιμο συνορων και ταυτοχρονα αιτημα στις χωρες για κατασχεση του 80% των περιουσιακων στοιχειων των ελ στο εξωτερικο
αν δεν το δεχθουν εμπαργκο και ανοιγμα σε αγορες σαν την κινα και την ρωσια
Έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ θα τις λείψουν
οι "επαφές" με Βαρδή ,Κάρολο... χύνεται η βλαχούλα,στάζει το μνι της :o
Υπάρχει φωτό Μαρέβα Μπέτυ στη δεξίωση του Κάρολου,
η μια σοβαρή , κυρία,
ή άλλη καβλωμένο σαχλοκούδουνο![]()
γαμιστρωνες εχουν γεμισει ολες οι καπιταλιστικες χωρες,καμια κομμουνιστικη
Τρομάρα σου, έκανες και τροποποίηση για να ολοκληρώσεις τηνπαπαρολογίαθεωρία σου.