καλα, προς το παρον κοψτα τα ρημαδια τα ναρκωτικα γιατι ανακυκλωνεις την ιδια σαχλαμαρα. Δεν υπαρχει αυτο που λες, αυτα ειναι σεναρια που φτιαχνουν ποτχεντς καπου αναμεσα στο 5ο και το 6ο μπογκ.
Η παραγωγη ναρκωτικων ειναι παρανομη και στην κολομβια και στο αφγανισταν. Με τον τυπο στο αβαταρ μου θα ντιλαρεις, δεν υπαρχει υπουργος κοκαινα στην κολομβια να σου πουλησει νομιμη πρεζα. Και δεν υπαρχει χανος με φραγκα στη τσεπη να πληρωσει φορο (γιατι τα εσοδα του κρατους ειναι φοροι) για να κανει το κρατος κοινωνικη πολιτικη πρεζας.
αφενως δεν παιρνω ναρκωτικα, αφ εταιρου η προσωπικη επιθεση που μου κανεις δειχνει την ελλειψη επιχειρηματων σου, τριτων ας φτασουμε στο σημειο να πουμε στο μαδουρο οτι θελουμε να ψωνισουμε και ας μας πει οχι και θα δουμε τι θα κανουμε, τεταρτον ακομα και κανενας να μη φερνει στην ελλαδα ειμαστε χωρα-κομβος μονο το λιμενικο να τσακωνει τα καραβια που διερχονται απο τα υδατα μας για να πανε το παρανομο φορτιο τους σε χωρες μακρινες παλι θα εχουμε υπερ-επαρκεια, και τελος πεμπτον ας συμφωνησουμε προς το παρον οτι διαφωνουμε.
παντως για να δεις οτι εισαι ανενημερωτος η ηρωινη και η κοκαινη εχουν και φαρμακευτικες χρησεις που σημαινει (υποθετω) οτι υπαρχουν καπου στον κοσμο οργανωμενες μοναδες παραγωγης που δεν τις ελεγχει ο τυπος στη φωτο σου... αλλα εγω πιστευω οτι δεν χρειαζεται καν να ασχοληθεις με τετοιες μοναδες διοτι λογο της τοποθεσιας σου θα εχεις για παντα υπερ-επαρκεια οπως φυσικα εχεις και τοσα χρονια, ακομα και οταν δεν προοριζεται για την ελληνικη αγορα το προιον.